Kūno emulsija Body Sculptor Body Sculptor body lotion ALQVIMIA

81,00 €

Novatoriškas natūralios kilmės anticeliulitinių veikliųjų medžiagų derinys, kuris kartu veikia celiulito sukeltus netobulumus, stimuliuoja raumenų susitraukimą ir audinių persitvarkymą, pagerindamas apelsino žievelės odos išvaizdą. Galinga trigubo poveikio formulė: stangrinamoji, lipolitinė ir drenuojanti, dėka drenuojamosios šventojo raktažolės galios, skiriama antsvoriui ir skysčių susilaikymui gydyti, prisideda prie kūno apimčių mažinimo, valo odą ir padeda pašalinti toksinus.

DERMATOLOGIŠKAI PATIKRINTA. ĮRODYTAS VEIKSMINGUMAS, MATOMI REZULTATAI PRAĖJUS MĖNESIUI PO NAUDOJIMO.

ALQVIMIA

"Body Sculptor" kūno emulsija su natūralios kilmės ingredientais dailina ir formuoja jūsų kūną, sumažindama kūno linijas iki 1,4 cm* vos per 28 dienas.

*Po 28 dienų naudojimo kiekvienos šlaunies apimtis sumažėja 0,7 cm. Klinikinis bandymas atliktas su 20 moterų nuo 18 iki 55 metų amžiaus.

Novatoriškas natūralios kilmės anticeliulitinių veikliųjų medžiagų derinys, kuris kartu veikia celiulito sukeltus netobulumus, stimuliuoja raumenų susitraukimą ir audinių persitvarkymą, pagerindamas apelsino žievelės odos išvaizdą. Galinga trigubo poveikio formulė: stangrinamoji, lipolitinė ir drenuojanti, dėka drenuojamosios šventojo raktažolės galios, skiriama antsvoriui ir skysčių susilaikymui gydyti, prisideda prie kūno apimčių mažinimo, valo odą ir padeda pašalinti toksinus.< /p>

DERMATOLOGIŠKAI PATIKRINTA. ĮRODYTAS VEIKSMINGUMAS, MATOMI REZULTATAI PRAĖJUS MĖNESIUI PO NAUDOJIMO.

ALQVIMIA gamta tarnauja moters siluetui. Šioje kūno, proto ir dvasios harmonijoje slypi tikrasis grožis. Kūno skulptoriaus kūno emulsija "Body Sculptor Body Emulsion" kūno procedūras paverčia veiksminga ir išbaigta unikalia pojūčių patirtimi.

Su šia lengva ir švelnia emulsija, kurios sudėtyje yra natūralių veikliųjų medžiagų ir specifinių eterinių aliejų, veiksmingai mažinančių vietinius riebalus ir kovojančių su apelsino žievelės oda, formuokite figūrą ir drėkinkite odą. Jos sudėtyje taip pat yra simondsijų esterių, kurie padeda kovoti su odos sausėjimu ir suteikia švelnumo bei aksominio švelnumo.

Body Sculptor produktų linija skirta žmonėms, norintiems sumažinti riebalus lokalizuotose vietose, ypač tokiose kaip pilvas ir šlaunys. Tai produktų linija, skatinanti lieknėjimą, tirpdanti riebalus ir padedanti dailinti figūrą. Tikslas - dailinti kūno kontūrus ir suteikti odai stangrinamąjį ir stangrinamąjį poveikį, taip pat pagerinti jos kokybę drėkinant ir maitinant. Rezultatai pastebimi po kelių savaičių.

Pagrindinės šios kūno emulsijos sudedamosios dalys pasižymi šiomis savybėmis:

Glicerofosfocholinas, valinas ir lizinas HCl: Glicerofosfocholinas yra natūralus komponentas, gaunamas iš saulėgrąžų lecitino, naudojamas kaip cholino, kuris atlieka svarbų vaidmenį riebalų ir cholesterolio apykaitoje, šaltinis. Jo įtraukimas į kosmetikos priemones yra naujovė gydant celiulito sukeltus trūkumus. Aminorūgštys lizinas ir valinas gaunamos biofermentacijos būdu ir padeda stimuliuoti raumenų susitraukimą bei didinti lipidų apykaitą, todėl vaidina svarbų vaidmenį riebalinio audinio remodeliacijai. Taigi, šis ingredientų derinys veikia:

Padidėja fermento lipazės, atsakingo už riebalų sankaupų tirpinimą, aktyvumas.

Padidėja odos medžiagų apykaita, taip palengvinant riebalų rūgščių, kaip energijos šaltinio, panaudojimą.

Mažina riebalų sankaupas adipocituose taip, kad mažėja jų dydis.

Stimuliuoja raumenų susitraukimą, todėl sumažėja apelsino žievelės efektas ir riebalinio audinio storis.

Šventojo erškėčio aliejinis ekstraktas: šventojo erškėčio žolės ekstraktas saulėgrąžų aliejuje, kuriame gausu flavonoidų ir seskviterpeninių laktonų, tokių kaip cicinas ir benediktinas. Dėl savo sudėties jis skirtas antsvoriui ir skysčių susilaikymui gydyti, padeda mažinti kūno apimtis. Šventoji raktažolė taip pat padeda valyti odą, padėdama išvalyti ją nuo toksinų ir kitų nešvarumų, kurie galėjo likti mūsų odos porose. Jis taip pat yra stiprus antioksidantas, padedantis kovoti su laisvųjų radikalų sukeltu ląstelių nusidėvėjimu ir oksidacija. Jis rūpinasi oda ir naudingas jai savo drėkinamuoju, minkštinamuoju ir priešuždegiminiu poveikiu.

Jojob estersa: daugiafunkcinis natūralus minkštiklis, kuris dėl sutraukiamojo poveikio padeda sumažinti porų dydį ir skaičių. Jis taip pat padeda didinti odos drėkinimą ir, veikdamas kartu su sudėtyje esančiu glicerinu, palaiko odos drėgmę, sukurdamas apsauginę plėvelę. Ši savybė prisideda prie geresnio atsparumo vandeniui ir pailgina mūsų formulėje esančių veikliųjų medžiagų buvimo ant odos laiką.

Natūralus konservantas, kurio pagrindą sudaro probiotikas: gaunamas Lactobacillus fermentuojant kokosus, kurie veikia per minėtų Lactobacillus gaminamus antimikrobinius peptidus.

Propandiolis: natūralus tirpiklis, gaunamas iš kukurūzų cukraus, kuris naudojamas formulėje, kad veikliosios medžiagos būtų veiksmingai pernešamos.

Natūralios kilmės emulsiklis: gaunamas iš saulėgrąžų aliejaus, konkrečiai sudarytas iš minėto aliejaus monoesterių, kuriame gausu stearino ir palmitino rūgšties. Tai emulsiklis, padedantis sukurti stabilų losjoną ir turintis minkštinamųjų savybių. Tai reiškia, kad jis padeda padidinti odos drėkinimą ir sumažinti transepiderminį vandens netekimą (TEWL).

Natūralus antioksidantas: sudarytas iš tokoferolio, beta-sitosterolio ir skvaleno, specialiai integruotų į formulę, kad būtų išvengta aliejų oksidacijos. Jis taip pat prisideda prie odos drėkinimo ir veikia kaip senėjimą stabdanti priemonė, blokuoja laisvuosius radikalus, be to, pasižymi priešuždegiminiu poveikiu.

Body Sculptor Essential Oil Blend: eterinių aliejų, pasižyminčių savybėmis formuoti kūną, maloniai ir intensyviai kvepiančių bei natūraliai ir veiksmingai modeliuojančių siluetą, sinergija. Ši sinergija prisideda prie stangrinamojo ir stangrinamojo poveikio, būtino riebalams mažinti lokalizuotose vietose. Ją sudaro greipfrutų, pelargonijų, levandų, citrinų, citrinžolių, pankolių, juodųjų pipirų, kadagių, kiparisų ir kalendrų eteriniai aliejai. Visi jie buvo sumaišyti ir palikti maceruotis mažiausiai 15 dienų, kad susidarytų stabili sinergija, suteikianti jiems kosmetinių savybių ir malonaus aromato.

Naudojimas: "Body Sculptor" kūno losjoną galima tepti ant šiek tiek drėgnos odos ryte arba vakare po vonios ar dušo. Rekomenduojame odą paruošti taip:

Prauskitės po dušu naudodami "Shape reducer" vonios ir dušo želė.

Norėdami padėti visiškai įsigerti, pirmiausia įtrinkite odą tonizuojančiu "Queen of Hungary" vandeniu.

Tepkite kūno losjoną "Body Sculptor Body Lotion" sukamaisiais judesiais į viršų.

Puikus pasirinkimas - naudoti "Body Sculptor" kūno losjoną ryte, o "Body Sculptor" kūno aliejų - vakare.

Norėdami padidinti jų veiksmingumą, rekomenduojame apsilankyti artimiausiame "Alqvimia Store & Spa" centre, kur jums bus suteiktos specializuotos "Body Sculptor" procedūros iš mūsų specialistų rankų.

Laikykite vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės šviesos.

Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai nekeičia jo kokybės.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 150 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : AQUA, CORYLUS AVELLANA SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, BETAINE, HYDROGENATED SUNFLOWER SEED OIL POLYGLYCERYL-3 ESTERS, PROPANEDIOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, LACTOBACILLUS FERMENT, TRITICUM VULGARE GERM OIL, HYDROGENATED SUNFLOWER SEED OIL GLYCERYL ESTERS, CITRUS PARADISI PEEL OIL, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, LACTOBACILLUS, GLYCEROPHOSPHOCHOLINE, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL**, FOENICULUM VULGARE FRUIT OIL**, PIPER NIGRUM FRUIT OIL, JUNIPERUS COMUNIS FRUIT OIL/EXTRACT, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/NUT/STEM OIL, CORIANDRUM SATIVUM SEED OIL, CARBENIA BENEDICTA EXTRACT,GLYCINE SOJA OIL, CAESALPINIA SPINOSA GUM, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, LYSINE HCL, VALINE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE, CITRAL*, CITRONELLOL*, GAMMA-TERPINENE*,GERANIOL*, LIMONENE*, LINALOOL*

Komentarai (0)

Rekomenduojame