Anticeliulitinis kremas kūnui ANTI-CELLULITE REDUCING CREAM Maystar Skincare

23,90 €

Kovokite su lokalizuotais riebalais, stangrinkite ir gerinkite odos išvaizdą naudodami šią anticeliulitinę priemonę. Šioje profesionalios klasės formulėje naudojami aktyvūs principai, nukreipti į riebalus ir drenažą bei mažinantys celiulito išvaizdą. Lengvai į odą įsigeriantis skystis apsaugo kolageną ir sulaiko laisvuosius radikalus, kartu gerindamas odos išvaizdą.

Maystar Skincare
8421421103897

Sudėtyje yra veikliųjų medžiagų, turinčių drenažą skatinančių ir apimtį mažinančių savybių, kurios padeda kovoti su riebalų sankaupomis ir pagerina celiulito paveiktos odos išvaizdą. Skystos tekstūros. Lengvai absorbuojamas.

Kofeinas: prisideda mažinant celiulitą ir turi antioksidacinio poveikio potencialą.

Tokoferolis (vitaminas E): antioksidantas ir radikalus veikianti medžiaga, kuri padeda palaikyti gerą jungiamojo audinio būklę apsaugodama kolageno ir elastino baltymus ir sulaikydama laisvuosius radikalus.

Naudojimas: Tepkite reikiamoje vietoje atlikdami stimuliuojamąjį masažą krumpliais, kol visiškai susigers. Kad rezultatas būtų kuo geresnis, prieš tai procedūros vietą pamasažuokite kraujotaką stimuliuojančia pirštine. Nenurykite.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 200ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: MAYSTAR S.L

INGREDIENTS : 

Komentarai (0)

Rekomenduojame