Intymus gelis Sensuality Intimate sublime cleanser ALQVIMIA

37,50 €

Kasdien gerai jauskitės rūpindamiesi intymiausia savo kūno dalimi. "Intimate Sublime Cleanser" yra natūralus intymios higienos gelis, kuris švelniai prižiūri ir gydo intymiausią jūsų kūno dalį. Sudėtyje yra vertingų, 100 % natūralių esencijų, tokių kaip pelargonijos, palmarozos ir skaistmedžio, kurios padeda drėkinti, išvengti sudirgimo, ramina, apsaugo ir subalansuoja išorinės intymios zonos pH.

ALQVIMIA

Šiek tiek putojantis, minkštas, švelnus ir lengvai tepamas gelis. Po naudojimo oda tampa švelni, švari ir gaivi.

Sukurtas iš natūralių ingredientų, užtikrinančių aukščiausią moterų intymios higienos priežiūrą, sinergijos, įskaitant skaistmedžio ekstraktą, kuris turi raminamųjų savybių, padeda malšinti sudirgimus, išvengti uždegimų ir palaikyti natūralią odos apsaugą. Jis taip pat mažina makšties sausumo problemas, simptomus, kuriuos sukelia hormonų svyravimai mėnesio eigoje, menstruacijos, priešmenstruacinis sindromas, nėštumas ir menopauzė. Tai puiki nuskausminamoji, antibakterinė ir priešuždegiminė priemonė.

Su:čiobrelių ir levandų ekstraktais, turinčiais dermoprotekcinį ir raminamąjį poveikį.

Decilo gliukozidas - natūralios kilmės paviršinio aktyvumo medžiaga, 100 % biologiškai suyranti, idealiai tinka jautriai odai, nes padeda palaikyti natūralią odos pusiausvyrą, taip pat eterinių aliejų mišinys: pelargonijos, palmarozos, ylang-ylang, klariso šalavijo, citrinos, apelsino ir arbatmedžio eteriniai aliejai. Jų sinergija papildo "Intimate Natural Gel" formulę, sustiprindama intymioms vietoms reikalingą priežiūrą ir suteikdama malonų bei moterišką kvapą.

Trigubojo gluosnio ekstraktas : Dar žinomas kaip skaistmedis, pasižymi raminančiomis ir apsauginėmis savybėmis jautriausiai odai, taip pat padeda kovoti su sausumo problemomis moterų intymioje srityje.

Čiobrelių ir levandų ekstraktai : Ramina ir dezinfekuoja, padeda apsaugoti ir nuraminti išorinę moters intymiąją sritį.

Eterinių aliejų sinergija : Sudarytas iš citrinos, apelsino, palmarozos, pelargonijos, arbatmedžio ir šalavijo šlamučio, skirtas išorinei moters intymiajai zonai prižiūrėti, kad tinkamai kvepėtų ir prisidėtų prie jos švaros ir pusiausvyros.

DERMATOLOGIŠKAI IR GINEKOLOGIŠKAI PATIKRINTA (*)

*Dermatologinės kontrolės sąlygomis atliktas kosmetikos gaminio priimtinumo, subjektyvaus veiksmingumo ir tolerancijos testas. Produkto naudojimas: 4 savaites.

Naujojo "Intimate Sublime Cleanser" veiksmingumas buvo kliniškai patikrintas ir yra geresnis už kitų įprastai naudojamų produktų veiksmingumą. Iš visų savanorių, išbandžiusių produktą per 4 savaites:

95 % teigė, kad jis dezodoruoja išorinę intymiąją sritį

85 % teigė, kad jis sumažina išorinės makšties sausumo pojūtį

75 % teigė, kad pagerina makšties išskyrų kiekį

80 % teigė, kad jis nepažeidžia intymios vietos pH ir palaiko pusiausvyrą

75 % teigė, kad jis suteikia raminamąjį pojūtį, mažina niežėjimo jausmą

95 % teigė, kad jis apsaugo išorinę intymią sritį, suteikdamas minkštumo, komforto ir ilgalaikio palengvėjimo.

75 % teigė, kad apsaugo nuo sudirginimo

Naudojimas: Naudokite sudrėkinę išorinę intymią sritį vandeniu, atlikite švelnų masažą ir po to nuplaukite vandeniu. Idealiai tinka kasdieniam naudojimui.

ĮSPĖJIMAI: Laikykite vėsioje, sausoje, apsaugotoje nuo tiesioginės šviesos vietoje. Venkite patekimo į akis. Patekus į akis, praplaukite dideliu kiekiu vandens. Galimi spalvos / kvapo pokyčiai yra normalūs dėl natūralių produktų sudedamųjų dalių.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 100ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : AQUA, DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, DEHYDROXANTHAN GUM, VITEX AGNUS-CASTUS EXTRACT, CYMBOPOGON MARTINI OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CITRUS LEMON PEEL OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVANDER) FLOWER EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA OIL, THYMUS VULGARIS (THYME) FLOWER EXTRACT, SALVIA SCLAREA FLOWER OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALCOHOL, CITRONELLOL*, GERANIOL*, LIMONENE*, LINALOOL*. *Componentes naturales de los aceites esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame