Raminantis jautrios odos veido kremas Calm Sensitive Skin Facial Cream ALQVIMIA

96,00 €

RAMYBĖS ELEGANCIJA JŪSŲ ODAI

Patirkite natūralų prižiūrėtos odos grožį su "Essentially Beautiful Calm Cream". Šis kremas yra kur kas daugiau nei grožio priemonė: tai autentiškas kasdienis geros savijautos ritualas, kuris atgaivina ir subalansuoja jūsų odą kruopščiai atrinktais natūraliais ingredientais.

Šis veido kremas yra tikras veido kosmetikos lobis dėl išskirtinės formulės didžiulės raminamosios galios. Praturtintas natūraliomis veikliosiomis medžiagomis, tokiomis kaip šafrano žiedų ekstraktas, skirtas jautriausiai odai prižiūrėti, kartu su probiotiku ir biologiniu filtru, kurie skatina odos atsinaujinimą ir saugo ją nuo senėjimo.

ALQVIMIA

Šis veido kremas yra tikras veido kosmetikos lobis dėl išskirtinės formulės didžiulės raminamosios galios. Praturtintas natūraliomis veikliosiomis medžiagomis, tokiomis kaip šafrano žiedų ekstraktas, skirtas jautriausiai odai prižiūrėti, kartu su probiotiku ir biologiniu filtru, kurie skatina odos atsinaujinimą ir saugo ją nuo senėjimo.

Ramina, drėkina, maitina ir aktyvina odos šviesą, grąžina jai visą energiją, jos spindesį ir apsaugo ją nuo išorinių veiksnių bei dirginimo. Lengvesnės tekstūros ir švelnaus apgaubiančio aromato juslinė patirtis. Rezultatas - rami, sudrėkinta, apsaugota ir grožio kupina oda.

Grąžina odai švelnią išvaizdą, sumažina paraudimą ir apsaugo nuo išorinių veiksnių. Tikras lobis su natūralios kilmės ingredientais, skirtas odos priežiūrai dėl didžiulės gamtos galios, kruopščių alcheminių formulių ir sudedamųjų dalių naujovių, kuris siūlo puikų sprendimą, užtikrinantį tiesioginį raminamąjį poveikį.

RAMYBĖS ELEGANCIJA JŪSŲ ODAI

Patirkite natūralų prižiūrėtos odos grožį su "Essentially Beautiful Calm Cream". Šis kremas yra kur kas daugiau nei grožio priemonė: tai autentiškas kasdienis geros savijautos ritualas, kuris atgaivina ir subalansuoja jūsų odą kruopščiai atrinktais natūraliais ingredientais.

NATŪRALŪS INGREDIENTAI IR JŲ SAVYBĖS:

Šis prabangus ingredientas gaunamas iš švelnaus šafrano žiedo, nuo seno žinomo dėl savo gydomųjų savybių. Jis ypač naudingas jautriai odai, nes ramina odą mažindamas paraudimą, uždegimą ir diskomfortą. Be to, jis gerina odos barjerinę funkciją ir apsaugo odą nuo išorės poveikio.

Probiotikas: Šis probiotikas, gaunamas iš Lactobacillus lactis, stimuliuoja pagrindinių odos kokybę gerinančių ingredientų gamybą ir didina antimikrobinių peptidų gamybą, saugodamas odos pusiausvyrą.

Auksinių dumblių biologinis filtras: Laminaria ochroleuca - tai dumblis, kuris savo natūralioje aplinkoje yra atsparus ekstremalioms sąlygoms. Ši veiklioji medžiaga gaunama iš jo lipidinės membranos, kuri ramina odą ir apsaugo nuo ankstyvo senėjimo, kurį sukelia UV spinduliai. Ji taip pat palaiko hidrolipidų pusiausvyrą ir skatina kolageno gamybą.

Simondsijų esteriai: Šis natūralus minkštiklis padeda sumažinti porų dydį ir skaičių, tuo pačiu metu padidina odos drėkinimą ir suformuoja apsauginę plėvelę.

EKO tyras erškėtuogių aliejus: Šis iš Čilės kilęs aliejus vertinamas dėl atkuriamųjų ir gydomųjų savybių, puikiai tinka odos pažeidimams gydyti.

EKO tyrasis agurklių aliejus: Jis pasižymi raminamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis, todėl ypač naudingas sudirgusiai ir sausai odai.

Medetkų aliejus: Šis aliejinis ekstraktas pasižymi šviesinančiomis, drėkinamosiomis ir priešuždegiminėmis savybėmis, stiprina odos barjerinę funkciją.

Hypericum ekstraktas: žinomas kaip jonažolės ekstraktas, dėl savo natūralių komponentų padeda nuraminti sudirgusią odą.

Iriso ekstraktas: Iš Italijos ir pietų Prancūzijos kilęs irisas pasižymi kosmetinėmis savybėmis, kovoja su odos senėjimu ir ją valo.

Mineralinis saulės filtras: Suteikia švelnią apsaugą nuo UV spindulių, papildydamas apsauginį kremo poveikį.

Natūralus konservantas su probiotikų pagrindu: Apsaugo produktą nuo mikrobų dauginimosi ir užtikrina jo stabilumą.

Natūralus antioksidantas: Natūralios kilmės tokoferolis apsaugo formulėje esančius aliejus nuo oksidacijos ir blokuoja laisvuosius radikalus.

NAUDA IR VEIKSMINGUMAS:

"Essentially Beautiful Calm Cream" suteikia daugybę privalumų, kurie pakeis jūsų veido priežiūrą:

Pagerinta tekstūra: Šis kremas yra lengvos, švelnios tekstūros, lengvai tepamas ir greitai įsigeria, palikdamas ant odos šilkinį prisilietimą.

Raminantys ingredientai: Sudėtyje esantys švelninantys ingredientai: apsaugo odą nuo sudirginimo ir ramina ją, idealiai tinka jautriai odai.

Biologinis auksinių dumblių filtras: Jis ramina odą ir apsaugo nuo saulės padarytos žalos, palaiko hidrolipidų pusiausvyrą.

Probiotikai: Skatina odos savęs atnaujinimą ir saugo jos pusiausvyrą.

Šafrano žiedų ekstraktas: mažina jautrios odos paraudimą, uždegimą ir diskomfortą.

Labai maistingas ir regeneruojantis: Dėl ekologiškų ir pirmojo spaudimo agurklių ir erškėtuogių aliejų.

Medetkų aliejus: Prisideda prie raminamojo poveikio ir stiprina odos barjerinę funkciją.

Hypericum ekstraktas: ramina sudirgusią odą ir pasižymi valomosiomis savybėmis.

Iriso ekstraktas: kovoja su odos senėjimu ir ją valo.

Mineralinis saulės filtras: Suteikia fizinę apsaugą nuo UV spindulių.

Natūralus konservantas su probiotikų pagrindu: Saugo produkto stabilumą.

Vertingas eterinių aliejų mišinys: Suteikia odai malonų kvapą ir emocinę ramybę.

Naudojimas:  Naudokite kasdien rytais po veido valymo Ylang-Ylang valomąja emulsija ir tonizuokite odą vienu iš mūsų gėlių vandenų. Užtepkite atitinkamą kiekį kremo ir švelniai įmasažuokite į veido, kaklo ir iškirptės sritis pagal poreikį. Tepkite produktą švelniai masažuodami veidą, kaklą ir iškirptę. Vakaro procedūrą užbaigkite raminamuoju veido serumu.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.  Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių kremų komponentų. Šie pokyčiai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Talpa : 50 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC/MYRISTIC/STEARIC TRIGLYCERIDES, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL**, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, LACTOCOCCUS FERMENT LYSATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ZINC OXIDE, LACTOBACILLUS FERMENT, GLYCINE SOJA OIL**, SQUALANE, ROSA MOSCHATA SEED OIL**, CETEARYL WHEAT STRAW GLYCOSIDES, GLYCERIN, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, LACTOBACILLUS, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, LACTIC ACID, CITRUS LIMON PEEL OIL, CAESALPINIA SPINOSA GUM, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL**, ANIBA ROSAEODORA WOOD OIL, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ORMENIS MULTICAULIS FLOWER OIL, SILICA, LECITHIN, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL, TOCOPHEROL, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER EXTRACT, SODICUM CHLORIDE, BETA-SITOSTEROL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SQUALENE, BENZYL BENZOATE*, CITRAL*, GERANIOL*, LIMONENE*, LINALOOL*. * Natūralūs eterinių aliejų komponentai ** Ekologiškai auginami ingredientai / Ekologiškos kilmės ingredientai

Komentarai (0)

Rekomenduojame