Radio dažnio terapija veidui su Sothys rūgštimi ir plazmos terapija

100,00 €

Radijo dažnio terapija veidui atliekama veido srityje siekiant veikti adipocitinį audinį, aktyvinti limfos drenažą, kuris skatina skysčių bei toksinų pasišalinimą, sumažinti riebalinių ląstelių dydį bei stangrinti ir atnaujinti audinį, formuojant naują kolageną.

Pasiteirauti apie paslaugą
100 Prekės

Radio dažnio terapija veidui su Sothys rūgštimi ir plazmos terapija

Radio dažnio terapija veidui yra specializuota procedūra, skirta gerinti odos būklę veido srityje. Jos pagrindinis tikslas yra veikti adipocitinį audinį, suaktyvinti limfos drenažą, mažinti riebalinių ląstelių dydį ir stangrinti bei atnaujinti audinį, skatinant naujo kolageno formavimąsi.

Ši procedūra apima kelias pagrindines technologijas ir produktus.

Pirma, naudojama radio dažnio terapija. Radio dažnių terapija veikia odos gilumą, skatinant limfos drenažą ir gerinant kraujotaką. Tai padeda sumažinti riebalinių ląstelių dydį ir pagerina odos tekstūrą bei stangrumą.

Plazmos terapija leidžia naudoti neigiamų jonų pritaikymą, kuris absorbuojamas per odą, veikiant epidermį ir poodinį audinį.

Nudojami Sothys produktai, tokie kaip rūgštys su AHA ir citrinos rūgštimi. Šios rūgštys padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, išvalo poras ir skatina odos spindesį, palengvindamos odos diskomfortą ir suteikdamos jai švelnumo pojūtį.

Procedūros metu pirmiausia specialistas valo veidą,  atlieka radijo dažnio terapiją iir pritaiko Sothys rūgštį. Po to jis atlieka  plazmos terapiją su "Dermio CarePlus" aparatu. Galiausiai, ant odos uždedama speciali kaukė, kurianti apsauginį sluoksnį ir suteikianti papildomą drėkinimą bei maitinimą.Ši kompleksinė procedūra yra veiksminga ne tik gerinant odos išvaizdą ir tekstūrą, bet ir kovojant su odos problemomis, tokiais kaip aknė, psoriazė, dilgėlinė ir nudegimai. Taip pat ji padeda suaktyvinti kolageno sintezę, kuris yra svarbus sveikos ir jaunos odos išlaikymui.

Visų šių veiksnių sąveika suteikia ilgalaikį grožį ir odos sveikatą.

Komentarai (0)

Rekomenduojame