Drėkinantis koncentratas HYDROBOOST ELIXIR/Moisture Concentrate Weyergans

47,00 €

Itin drėkinantis intensyvus koncentratas, skirtas sausai ir regeneracijos reikalaujančiai odai. Subalansuotas drėgmės lygis yra sveikos odos pagrindas. Tačiau tokie veiksniai kaip stresas ir išorinės aplinkos poveikis gali išsausinti odą ir susilpninti svarbų mūsų didžiausio organo apsauginį barjerą. Oda atrodo išblyškusi, jautri, jaučiamas tempimo poveikis ir prarastas elastingumas. Išskirtinė pagrindinė sudedamoji dalis (natto derva) gerai žinoma dėl savo įspūdingo gebėjimo kaupti drėgmės atsargas odos ląstelėse, kad būtų užtikrintas nuolatinis drėkinimas. Švelni Hydroboost tekstūra taip pat sukuria ploną apsauginį odos sluoksnį, neleidžiantį prarasti drėgmės. Sausumo sukeltos raukšlės ir smulkios raukšlelės užpildomos, oda tampa elastingesnė. 

HIDROBOOST KONCENTRATAS-Drėkinantis koncentratas

Itin drėkinantis intensyvus koncentratas, skirtas sausai ir regeneracijos reikalaujančiai odai. Subalansuotas drėgmės lygis yra sveikos odos pagrindas. Tačiau tokie veiksniai kaip stresas ir išorinės aplinkos poveikis gali išsausinti odą ir susilpninti svarbų mūsų didžiausio organo apsauginį barjerą. Oda atrodo išblyškusi, jautri, jaučiamas tempimo poveikis ir prarastas elastingumas. Išskirtinė pagrindinė sudedamoji dalis (natto derva) gerai žinoma dėl savo įspūdingo gebėjimo kaupti drėgmės atsargas odos ląstelėse, kad būtų užtikrintas nuolatinis drėkinimas. Švelni Hydroboost tekstūra taip pat sukuria ploną apsauginį odos sluoksnį, neleidžiantį prarasti drėgmės. Sausumo sukeltos raukšlės ir smulkios raukšlelės užpildomos, oda tampa elastingesnė. Oda tampa švelni, įgauna elastingumo ir atrodo išpuoselėta.

Pagrindinė sudedamoji dalis: PGA (poliglutamino rūgštis) PGA yra natūralus D ir L glutamino rūgšties peptidas, kuris iš pradžių buvo išgaunamas iš tradicinių japonų, korėjiečių ir kinų sojos pupelių patiekalų, tokių kaip natto ar cheonggukjang. PGA gaminama kontroliuojamos fermentacijos būdu naudojant genetiškai nemodifikuotą Bacillus subtilis padermę, kuri gaunama iš cheonggukjang. Jis pasižymi nuostabiomis drėkinamosiomis ir drėgmę surišančiomis savybėmis bei senėjimą stabdančiu poveikiu. PGA veikia kaip apsauginis ekranas, kurio dėka oda ilgiau išlaiko drėgmę. Be to, tai itin veiksminga sudedamoji dalis, dėl kurios oda tampa lygi, pilna, stangri ir švytinti.

Poveikis:

- PGA padeda prasiskverbti drėgmės užtaisui giliai ir padeda reguliuoti sveiką drėgmės lygį

- PGA suteikia odai daugiau drėgmės nei hialurono rūgštis (HA)

- HA greitai skyla per hialuronidazę. PGA pratęsia HA poveikį, nes užkerta kelią hialuronidazei

- PGA stabdo smulkių raukšlelių formavimąsi, todėl veido oda tampa jaunatviškesnė

- PGA didina odos elastingumą

- PGA suteikia odai šilkinio švelnumo

- dėl HA ir PGA derinio net giliausi odos sluoksniai aprūpinami drėgme

- tuo pačiu metu viršutiniai sluoksniai yra sandarinami, todėl drėgmė kaupiasi tolygiai

- unikali drėkinamoji priemonė dėl HA ir PGA sąveikos

- putlina ir lygina odą, suteikia jai švytėjimo

- gerina ir ramina atopinį dermatitą

- keturgubas drėkinamasis poveikis: momentinis, ilgalaikis, giluminis ir pastebimas.

Odos tipas: Sausa oda

Naudojimas : Kiekvieną rytą ir vakarą po valymo ir tonizavimo ant odos užtepkite 1-2 pipetes Hydroboost Elixir ir švelniai patepkite pirštų galiukais. Oda optimaliai paruošiama vėlesniems produktams.

Talpa : 30 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės 

Kilmės šalis:  Vokietija

Gamintojas: Weyergans High Care AG

INGREDIENTS : AQUA (WATER), GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, BENZOIC ACID, SODIUM POLYGLUTAMATE, NATTO GUM, DEHYDROACETIN.

Komentarai (0)

Rekomenduojame