Vyriškas prausiklis Man Cleansing Wash nimue

51,84 €

"Nimue" gaminių asortimentas specialiai sukurtas unikaliems vyrų odos priežiūros poreikiams tenkinti. Kiekvieno produkto sudėtyje yra aukštos kokybės ingredientų, kurie valo, drėkina ir apsaugo jūsų odą, todėl ji tampa sveikesnė ir gyvybingesnė. Nesvarbu, ar norite kovoti su senėjimo požymiais, malšinti sudirgimą po skutimosi, ar palaikyti bendrą odos būklę, mūsų sprendimai siūlo tikslingą, jūsų poreikiams pritaikytą gydymą. Ar esate pasirengę patobulinti savo odos priežiūros rutiną ir pasiekti tobulesnę, jaunatviškesnę veido odą? 

" Man Cleansing Wash" - dvigubo poveikio, giliai valantis ir šveičiantis veido prausiklis vyrams, kurį taip pat galima naudoti kaip skutimosi gelį. Šis prausiklis atkuria odos barjerą po skutimosi, ramina odą ir suteikia jai gaivumo bei glotnumo pojūtį.

6009693494541

"Nimue" gaminių asortimentas specialiai sukurtas unikaliems vyrų odos priežiūros poreikiams tenkinti. Kiekvieno produkto sudėtyje yra aukštos kokybės ingredientų, kurie valo, drėkina ir apsaugo jūsų odą, todėl ji tampa sveikesnė ir gyvybingesnė. Nesvarbu, ar norite kovoti su senėjimo požymiais, malšinti sudirgimą po skutimosi, ar palaikyti bendrą odos būklę, mūsų sprendimai siūlo tikslingą, jūsų poreikiams pritaikytą gydymą. Ar esate pasirengę patobulinti savo odos priežiūros rutiną ir pasiekti tobulesnę, jaunatviškesnę veido odą? Pradėkite kelionę į tobulumą su "Nimue" ir atraskite mūsų vyrų odos priežiūros sprendimų galią. 

" Man Cleansing Wash" - dvigubo poveikio, giliai valantis ir šveičiantis veido prausiklis vyrams, kurį taip pat galima naudoti kaip skutimosi gelį. Šis prausiklis atkuria odos barjerą po skutimosi, ramina odą ir suteikia jai gaivumo bei glotnumo pojūtį.

Naudojimas: Naudokite ryte ir vakare. Įmasažuokite į drėgną odą drėgnais pirštų galiukais vienai minutei. Nuplaukite vandeniu. Po to naudokite "Nimue" drėkinamąjį kremą ir "Nimue" SPF.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Talpa : 150 ml

Kilmės šalis: Pietų Afrika/Belgija

Gamintojas: Ascendis Skin & Body (Pty)Ltd./OBELIS S.A

INGREDIENTS : Water [Eau/Aqua], Butylene Glycol, Sodium Citrate, Sorbitol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Xanthan Gum, Lauryl Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Glycolic Acid, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Retinyl Palmitate, Milk Lipids, Lactic Acid, Citric Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ceramide NP, Methyl Gluceth-20, Parfum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Menthol, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Sodium Hydroxide, Phytosphingosine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Disodium Phosphate, Chlorhexidine Digluconate, Butylated Hydroxytoluene, Citronellol, Geraniol, Linalool. Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

Komentarai (0)

Rekomenduojame