Kūno eliksyras nuo streso Anti-Stress Body Elixir ALQVIMIA

12,00 €

"Alqvimia" kūno eliksyras "Anti-stress" - tai kūno eliksyras, kuris iš karto suteikia geros savijautos ir bendro atsipalaidavimo pojūtį. Natūralios ir veiksmingos formulės eliksyras drėkina, regeneruoja ir apsaugo odą, todėl ji tampa švelni ir lygi. Sudėtyje esantis migdolų augalinis aliejus suteikia audiniams elastingumo, taip pat apelsinų, citrinų, petitgrain, greipfrutų, mairūnų ir levandų eterinių aliejų sinergija suteikia svaiginantį aromatą ir skatina atsipalaidavimą. Jis veiksmingai atpalaiduoja fizinę įtampą, kovoja su stresu, gerina miegą ir mažina nerimą. Apibendrinant galima teigti, kad "Alqvimia's Body Elixir Anti-stress" - tai natūralus kūno eliksyras, suteikiantis gerą savijautą, atsipalaidavimą ir giluminę odos priežiūrą.

ALQVIMIA

ALQVIMIA kūno eliksyras "Anti-stress" - tai kūno eliksyras, skirtas iš karto suteikti geros savijautos ir bendro atsipalaidavimo pojūtį, kartu regeneruojant, drėkinant ir apsaugant odą. Ši produktų serija, pavadinta "Relaxation", orientuota į fizinės ir emocinės įtampos, patiriamos streso ir nerimo laikotarpiais, atpalaidavimą, kartu suteikiant drėkinimą, regeneraciją ir gilų maitinimą grynai odos priežiūrai.

Eliksyras pateikiamas lengvos, skystos, perlamutro baltumo emulsijos pavidalu, kurią lengva paskirstyti ir tepti ant odos. Jis greitai įsigeria, todėl oda tampa švelni, aksominė ir akivaizdžiai sudrėkinta. Kvapo pradžia citrusinių vaisių kvapas, kurį suteikia citrinų, apelsinų, petitgrain ir greipfrutų esencijos, o kūnui būdingos laukinės levandų ir mairūnų natos.

Šis kūno eliksyras yra 100 % natūralus ir sukurtas iš aukštos kokybės natūralių ingredientų. Pagrindinis jo pagrindas - augalinis migdolų aliejus, kuris natūraliai suteikia audiniams elastingumo ir švelnumo. Pagrindinės veikliosios medžiagos - apelsinų, citrinų, petitgrain, greipfrutų, mairūnų ir levandų eterinių aliejų, kurie pasižymi svaiginančiu aromatu ir veikia audinius raminamai bei atpalaiduojančiai, skatindami atsipalaidavimo ir bendros geros savijautos pojūtį, sinergija.

ALQVIMIA taiko išskirtinį aromaterapijos metodą, kuris remiasi Yin ir Yang energijos disbalanso diagnozavimu, gydymu ir prevencija per "Qi" arba gyvybinę energiją. Tai padeda atkurti ir palaikyti gerą sveikatą, siekiant gilaus grožio ir geros savijautos. Alqvimia produktai, derinami su šiuo veiksmingu eterinių aliejų energetinėmis savybėmis pagrįstu diagnostikos ir sveikatos būklės gerinimo metodu, siūlo estetinį ir terapinį gydymą, kuris yra unikalus savo veiksmingumu ir kokybe.

Kūno eliksyras "Antistresas" išsiskiria gebėjimu sumažinti fizinę įtampą, kovoti su stresu ir nemiga, taip pat maitinamosiomis, drėkinamosiomis ir apsauginėmis odos savybėmis. Tai veiksmingas kūno aliejus nuo streso, gerina gebėjimą užmigti ir padeda kovoti su nerimu. Dėl atpalaiduojančio ir fizinę įtampą mažinančio poveikio jis yra idealus sąjungininkas, skatinantis atsipalaidavimo ir bendros gerovės jausmą.

Naudojimas: Naudokite kasdien, švelniai masažuodami visą kūną į viršų. Kad procedūra būtų tobula, rekomenduojame losjoną "Body Elixir" naudoti ryte po dušo su "Anti-Stress" vonios ir dušo žele, o vakare naudoti "Anti-Stress" kūno aliejų.

Įspėjimai: Laikykite vėsioje, sausoje, apsaugotoje nuo tiesioginės šviesos vietoje.

* Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : WATER (AQUA), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ALCOHOL DENAT. , SUCROSE DISTEARATE, GLYCERIN, LIMONENE*, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, SUCROSE STEARATE, XANTHAN GUM, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, ORIGANUM MAJORANA LEAF OIL, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRAL*, COUMARIN*.  * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai

Komentarai (0)

Rekomenduojame