Shiatsu SPA narystė MENARD

240,00 €

tapkite

NARIU

Narystės programa suteikia galimybę kiekvienam nariui (-ei) atlikti SHIATSU SPA procedūrą vieną-du kartus per mėnesį, mokant už ją tik 35€.

Pasiteirauti apie paslaugą

SHIATSU SPA NARYSTĖS - KAS TAI?

Shiatsu SPA narystė  – tai 12 mėn. nuosekli procedūrų programa. 

 Salone atliekamos Menard Shiatsu veido procedūros (60 min) 1- 2 kartus per mėnesį už patrauklią (35 Eur) kainą.

KOKIA ŠIOS PROGRAMOS PASKIRTIS?

Reguliariai atliekant Shiatsu procedūras,  bei naudojant veido priemones namuose – pasiekiamas  geriausias odos priežiūros rezultatas.

Nario programa – paremta odos ląstelių regeneracijos  principu , kuomet procedūrų pagalba,  greičiau atsinaujina veido odos  ląstelės (kas 14- 28 dienų).

Procedūrų metu, atliekant limfodrenažinį masažą, gerinamas limfos darbas , bei skatinama veido odos kraujotaka.  Intensyviai dirbant  su veido, dekoltė ir kaklo raumenimis, bei naudojant  specialę masažo techniką, pasiekiamas  patempiamasis ,,liftingo “ efektas.

Nario programa suteikia galimybę mėgautis skaisčia, stangria, elastinga ir stipriai pridrėkinta oda bet kuriuo sezono metu.

KAIP VEIKIA SHIATSU SPA NARYSTĖS PROGRAMA?

Sumokate vienkartinį narystės mokestį. Už tai gaunate: komplektą aukščiausios kokybės Menard kosmetikos produktų , kurie saugomi salone, Jūsų asmeniniame vardiniame krepšelyje.

Pratęsti narystę galite  įsigijus vieną iš Jūsų  krepšelyje pasibaigusių produktų.

Nusprendus nutraukti narystę, galite tai atlikti bet kuriuo metu. Taip pat yra grąžinami ir Jūsų nario produktai.

KAIP TAPTI PROGRAMOS NARIU?

Pasirinkite pageidaujamą narystės programą ir sumokėkite vienkartinį programos mokestį.

KOKIE PAPILDOMI NARYSTĖS PRIVALUMAI?

Procedūros metu, narys gali rinktis papildomas kaukes ar paslaugas (galvos, rankų masažą, akių, kaklo priežiūrą ), už ypatingą nario kainą.

Kiekvieną mėnesį yra formuojami ypatingi pasiūlymai produktams namų naudojimui, kuomet nariui yra skiriama papildoma dovana.

KUO YPATINGAS SHIATSU SPA RITUALAS?

MENARD SHIATSU SPA ritualas – tai unikali, patentuota japonų veido masažo technika, apjungianti masažą ir akupresūrą, kuomet pirštų galiukais masažuojami biologiškai aktyvūs taškai. Šis masažo poveikis siekia giliuosius odos audinius ir šalina matomus veido ir kaklo srities senėjimo požymius.  SHIATSU veido procedūra –  intensyvi, tačiau tuo pačiu metu ir raminanti, atpalaiduojanti..

Specialiai pritaikyta limfos drenažo technika – intensyviai skatina odos ląstelių metabolizmą,  formuoja veido ovalą, pasiekiamas patempimo efektas.

Natūralios, turtingos sudėties, MENARD vaistažolių kaukė/šveitiklis švelniai pašalina negyvas odos ląsteles, ją drėkina, atgaivina, bei skatina ląstelių atsinaujinimo procesą.

Procedūros metu naudojami  šilti vandens garai  , kurie padeda efektyviai produktų ingredientams pasiekti giliuosius odos sluoksnius, gerina kraujo apytaką, skatina toksinų pasišalinimą.

Procedūros metu naudojami  šilti rankšluosčiai, kurie ne tik nuramina odą, bet ir atpalaiduoja viso kūno raumenis, sumažina įtampą.

Procedūros metu naudojamos tik aukščiausios kokybės, ypatingai švelnios, 100% medvilnės japoniškos  vatelės su integruotu medvilnės sėklų aliejumi.

Procedūros pabaigoje atliekamas atpalaiduojamasis kaklo, pečių juostos masažas, šiltas volelis po kaklu, ne tik sumažina stresą, bet ir atpalaiduoja visą kūną.

Komentarai (0)

Rekomenduojame