WARDÉ COLLECTION Nišiniai kvepalai WARDÉ EDP Kajal Parfumes Paris

210,00 €

"Wardé" yra kvepalai, pavadinti kaip ir visa kolekcija.  Ir nors šio aromato gėlių širdis išausta iš rožių, jazminų, apelsinmedžio žiedų ir vijoklių, iš tiesų tai išties daugialypė ir stebinanti kompozicija. Pirmoji staigmena - žaliasis absentas, esantis "Wardé" įžangoje. Ji suteikia nepaprastai saldžią, žolelių ir alkoholio natą. Ją lydi pušų spyglių gaivumas, serbentų sultingumas ir pelyno kartumas. Šis klampus mišinys, nuo kurio daugeliui gali svaigti galva, nurimsta kompozicijos gilumoje, kur gražiai tęsiama žalios spalvos tema. Pirma, dėl eglės balzamo, antra, dėl pačiulių, trečia, dėl ąžuolo samanų. Dėl šių trijų gilių sudedamųjų dalių saldžiai gėlinė kompozicija atrodo prašmatniai ir rafinuotai, o dėl originalių derinių jos negalima supainioti su niekuo kitu.

Kajal

"Warde" kolekcija - tai neįtikėtinai elegantiška kolekcija, sukurta kaip duoklė moterims. Ją įkvėpė augalų pasaulis, suteikiantis kasdieniam gyvenimui kitą dimensiją. Nesvarbu, ar tai bus rožė, krokusas, jazminas, ar magnolija, būtent gėlės padaro viską, kas mus supa, gražesniu. Kvepaluose jos įgauna dar daugiau gilumo ir charakterio.

"Wardé" yra kvepalai, pavadinti kaip ir visa kolekcija. Jis reiškia gėlių pasaulio dosnumą, kuriuo žavimės įvairiomis formomis. Ne tik gamtoje, bet ir mene, ornamentikoje ir architektūroje. Ir nors šio aromato gėlių širdis išausta iš rožių, jazminų, apelsinmedžio žiedų ir vijoklių, iš tiesų tai išties daugialypė ir stebinanti kompozicija. Pirmoji staigmena - žaliasis absentas, esantis  "Wardé" įžangoje. Ji suteikia nepaprastai saldžią, žolelių ir alkoholio natą. Ją lydi pušų spyglių gaivumas, serbentų sultingumas ir pelyno kartumas. Šis klampus mišinys, nuo kurio daugeliui gali svaigti galva, nurimsta kompozicijos gilumoje, kur gražiai tęsiama žalios spalvos tema. Pirma, dėl eglės balzamo, antra, dėl pačiulių, trečia, dėl ąžuolo samanų. Dėl šių trijų gilių sudedamųjų dalių saldžiai gėlinė kompozicija atrodo prašmatniai ir rafinuotai, o dėl originalių derinių jos negalima supainioti su niekuo kitu. Kvapas, kuris džiugina ir moteris, ir vyrus. Puikus firminio kvapo pasirinkimas.

Viršutinės natos: Kvepalų aromatas iš karto užburia savo natų turtingumu. Viršutinėje dalyje esantis tamsus ir hipnotizuojantis absentas įgauna gaivumo, nes aromate skleidžiasi armonikos, pušų ir gilių juodųjų serbentų natos.

Širdies natos: Širdis Wardé įkvepia baltųjų gėlių, jazminų, apelsinų žiedų, violetinių ir rožių natų deriniu, veikiančiu vieningai, kad sukurtų gėlių mišinį.

Bazinės natos: Pagrindo natos: uodas, derinamas su eglės balzamo, samanų ir pačiulų žalumu, kartu su balzaminių natų saldumu suteikia Wardé ilgalaikio patrauklumo.

Unisex

Naudojimas:  Purškite kvapą ant pulsuojančių vietų: kaklo, dekoltė, riešų ir vidinių alkūnių.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 100ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Prancūzija

Gamintojas: KAJAL PARFUMES PARIS

Komentarai (0)

Rekomenduojame