Skaistinamasis kremas veidui White Light Illuminating Facial Cream ALQVIMIA

97,01 €

Atraskite "White Light" veido kremą - pažangią formulę, kuri veiksmingai naikina odos dėmeles, šviesina papilkėjusią odą ir apsaugo nuo ankstyvo senėjimo. Šis kremas, kuriame gausu natūralių ingredientų ir antioksidantų, tinka visų tipų odai, suteikia tolygesnę ir švytinčią veido spalvą. Naudokite jį kasdienėje rutinoje, kad išgautumėte švytinčią, sveiką odą, kuri dėl 100 % natūralaus mineralinio apsauginio kremo nuo saulės spindulių yra apsaugota nuo pažeidimų. Visapusiškas sprendimas gražesnei ir atjaunėjusiai odai.

ALQVIMIA

Atraskite "White Light" veido kremą - pažangią formulę, kuri veiksmingai naikina odos dėmeles, šviesina papilkėjusią odą ir apsaugo nuo ankstyvo senėjimo. Šis kremas, kuriame gausu natūralių ingredientų ir antioksidantų, tinka visų tipų odai, suteikia tolygesnę ir švytinčią veido spalvą. Naudokite jį kasdienėje rutinoje, kad išgautumėte švytinčią, sveiką odą, kuri dėl 100 % natūralaus mineralinio apsauginio kremo nuo saulės spindulių yra apsaugota nuo pažeidimų. Visapusiškas sprendimas gražesnei ir atjaunėjusiai odai.

"White Light" veido kremas yra kur kas daugiau nei įprastas veido kremas. Tai galingas jūsų odos priežiūros priemonės sąjungininkas, skirtas spręsti įvairias problemas ir suteikti jums švytinčią, sveiką veido odą. Šis depigmentuojantis ir šviesinantis kremas ne tik išlygina veido spalvą, bet ir kovoja su odos dėmėmis bei apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo.

Pagrindiniai privalumai:

Natūrali apsauga nuo saulės: White Light" sudėtyje yra 100 % natūralios vidutinės apsaugos nuo saulės mineralinis apsauginis kremas, todėl jį naudojant jūsų oda bus apsaugota nuo saulės žalos.

Pažangi depigmentacija: Šis kremas yra odos dėmių, atsiradusių dėl saulės, amžiaus ar kitų veiksnių, mažinimo ekspertas.

Netobulumų šviesinimas ir korekcija: Baltos šviesos formulė apšviečia veidą ir paslepia netobulumus, todėl jūsų oda tampa skaistesnė ir tolygesnė.

Antioksidantai ir maitinimas: natūralūs ingredientai, tokie kaip migdolų, lazdyno riešutų, jonažolių, erškėtuogių, erškėtuogių ir kviečių gemalų aliejai, suteikia antioksidantų, kurie kovoja su ankstyvu senėjimu ir maitina odą.

Atkuriamasis poveikis: Rožių, apelsinų žiedų ir rozmarinų gėlių vandenys padeda atsinaujinti ląstelėms, todėl oda išlieka gaivi ir jauna.

Specializuotas botaninis kompleksas: tokie ingredientai kaip saldymedžio ekstraktas, šviežios kivių ląstelės, noni, greipfrutai ir obuoliai kartu mažina ir naikina dėmeles bei netobulumus, be to, suvienodina odos spalvą.

Matinis poveikis ir raukšlių mažinimas: Baltosios šviesos sudėtyje yra natūralaus hidroksiapatito, kuris matina odą ir akivaizdžiai sumažina raukšles, mimikos linijas ir varnos pėdas.

Savaime išsilaikanti formulė: Skirtingai nuo daugelio kremų, ši formulė natūraliai išsaugoma dėl švelnios natūralių veikliųjų medžiagų sinergijos, išvengiant cheminių konservantų.

White Light veido kremas yra visapusiškas ir veiksmingas odos priežiūros produktas, teikiantis daugybę privalumų. Dėl natūralios sudėties ir gebėjimo spręsti tokias problemas, kaip dėmės ir ankstyvas senėjimas, šis kremas yra idealus pasirinkimas norint pasiekti skaisčią ir sveiką odą. Be to, jo dėmesys Yin ir Yang energijos pusiausvyrai skatina gilų grožį ir gerą savijautą.

Naudojimas:  Produktą naudokite kiekvieną rytą po Ylang Ylang valomosios emulsijos ir veido gėlių vandens toniko. Švelniai įmasažuokite, kad visiškai įsigertų. Vakare procedūrą užbaigkite naudodami "White Light" veido serumą. *Dėl natūralių kremų sudedamųjų dalių galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys. Šie pokyčiai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.  Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių kremų komponentų. Šie pokyčiai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Talpa : 50 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : WATER (AQUA), ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF WATER, PROPANEDIOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ZINC OXIDE, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, TITANIUM DIOXIDE [nano], HYDROXYAPATITE, ROSA DAMASCENA FLOWER DISTILLATE, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, GLYCERIN, HYPERICUM PERFORATUM OIL, ROSA MOSCHATA SEED OIL**, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER DISTILLATE, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA PEEL OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, ROBINIA PSEUDOACACIA FLOWER EXTRACT, VIOLA ODORATA OIL, PICEA EXCELSA BUD EXTRACT, CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) PEEL OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, MORINDA CITRIFOLIA SEED EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, HAZEL SEED OIL POLYGLYCERYL-6 ESTER, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, BEESWAX, NARINGIN, PHLORETIN, TALC, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, SODIUM CHLORIDE, POLYGLYCERYL-10 DILURATE, CYSTEINE, GLUTATHIONE, SORBITAN PALMITATE POLYGRYCERYL-6 OLEATE, ZEOLITE, DICETYL PHOSPHATE, ALUMINA, STEARIC ACID, SORBIC ACID, DEHYDROXANTHANGUM, SILICA, DIACETIN, PHYTIC, ACID, SQUALENE, BETA-SITOSTEROL, PENTASODIUM PENTETATE, TOCOPHEROL, TITANIUM DIOXIDE, SILVER OXIDE, LIMONENE*, LINALOOL*, , CITRONELLOL*, CITRAL*, GERANIOL*Natūralios eterinių aliejų sudedamosios dalys. **Sudedamosios dalys iš ekologinės žemdirbystės / Ekologiški ingredientai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame