Natūralus kvapnusus šalavijų vanduo Purifying sage water ALQVIMIA

63,00 €

"ALQVIMIA Sage Purifying Water" - tai natūralus aromatas, suteikiantis harmonijos ir juslinės pusiausvyros, kad būtų užtikrinta visiška gerovė. Jo dezodoruojamąjį poveikį lemia natūralios šalavijų eterinio aliejaus savybės. Citrusinių, gėlių, saldžiųjų, prieskoninių ir medienos eterinių aliejų sinergija kartu su natūraliu alkoholiu, rožių vandeniu ir levandomis sudaro 100 % natūralią kompoziciją, suteikiančią odai apsauginį, tonizuojantį, gaivinantį ir valantį poveikį.

ALQVIMIA

"ALQVIMIA Sage Purifying Water" - tai natūralus kvapusis vanduo, kurio pagrindą sudaro gydomosios šalavijo savybės. Šis augalas nuo senų laikų naudojamas dėl daugybės sveikatai naudingų savybių, o jo eterinis aliejus pasižymi spazmolitinėmis, antiseptinėmis, antioksidacinėmis, priešuždegiminėmis, priešgrybelinėmis ir antivirusinėmis savybėmis.

Kvapą sudaro citrusinių eterinių aliejų, tokių kaip citrinų, apelsinų ir petitgrain, sinergija su laukinėmis ir gydomosiomis šalavijų ir yzopų natomis. Kvapas taip pat yra gėlių ir saldus dėl palmarozos ir indonezietiškojo ylang-ylang esencijų, su gvazdikėlių prieskonių užuomina. Balzaminis ir medinis fonas išgaunamas dėl egzotiškų smilkalų ir kedro medienos derinio.

Kvepalai pagaminti naudojant gryniausius eterinius aliejus, kurių koncentracija yra tinkama, todėl tai 100 % natūrali ir gryna kompozicija. Sudėtyje yra natūralaus alkoholio, bulgariško rožių vandens ir levandų vandens, kurie kartu sukuria odą saugantį, tonizuojantį, gaivinantį ir valantį poveikį.

Šalavijų valomasis vanduo turi terapinių ir psichologinių savybių, nes gali atverti jautrumo kanalus su subtiliausiomis ir galingiausiomis mūsų dvasinėmis energijomis. Jis skatina stabilią ir saugią asmenybę, harmonizuoja kūno ir proto energijas, pasižymi detoksikuojančiu ir dezodoruojančiu poveikiu.

Naudojimas : Naudokite kasdien, vieną ar kelis kartus per dieną. Idealiai tinka purkšti patalpas, pripildyti jas išskirtinio aromato ir energetiškai išvalyti. Išorinio naudojimo produktas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Įspėjimai :  Degus. Panaudojus šį produktą, nelaikykite odos saulėje ar kituose UV spindulių šaltiniuose. Venkite sąlyčio su akimis ir kitomis jautriomis vietomis. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės šviesos. Vietiškai naudoti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Talpa: 100ml

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : ALCOHOL, LIMONENE*, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, SALVIA LAVANDULIFOLIA HERB OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, HYSSOPUS OFFICINALIS LEAF OIL, CANANGA ODORATA FLOWER EXTRACT, BOSWELLIA CARTERII EXTRACT, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, GLYCERIN, CITRIC ACID, ETHYL LAUROYL ARGINATE HCI, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE,BENZYL BENZOATE*, BENZYL SALICYLATE*, CITRAL*, EUGENOL*, FARNESOL*, GERANIOL*, ISOEUGENOL*, LINALOOL*. * Componentes naturales de los aceites esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame