Naktinis maitinamasis veido serumas Nourish Sérum Facial Nutritivo ALQVIMIA

81,00 €

"Nourish Nourish" maitinamasis naktinis serumas sausai odai padeda išlaikyti veido odą elastingą, pamaitintą ir jaunatvišką, o poilsio metu skatina odos atsinaujinimą.

ALQVIMIA

"Nourish Nourish" maitinamasis naktinis serumas sausai odai padeda išlaikyti veido odą elastingą, pamaitintą ir jaunatvišką, o poilsio metu skatina odos atsinaujinimą.

Sausai odai būdinga tai, kad joje trūksta riebalų, todėl ji dažnai būna paraudusi ir (arba) sudirgusi. Migdolų, avokadų, abrikosų, abrikosų kauliukų ir erškėtuogių augaliniai aliejai drėkina ir maitina, taip pat suteikia drėkinamąjį ir apsauginį poveikį sausiausiai odai. Šį poveikį papildo citrinų, apelsinų, isopų, rožmedžių, sandalmedžių, smilkalų ir ramunėlių eteriniai aliejai, kurie pasižymi raminamuoju, dermoprotekciniu ir itin regeneruojančiu poveikiu.

Jo savybės yra daugialypės, nes jis padeda išlaikyti odą elastingą ir jauną dėl savo itin maitinamųjų ir drėkinamųjų savybių. Jis sulėtina sausiausios ir labiausiai alipiškos odos ar odos sričių būdingus pokyčius.

Avokadų aliejus

Puikus pirmųjų veido raukšlių ir išraiškos požymių šalintojas, jis suteikia elastingumo ir stangrumo.

Rožinių erškėtuogių augalinis aliejus

Puikus dermos regeneratorius, pasižymi drėkinamosiomis, maitinamosiomis ir stangrinamosiomis savybėmis. 

Abrikosų kauliukų aliejus

Turi antioksidacinių savybių, idealiai tinka odos priežiūrai ir gydymui. Labai naudingas sausai ir raukšlėtai odai, nes ją giliai maitina.

Naudojimas : Įlašinkite reikiamą produkto kiekį lašintuvo pagalba į delną, sušvelninkite jį trindami abiem rankomis, kad geriau įsiskverbtų, ir kiekvieną vakarą švaria ir tonizuota oda švelniai masažuokite veido, kaklo ir dekoltė sritis. Ryte procedūrą papildykite maitinamuoju dieniniu kremu sausai odai NOURISH.

Laikykite vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje. Išorinis naudojimas.

* Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys, atsirandantis dėl natūralių kremo sudedamųjų dalių, ir neturi įtakos produkto kokybei.

Talpa : 30 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREIENTS : PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ROSA MOSCHATA SEED OIL**, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, SANTOLINA CHAMAECYPARISSUS EXTRACT, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL, HYSSOPUS OFFICINALIS LEAF OIL, SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) OIL, BOSWELLIA CARTERII OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, CITRAL*, BENZYL BENZOATE*, GERANIOL*. * Natūralios eterinių aliejų sudedamosios dalys. **Ekologiškai auginami ingredientai / Ekologiški ingredientai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame