Kūno aliejus Body Sculptor body oil ALQVIMIA

18,00 €

Sumažina iki 2,9 cm pilvo srityje ir iki 2,4 cm šlaunų srityje

Kūno procedūra, kuri natūraliai ir efektyviai formuoja kūną ir dailina siluetą. Suaktyvina mikrocirkuliaciją, pasižyminčią itin veiksmingu epidermio detoksikaciniu poveikiu, kartu tonizuoja odą.

DERMATOLOGIŠKAI PATIKRINTA. ĮRODYTAS VEIKSMINGUMAS, MATOMI REZULTATAI PRAĖJUS MĖNESIUI PO NAUDOJIMO.

ALQVIMIA

Sumažina iki 2,9 cm pilvo srityje ir iki 2,4 cm šlaunų srityje

Kūno procedūra, kuri natūraliai ir efektyviai formuoja kūną ir dailina siluetą. Suaktyvina mikrocirkuliaciją, pasižyminčią itin veiksmingu epidermio detoksikaciniu poveikiu, kartu tonizuoja odą.

DERMATOLOGIŠKAI PATIKRINTA. ĮRODYTAS VEIKSMINGUMAS, MATOMI REZULTATAI PRAĖJUS MĖNESIUI PO NAUDOJIMO.

Jo formuluotė sudaryta iš natūralių žaliavų, kurias mums siūlo gamta. Pagrindinės sudedamosios dalys: lazdyno riešutų, migdolų ir kviečių gemalų augaliniai aliejai kartu su aliejiniu šventojo erškėčio ekstraktu (Carbenia Benedicta Extract). Į šį mišinį pridėta kalendrų, kiparisų, kadagių, pankolių, levandų, pelargonijų, pipirų, citrinžolių, citrinų ir greipfrutų eterinių aliejų.

Lazdynų riešutų aliejus ir kviečių gemalų aliejus pasižymi stipriai stangrinančiu ir regeneruojančiu poveikiu. Migdolų aliejus, drėkinantis ir minkštinantis, taip pat papildo, kaip pagrindas, puikią kalendrų, kiparisų, kadagių, pankolių, levandų, pelargonijų, pipirų, citrinžolių, citrinų ir greipfrutų eterinių aliejų sinergijos priemonę, kuri kartu sustiprina jų individualias savybes. į šventojo erškėčio ekstraktą, kurio lipolitinis poveikis buvo žinomas ir naudojamas jau nuo viduramžių.

*Įrodytas veiksmingumas, matomi rezultatai po mėnesio naudojimo.

Kviečių gemalai : Labai stangrina ir regeneruoja.

Migdolų augalinis aliejus : Drėkina ir apsaugo odą, mažina strijas ir užkerta joms kelią. Jis yra geras antioksidantas, nes turi vitamino E.

Greipfrutų eterinis aliejus : Sutraukiantis eterinis aliejus, todėl idealiai tinka riebiai ir užterštai odai, turi antioksidacinių, drėkinamųjų ir valomųjų savybių.

Naudojimas: Body Sculptor Body Oil gali būti naudojamas tiek ryte, tiek vakare po vonios ar dušo, švelniai sudrėkinta oda. Rekomenduojame odą paruošti taip:

1. Nusiprauskite po dušu su Body Sculptor vonios geliu.

2. Įtrinkite odą mūsų toniku Water the Queen of Hungary. skatinti visišką produkto įsisavinimą.

3. Užtepkite Body Sculptor Body Oil, masažuodami aukštyn sukamaisiais judesiais. Puikus pasirinkimas – ryte naudoti Body Sculptor Body Elixir, o vakare Body Sculptor Body Oil.

Norėdami dar labiau sumažinti apimtis, rekomenduojame procedūrą papildyti Body Sculptor Nutricosmetic Pearls ir eikite į savo Alqvimia parduotuvę ir artimiausią SPA, kad gautumėte specializuotas Body Sculptor procedūras iš mūsų profesionalų.

Atsargumo priemonės

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginės šviesos.

*Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalūs dėl natūralių gaminio komponentų ir neturi jokios įtakos jo kokybei.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CARBENIA BENEDICTA EXTRACT, CUPRESSUS SEMPERVIRENS STEM OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, FOENICULUM VULGARE (FENNEL) OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, CORIANDRUM SATIVUM (CORIANDER) SEED OIL, PIPER NIGRUM (PEPPER) SEED OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, CITRAL*, CITRONELLOL*, GERANIOL*, EUGENOL*, ISOEUGENOL* Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai

Komentarai (0)

Rekomenduojame