Kviečių gemalų aliejus Wheatgerm oil ALQVIMIA

59,50 €

Kviečių gemalų aliejus veikia restruktūrizuojančiai, drėkinančiai ir apsaugančiai barjerinę odos funkciją. Gausus linolo ir linoleno nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, taip pat palmitino ir oleino rūgščių kiekis bei natūraliai sudėtyje esantis vitaminas E pasižymi stipriu antioksidaciniu ir regeneraciniu poveikiu.

Produkto sudėtyje yra tik gryno 100 % augalinės kilmės kviečių gemalų aliejaus ir apelsinų eterinio aliejaus, kurio tonizuojamosios, raminamosios ir drėkinamosios savybės papildo aliejų ir suteikia jam malonų 100 % natūralų kvapą.

ALQVIMIA

Kviečio gemalas yra mažytė kviečio grūdo dalis (2,5 proc. viso grūdo), o jo embrionas leidžia augti naujam augalui. Tai pati maistingiausia grūdo dalis, kurioje yra pagrindinių maistinių medžiagų: didžioji dalis riebalų (gausu vitamino E), mineralų (ypač cinko ir magnio), angliavandenių, baltymų, vitaminų ir natūralių antioksidantų.

Unikalios formulės sudėtyje yra palmitino, linolo ir linoleno rūgšties. Jo antioksidacinės savybės (daugiausia dėl didelio vitamino E kiekio) labai teigiamai veikia laisvuosius radikalus, o dėl maitinamosios vertės kviečių gemalų aliejus yra nepakeičiamas sausos ir suskilinėjusios odos sąjungininkas. Jis taip pat naudojamas natūraliam regeneracijos procesui palaikyti, todėl labai naudingas gydant strijas ir randus. Tai dermoprotekcinis aliejus, jis neleidžia prarasti vandens.

Ypač rekomenduojame kviečių gemalų aliejų jautriai odai aplink akis. Akių kontūras - tai veido dalis, kuri labiausiai kenčia dėl fizinių judesių, kuriuos atliekame per dieną: mirksėjimas, juokas, kalbėjimas, emocijų reiškimas... Dėl šių judesių akis supantys raumenys nuolat juda, susitraukdami kiekvieną sekundę. Jei pridėsime kitus šią sritį veikiančius veiksnius, tokius kaip stresas, miego trūkumas, netinkama mityba ir amžius, aplink akis atsiras žiedai arba maišeliai, varnos pėdos ir apskritai kitos raukšlės. Dėl šios priežasties Alqvimia kviečių gemalų aliejuje esantys vitaminai ir riebalų rūgštys dėl savo priešuždegiminių ir antioksidacinių savybių puikiai atstato ir apsaugo akių kontūrą, kad atrodytumėte švytintys, atsipalaidavę ir pailsėję.

Kviečių gemalų aliejus turi priešuždegiminį poveikį, todėl puikiai tinka jautriai ir sudirgusiai odai, be to, puikiai nuvalo makiažą.

Naudojimas :  Tepkite dieną ir vakare švelniai masažuodami norimą vietą. Galima tepti bet kurią kūno dalį. Tepkite ant veido po odos valymo ir tonizavimo. Švelniai tepti pirštų galiukais ant akių kontūro srities, itin atsargiai naudojant jautriai odai. Taip pat galima naudoti akių makiažui ir lūpų dažams nuvalyti.

Įspėjimai: Laikykite vėsioje, sausoje, apsaugotoje nuo tiesioginės šviesos vietoje, sandariai uždarytame inde su originaliu dangteliu. Vietinis naudojimas.

* Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Talpa: 60ml

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS: TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL**, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, LIMONENE*, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID. *  * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai ** 98 % de la fórmula / 98 % formulės.

Komentarai (0)

Rekomenduojame