Balnsuojamasis kremas veidui Balance Mattifying Facial Cream ALQVIMIA

94,00 €

"Balance Cream" yra natūralus veido kremas, skirtas riebalinių liaukų pusiausvyrai atkurti, blizgesiui sumažinti, drėkinimui ir maitinimui. Tai "Essentially Beautiful" odos priežiūros linijos dalis, kuri siūlo sprendimą riebiai ir mišriai odai, o jos formulė pagaminta iš grynų natūralių ingredientų ir ekologiškų sudedamųjų dalių. Šis kremas taip pat apsaugo nuo saulės, jo sudėtyje nėra naftos darinių, cheminių konservantų ir alkoholio.

ALQVIMIA

"Balance Cream" yra natūralus veido kremas, skirtas riebalinių liaukų pusiausvyrai atkurti, blizgesiui sumažinti, drėkinimui ir maitinimui. Tai "Essentially Beautiful" odos priežiūros linijos dalis, kuri siūlo sprendimą riebiai ir mišriai odai, o jos formulė pagaminta iš grynų natūralių ingredientų ir ekologiškų sudedamųjų dalių. Šis kremas taip pat apsaugo nuo saulės, jo sudėtyje nėra naftos darinių, cheminių konservantų ir alkoholio.

"Essentially Beautiful" odos priežiūros linijai priklausantis kremas "Balance Cream" yra visapusiškas sprendimas tiems, kurie nori atkurti odos riebalinių liaukų, ypač T zonos (kaktos, nosies ir smakro), pusiausvyrą. Šis kremas veikia kaip stiprus drėkiklis ir maitinamoji medžiaga, veiksmingai sprendžia per didelio riebalų kiekio ir nepageidaujamo blizgesio problemą.

GALVINĖS NAUDINGOSIOS SAVYBĖS:

Sebumo pusiausvyros atstatymas: Kremas "Balance Cream" veiksmingai reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, todėl veido oda tampa matinė.

Savybės nuo spuogų: Šis kremas, praturtintas petitgrainais, padeda išvengti spuogų.

Drėkinimas ir maitinimas: Suteikia odai būtinos drėgmės ir maitina.

Blizgesio kontrolė: Ypač veiksmingai mažina blizgesį T zonoje.

Natūrali apsauga nuo saulės: Sudėtyje yra 100 % natūralios vidutinio lygio mineralinės apsaugos nuo saulės.

Ląstelių regeneracija: Skatina odos ląstelių atsinaujinimą.

Idealiai tinka mišriai ir riebiai odai: Sukurta specialiai mišrios arba riebios odos savininkams.

SUDEDAMŲJŲ DALIŲ SAVYBĖS:

Medus ir propolis: Šie natūralūs ingredientai gerina regeneraciją, maitinimą ir dermoprotekciją, apsaugo nuo odos problemų, susijusių su riebalų pertekliumi.

Augaliniai aliejai (migdolų, lazdyno riešutų, kviečių gemalų, simondsijų): Jie užtikrina nuolatinį odos drėkinimą, neutralizuoja perteklinę riebalų gamybą ir atkuria odos pusiausvyrą.

Gėlių vandenys (rožių, apelsinų žiedų, levandų): Jie suteikia tonizuojantį drėkinimą, pasižymi šiek tiek sutraukiančiomis savybėmis ir padeda reguliuoti riebalų kiekį.

Bambusa Arundinacea ekstraktas (100 % augalinis silicis): Natūraliai matina odą, sugeria prakaitą ir riebalų perteklių, todėl ji tampa prižiūrėta, neblizga ir yra švelni kaip šilkas.

Eteriniai aliejai (citrinų, apelsinų, greipfrutų, levandų, pelargonijų, smulkiažiedžių gervuogių), irisų ir citrinų ekstraktai: Jie pasižymi detoksikuojančiomis, dermoprotekcinėmis, tonizuojančiomis ir sutraukiančiomis savybėmis, idealiai tinka mišriai ir riebiai odai reguliuoti.

Mineralinė apsauga nuo saulės (TiO2 ir ZnO): Suteikia apsaugą nuo saulės.

Be cheminių konservantų: Sudėtyje nėra cheminių konservantų: formulė saugo save švelnia natūralių veikliųjų ingredientų sinergija.

"Balance Cream" - tai visapusiškas odos priežiūros sprendimas, kuriame panaudojama gamtos galia atkurti odos harmoniją, todėl jis idealiai tinka mišrios ar riebios odos savininkams. Jis įkūnija "Essentially Beautiful" principus, nes naudoja natūralius ir ekologiškus ingredientus, vengia naftos darinių, cheminių konservantų ir alkoholio.

Naudojimas:  Naudokite kiekvieną rytą ant odos, prieš tai nuvalytos Ylang-Ylang emulsija ir tonizuotos gėlių vandeniu. Naudokite reikiamą produkto kiekį ir švelniai įmasažuokite į veido, kaklo ir iškirptės sritis. Vakaro procedūrą užbaigkite BALANCE regeneruojančiu ir riebalus balansuojančiu naktiniu serumu mišriai / riebiai odai.

Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių kremų komponentų. Šie pokyčiai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.  Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių kremų komponentų. Šie pokyčiai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Talpa : 50 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : WATER (AQUA), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWERWATER, PROPANEDIOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL**, PRUNUSAMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,GLYCERIN, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, ZINC OXIDE, GLYCERYLSTEARATE, CETEARYL ALCOHOL, TITANIUM DIOXIDE [nano], ROSA DAMASCENAFLOWER DISTILLATE, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, POTASSIUMPALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERMOIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER DISTILLATE **, CITRUSMEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEELOIL, HONEY (OR) MEL, PELARGONIUM GRAVEOLENS (GERANIUM) LEAF OIL,POGOSTEMON CABLIN OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL,LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, ROBINIA PSEUDOACACIA FLOWEREXTRACT, VIOLA ODORATA OIL, BEESWAX (OR) CERA ALBA, PICEA EXCELSA BUDEXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT,GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, PROPOLIS EXTRACT, GLUCOSE, FRUCTOSE,POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINA, STEARIC ACID, SORBIC ACID,DEHYDROXANTHAN GUM, SILICA, DIACETIN, PHYTIC ACID, SQUALENE,BETA-SITOSTEROL, PENTASODIUM PENTETATE, TOCOPHEROL, TITANIUM DIOXIDE,SILVER OXIDE, LIMONENE*, LINALOOL*, CITRONELLOL*, GERANIOL*, CITRAL*. *Componentes naturales de los aceites esenciales/ Natūralūs eterinių aliejų komponentai.**Ingredientes procedentes de la agricultura ecológica/ Ekologiški ingredientai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame