Shiatsu SPA nario ritualai MENARD

35,00 €

esate

Shiatsu SPA narys

Narystės programa suteikia galimybę kiekvienam nariui (-ei) atlikti SHIATSU SPA procedūrą vieną-du kartus per mėnesį, mokant už ją tik 35€.

Taip pat

Procedūros metu,  galite rinktis papildomas kaukes ar paslaugas (galvos, rankų masažą, akių, kaklo priežiūrą ), už ypatingą nario kainą.

999 Prekės

esate

Shiatsu SPA narys

Narystės programa suteikia galimybę kiekvienam nariui (-ei) atlikti SHIATSU SPA procedūrą vieną-du kartus per mėnesį, mokant už ją tik 35€.

Taip pat

Procedūros metu,  galite rinktis papildomas kaukes ar paslaugas (galvos, rankų masažą, akių, kaklo priežiūrą ), už ypatingą nario kainą.

SHIATSU SPA narystės programa skirta atstatyti odos ląstelės gyvybingumą, suteikti odai skaistumo, stangrumo ir trūkstamos drėgmės.

Procedūrą atlieka šios srities specialistai, išmanantys MENARD kosmetikos technologijas.

Kaip vyksta SPA ritualas? 

Iš pradžių naudojamas limfos drenažas (dekoltė masažas, vibracija), kad padėtumėme iš kūno pasišalinti susikaupusiems toksinams, suragėjusioms ląstelėms.

Vėliau naudojama specialios paskirties lapo formos kaukė, kad aprūpintumėme ląsteles drėgme. Kadangi iš odos buvo pašalintas senas keratinas ir toksinai, ji puikiai padeda įsisavinti drėgmę bei odos elastingumui trūkstamas medžiagas.

Darant masažą, skatinamas metabolizmas. Svarbu tinkamai laikytis 28 dienų odos metabolizmo ciklo. Dvi savaitės yra idealus laikotarpis, per kurį ląstelės baziniame odos sluoksnyje pavirsta raginio sluoksnio ląstelėmis ir yra pašalinamos. 

Mūsų odai suteikdami drėgmę kas 14 dienų, darant masažą su MENARD kosmetika, sąžiningai rūpinamės savo sveikata ir grožiu. 

NAMUOSE:

Laikantis cikliškumo MENARD aukštųjų technologijų produktai rekomenduojami naudoti ir namuose. Tokia nuolatinė priežiūra pratęs procedūrų efektyvumą iki kito apsilankymo mūsų SPA salone.

Remiantis japonų tradicijomis, nuosekliai rūpinantis savo oda salone ir namuose, maksimaliai pasieksite aukščiausius odos priežiūros rezultatus.

Papildomų kaukių aprašymas ( 15 – 20 min.):

AUTHENT veido ir dekoltė kaukė

Authent kaukė -  sukurta remiantis kamieninių ląstelių tyrimais, kuri skatina odos ląstelių regeneraciją visuose jos sluoksniuose ir suteikia odai akivaizdžius pokyčius iš karto tik nuėmus kaukę – padidėja odos stangrumas, išlaikoma drėgmė,  oda tampa lygesnė, švelni ir elastinga.

 COLAX CARE Alginatinė kaukė

 Modeliuojanti veido kaukė atstato drėgmę giliuose odos sluoksniuose, formuoja veido ovalą. Ilgalaikį stangrinamąjį ir ,, liftingo ‘’ poveikį veido ir kaklo odai suteikia sudėtyje esantys ingredientai, tokie kaip tirpusis ir energizuojantis kolagenas, hialurono rūgštis ir jūros dumblių ekstraktai.

EXSTRETCH  lapo tipo kaukė su kolagenu

 Tai kaukė, kurią sudaro serumas ir kolageno lakštas. Turtingos sudėties serumas, kurio sudėtyje esantys  hialurono rūgšties, jojobos,  imbierų lapų ekstraktai, suteikia veido odai ,, liftingo ‘‘, drėkinąmąjį ir tonizuojantį efektą. Kolageno lakštas sustiprina kaukės serumo efektyvumą ir suteikia odai dar daugiau stangrumo.

 BEAUNESS SPA lapo tipo drėkinanti kaukė

Tai kaukė, kuri prisotinta natūraliu geizerio vandeniu, bambukų lapų ir jūros žolės ekstraktais .

Kaukė maksimaliai drėkina epidermio sluoksnį, lygina šiurkštų odos paviršių, ramina ir apsaugo nuo spuogų susidarymo.

FAIRLUCENT WHITE PACK drėkinamoji kreminė kaukė

Tai kaukė, kuri ypač tinka skaistumą ir drėgmę praradusiai odai. Sudėtyje esantis  širakami mielių ekstraktas ir vitaminas C, lengvai šviesina, drėkina ir nuramina veido odą.

Komentarai (0)

Rekomenduojame