Purškalas su Cu-Zn BARIEDERM CICA Uriage

10,00 €

Uriage Bariederm Cica purškalas su Cu-Zn 100ml. Pažeistai, sudirgintai, šlapiuojančiai odai. Padeda atkurti pažeistą odą.

Kūdikiams, vaikams, suaugusiesiems. 

Veidui ir kūnui.

Uriage
U15001172

Uriage Bariederm Cica purškalas su Cu-Zn 100ml. Pažeistai, sudirgintai, šlapiuojančiai odai. Padeda atkurti pažeistą odą. Kūdikiams, vaikams, suaugusiesiems. 

Veidui ir kūnui.

Skirtas į atopiją linkusiai odai, šlapiuojančioms odos vietoms ir odos raukšlėms prižiūrėti. Padeda džiovinti ir atstatyti šlapiuojančios odos plotus, terminio vandens bei patentuoto TLR-2 komplekso kombinacija minkština ją ir padeda  sumažinti  sudirginimą.

Naudojimas : Gerai suplakite prieš purkšdami; purkškite tik ant pažeistų, sudirgintų ar šlapiuojančių vietų, leiskite priemonei susigerti į odą ir nenusausinkite. Saugokitės, kad nepatektų į akis.

Talpa : 100ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Prancūzija

Gamintojas: Laboratoires Dermatologiques d‘Uriage

INGREDIENTS : AQUA (WATER, EAU), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PEG-80 GLYCERYL COCOATE, CHLORPHENESIN, COPPER GLUCONATE, SODIUM DEXTRAN SULFATE, XANTHAN GUM, MANGANESE GLUCONATE, PVP, ZINC GLUCONATE, PHYTOSPHINGOSINE, SODIUM HYDROXIDE, ASIATICOSIDE.

Komentarai (0)

Rekomenduojame