Senėjimą stabdantis kremas veidui Eternal Youth Absolut Pro Aging Facial Cream ALQVIMIA

249,01 €

NAUJOJI FORMULĖ

ALQVIMIA Eternal Youth Facial Cream - Absolute Pro Aging Cream yra veido kosmetikos pasaulio perlas. Šis kremas, kurio formulė praturtinta natūraliais ir senėjimą skatinančiais ingredientais, suteikia nepakartojamą juslinę patirtį ir matomus rezultatus odai. Dėl švelnios tekstūros, drėkinamųjų savybių ir antioksidacinių savybių šis kremas yra puikus sprendimas, padedantis iš karto pasiekti senėjimą skatinantį efektą ir švytinčią, stangrią bei gražią odą.

Amžinos jaunystės veido kremas pateikiamas auksiniame nepermatomo stiklo inde, kuris ne tik apsaugo produktą nuo saulės spindulių, bet ir palengvina jo perdirbimą laikantis tvarumo ir rūpinimosi aplinka principų.

ALQVIMIA

ALQVIMIA Eternal Youth Facial Cream - "Absolute Pro Aging Cream" yra brangus lobis veido kosmetikos pasaulyje. Atnaujintas ir atnaujintas, jis išlaiko savo alcheminę esmę ir kartu sujungia naujas senėjimą skatinančias veikliąsias medžiagas, kad oda ilgainiui gražėtų ir spindėtų.

Šis veido kremas yra tikras brangakmenis dėl nepaprastos senėjimą skatinančios išskirtinės formulės galios. Praturtintas natūraliomis veikliosiomis medžiagomis, pavyzdžiui, retinalu, hialurono rūgštimi ir žvaigždinių dumblių ekstraktu, jis suteikia nepakartojamą pojūtį ir matomus rezultatus odai.

Hialurono rūgštis, visame pasaulyje žinoma kaip vienas iš geriausiai drėkinančių kosmetikos ingredientų, gaunama natūralaus fermentacijos proceso metu. Jos gebėjimas drėkinti ir minkštinti odą užtikrina senėjimą skatinantį poveikį, oda tampa pamaitinta ir sultinga.

Retinalas kartu su halorubinu pasižymi stipriu senėjimą skatinančiu poveikiu. Retinalas yra natūralios kilmės molekulė, kuri susidaro kaip tarpinė medžiaga retinoliui virstant retino rūgštimi mūsų odos keratinocituose. Kai retinalas užtepamas ant odos, jis tiesiogiai metabolizuojamas į retinoinę rūgštį - aktyviąją molekulę, kuri pasižymi senėjimą skatinančiu poveikiu.Jis ne tik kovoja su fotosenėjimu, bet ir saugo odą nuo laisvųjų radikalų, mažina raukšles ir mimikos linijas, gerina odos vientisumą ir grožį. Jo derinys su halorubinu taip pat užtikrina apsaugą nuo mėlynosios šviesos ir sustiprina apsauginį poveikį nuo fotosenėjimo, o kartu veikia kaip odos drėkinimo ir apsaugos stiprintuvas.

Kremo sudėtyje taip pat yra žvaigždinių dumblių tenzoriaus, gaunamo iš dumblių Chondrus crispus ir Gigartina stellata. Šis galingas natūralios kilmės veiklusis ingredientas sustiprina odos grožį ir lygumą. Dėl dumblių ekstraktuose esančių galaktanų jis iš karto pasižymi stangrinamuoju, drėkinamuoju poveikiu ir veikia kaip apsauga nuo taršos poveikio. Jūrų galaktanai sukuria apsauginį skydą ir sudaro plėvelę, kuri palengvina nepageidaujamų medžiagų pašalinimą iš mūsų odos. Be to, dėl antioksidacinio poveikio apsaugo nuo uždegimų.

Kremo formulė papildyta įvairiais maitinamaisiais ir apsauginiais aliejais. Avokadų aliejus, kuriame gausu riebiųjų rūgščių, labai maitina ir intensyviai drėkina sausą ir raukšlėtą odą. Kviečių gemalų aliejus veikia restruktūrizuojančiai, drėkinančiai ir apsaugančiai barjerinę odos funkciją. Jis ypač skirtas pavargusiai odai prižiūrėti, raukšlių ir varnos pėdų susidarymo prevencijai ir gydymui. Ekologiškas simondsijų aliejus, skystas vaškas, greitai įsigeria nepalikdamas riebumo pojūčio ir suteikia drėgmės sausai odai. Tai puikus pasirinkimas mišriai ar riebiai odai subalansuoti.

Kremo sudėtyje taip pat yra mineralinio apsauginio kremo nuo saulės spindulių, kuris šiek tiek fiziškai apsaugo nuo saulės spindulių, taip sustiprindamas senėjimą skatinantį kremo poveikį. Natūralios kilmės, iš Indijos kilęs aliejinis pongamijos ekstraktas yra stiprus antioksidantas, padedantis apsaugoti odą nuo UV spindulių ir kitų išorinių veiksnių žalos. Jis veikia kaip apsauginis odos baltymų matricos skydas ir prisideda prie ankstyvo odos senėjimo prevencijos.

Kremas dar praturtintas tokiais ingredientais kaip abisinijos aliejus ir taukmedžio sviestas, kurie skatina odos drėkinimą, mažina transepiderminį vandens netekimą ir suteikia antioksidacinių savybių, gerinančių odos skaistumą ir grožį. Limnanthes alba aliejus, pasižymintis unikalia riebalų rūgščių sudėtimi, yra labai stabilus oksidacijos atžvilgiu ir pasižymi antioksidaciniu aktyvumu, suteikia odai drėkinimo ir sausumo pojūtį.

Kita svarbi kremo sudedamoji dalis yra beta gliukanas, gaunamas iš Azijos grybo Schizophyllum commune. Jis pasižymi drėkinamosiomis, regeneracinėmis ir gydomosiomis savybėmis, padeda naikinti žaizdas ir spuogų žymes. Be to, jis moduliuoja odos imuninę sistemą, padeda išvengti niežulio, sudirgimo ir tempimo jausmo. Beta gliukanas lengvai prasiskverbia į odą ir skatina kolageno sintezę, taip prisidėdamas prie "Eternal Youth" veido kremo poveikio senėjimo procesui.

Kremui taip pat naudingi arktinės kilmės aviečių ir bruknių ekstraktai. Šie augalai geba atlaikyti atšiaurias Arkties klimato sąlygas, todėl yra turtingas antioksidantų šaltinis. Šie antioksidantai apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų, užkerta kelią ankstyvam senėjimui ir ilgainiui prisideda prie odos grožio.

Be naudos odai, "Eternal Youth" veido kremas suteikia aromaterapinę patirtį. Citrinų, apelsinų, palmarozų, pelargonijų, palisandrų ir brangiųjų nerolių eterinių aliejų mišinys kartu su smilkalų, miros ir benzoino aliejinėmis dervomis regeneruoja, drėkina, subalansuoja odos tonusą ir suteikia malonų geros savijautos pojūtį dienos metu. produkto naudojimas.

Amžinos jaunystės veido kremas pateikiamas auksiniame nepermatomo stiklo inde, kuris ne tik apsaugo produktą nuo saulės spindulių, bet ir palengvina jo perdirbimą laikantis tvarumo ir rūpinimosi aplinka principų.

Naudojimas:   Kiekvieną rytą tepkite ant nuvalytos ir tonizuoto veido ir kaklo odos judesiais į viršų, kol visiškai įsigers. Odai valyti ir tonizuoti rekomenduojame Ylang-Ylang valomąją emulsiją ir bulgariškų rožių veido toniką arba apelsinų žiedų veido toniką. Užbaikite procedūrą likusiais ETERNAL YOUTH linijos produktais.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.  Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių kremų komponentų. Šie pokyčiai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Talpa : 50 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGRDIENTS : AQUA, GLYCERIN, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL**, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL,  LIMNANTHES ALBA SEED OIL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CRAMBE  ABYSSINICA SEED OIL, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PERSEA GRATISSIMA OIL,  LACTOBACILLUS, LACTOBACILLUS FERMENT, SODIUM HYALURONATE, LEVULINIC ACID, PONGAMIA GLABRA  SEED OIL, RETINAL, XANTHOPHYLLS, GIGARTINA STELLATA EXTRACT**, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT,  GLYCINE SOJA OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL,  BOSWELLIA CARTERII RESIN EXTRACT, OXYCOCCUS PALUSTRIS SEED OIL, LECITHIN, COMMIPHORA MYRRHA  OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, ANIBA ROSAEODORA WOOD OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, CITRUS  AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL,  ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM LEVULINATE, RUBUS IDAEUS SEED OIL, XANTHAN GUM,  GLYCERYL OLEATE, BETA-GLUCAN, PROPANEDIOL, TOCOPHEROL, STYRAX BENZOIN RESIN EXTRACT,  PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, POGOSTEMON CABLIN LEAF EXTRACT, P-ANISIC ACID, TITANIUM DIOXIDE,  CITRIC ACID, ASCORBYL PALMITATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, BENZYL BENZOATE*,  CITRAL*, CITRONELLOL*, COUMARIN*, LIMONENE*, FARNESOL*, GERANIOL*, LINALOOL*. *Componentes naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai **Ingredientes procedentes de la agricultura ecológica / Ekologiški ingredientai

Komentarai (0)

Rekomenduojame