Veido šveitiklis Naturally Pure Facial Scrub ALQVIMIA

37,99 €

"Naturally Pure Scrub" yra lengvai tepamas ir malonios tekstūros šveičiamasis gelis. Jo sudėtyje yra šveičiamųjų graikinių riešutų kevalų ir erškėtuogių sėklų mikrodalelių, todėl jis idealiai tinka giliai valyti, valyti ir skaistinti veido odą. Be to, jis specialiai sukurtas raukšlėms mažinti, mimikos linijoms užglaistyti, dėmėms ir netobulumams mažinti, spuogams ir jų pasekmėms naikinti, juodiems taškams švelninti, veido odos suglebimui ir senėjimui gydyti.

Reguliarus naudojimas skatina sveiką, lygią, suteikia gaivumo ir švytėjimo. Šis švelnus šveitiklis tinka visų tipų odai, jo sudėtyje yra natūralių žaliavų, tokių kaip erškėtuogių sėklų milteliai ir graikinių riešutų kevalai, taip pat greipfrutų, palisandrų, citrinų ir levandų eteriniai aliejai, kurie papildo jo veikimą. .

ALQVIMIA

"Naturally Pure Scrub" yra lengvai tepamas ir malonios tekstūros šveičiamasis gelis. Jo sudėtyje yra šveičiamųjų graikinių riešutų kevalų ir erškėtuogių sėklų mikrodalelių, todėl jis idealiai tinka giliai valyti, valyti ir skaistinti veido odą. Be to, jis specialiai sukurtas raukšlėms mažinti, mimikos linijoms užglaistyti, dėmėms ir netobulumams mažinti, spuogams ir jų pasekmėms naikinti, juodiems taškams švelninti, veido odos suglebimui ir senėjimui gydyti.

Reguliarus naudojimas skatina sveiką, lygią, be nešvarumų odą, suteikia gaivumo ir švytėjimo. Šis švelnus šveitiklis tinka visų tipų odai, jo sudėtyje yra natūralių žaliavų, tokių kaip erškėtuogių sėklų milteliai ir graikinių riešutų kevalai, taip pat greipfrutų, palisandrų, citrinų ir levandų eteriniai aliejai, kurie papildo jo veikimą. .

Tai 100 % natūralios kilmės produktas, kuris giliai valo ir atnaujina ląsteles, kad veido oda būtų švytinti ir sveika.

"Naturally Pure Scrub" yra ALQVIMIA šveičiamasis gelis, kurį lengva naudoti ir kuris pasižymi malonia tekstūra. Šis produktas skirtas giliai nuvalyti, išvalyti ir pašviesinti veido odą, užtikrinant matomą odos atsinaujinimą.

Šis šveičiamasis gelis yra muiluotas ir labai lengvai emulguojasi, taip pat lengvai pašalinamas šiltu vandeniu. Jo formulės pagrindą sudaro šveičiamosios graikinių riešutų kevalų ir erškėtuogių sėklų mikrodalelės, todėl jis yra idealus produktas veiksmingam šveitimui.

Odos šveitimas yra labai svarbi grožio procedūra, nes padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, skatina ląstelių atsinaujinimą ir kolageno bei elastino gamybą. Šie komponentai yra labai svarbūs norint išlaikyti lygią ir stangrią odą.

"Naturally Pure" šveitiklis yra specialiai sukurtas taip, kad būtų pasiekta keletas naudingų poveikių odai, įskaitant raukšlių mažinimą, mimikos linijų išryškinimą, odos dėmių mažinimą, kovą su spuogais ir jų pasekmėmis, subalansuojant riebalinių liaukų sekreciją, juodųjų taškelių suminkštinimą, kad būtų lengviau juos pašalinti, suglebusios veido odos gydymą ir kovą su fotosenėjimu bei odos senėjimu.

Reguliarus odos šveitimas šiuo produktu skatina sveiką ir lygią odą be nešvarumų. Be to, jis suteikia gaivumo ir atjaunėjimo pojūtį, pašalina netobulumus, padeda suvienodinti odos tonusą ir padaryti ją skaistesnę.

Natūraliai tyro šveitiklio formulės pagrindą sudaro aukštos kokybės natūralios žaliavos, įskaitant erškėtuogių sėklų miltelius ir graikinių riešutų kevalus, taip pat greipfrutų, palisandrų, citrinų ir levandų eterinius aliejus. Šie ingredientai veikia kartu, kad užtikrintų švelnų, bet veiksmingą šveitimą.

Rožių sėklų milteliai valo ir atnaujina odą jos neišsausindami, o jų aliejuje gausu nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, kurios prisideda prie audinių regeneracijos. Kita vertus, graikinių riešutų kevalas yra maistingas, jame gausu baltymų, vitaminų ir augalinių aliejų.

Eterinių aliejų sinergija suteikia subtilų natūralų kvapą ir papildo produkto veikimą, pasižymi tonizuojančiomis, detoksikuojančiomis, sutraukiančiomis, drėkinančiomis, raminančiomis, dekongestuojančiomis ir jauninančiomis savybėmis.

Trumpai tariant, šis ALQVIMIA Naturally Pure šveitiklis tinka visų tipų odai ir yra sukurtas iš aukštos kokybės natūralių ingredientų. Jis giliai valo ir atnaujina ląsteles, mažina raukšles ir mimikos linijas, kovoja su odos netobulumais ir suteikia odai švytėjimo bei gaivumo.

Naudojimas:  Naudokite kartą arba du kartus per savaitę po veido valymo Ylang Ylang valomąja emulsija ir tonizuokite veidą gėlių vandeniu. Tepkite švelniais sukamaisiais judesiais nuo kaktos, nosies, skruostų, viršutinės lūpos, paakių srities ir smakro. Taip pat rekomenduojame tepti kaklą ir iškirptę. Nuplaukite šiltu vandeniu ir tonizuokite odą gėlių vandeniu (rožių arba apelsinų žiedų), tada tepkite jūsų odos tipui tinkamiausią ALQVIMIA veido serumą arba kremą.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 75 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : WATER (AQUA), ROSA CANINA (ROSE HIP) SEED POWDER, JUGLAS REGIA (WALNUT) SHELL POWDER, DISODIUM COCO-GLUCOSIDE CITRATE, COCO-GLUCOSIDE, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, DEHYDROPOLISACCHARIDE GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, LINALOOL*, LIMONENE*.* Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame