Nuolaida

Veido serumas Rejuvenate Wellaging ALQVIMIA

62,30 €
89,00 €

Išbandykite atnaujinto grožio esmę su ALQVIMIA "Essentially Beautiful Rejuvenate" serumu. Šis sveikatinantis veido serumas yra unikalus produktas, išsiskiriantis savo gebėjimu atjauninti, drėkinti, maitinti ir apsaugoti jūsų odą, suteikiant jums nepaprastą veido priežiūros patirtį. Sužinokite, kodėl šis serumas yra veido kosmetikos lobis.

Išbandykite atnaujinto grožio esmę su ALQVIMIA "Essentially Beautiful Rejuvenate" serumu. Šis sveikatinantis veido serumas yra unikalus produktas, išsiskiriantis savo gebėjimu atjauninti, drėkinti, maitinti ir apsaugoti jūsų odą, suteikiant jums nepaprastą veido priežiūros patirtį. Sužinokite, kodėl šis serumas yra veido kosmetikos lobis.

NAUJOVIŠKA TEKSTŪRA

Essentially Beautiful Rejuvenate Serum pasižymi greitai įsigeriančia aliejine tekstūra, kuri primena sausą aliejų, tačiau ant odos yra aksominio švelnumo. Ji lengvai pasiskirsto ir leidžia efektyviai paskirstyti produktą, suteikdama nepakartojamą juslinę patirtį.

IŠSKIRTINIS AROMATAS

Užburiantis kvapas prasideda citrusinėmis citrinų ir apelsinų natomis, kurias papildo rafinuotos palisandro natos ir praturtina smilkalų ir miros bei pačiulų aliejinės dervos. Kiekviena jo aplikacija džiugina pojūčius.

UNIKALIOS SAVYBĖS IR PRIVALUMAI

Gilus atjauninimas: šiame serume derinamos natūralios veikliosios medžiagos, pavyzdžiui, bioretinolis, gaunamas iš Bidens pilosa, linų sėmenų ir medvilnės ekstraktų. Šie ingredientai veikia kartu ir per naktį atjaunina jūsų odą, skatina kolageno gamybą ir gerina elastingumą, todėl oda tampa stangri ir atjaunėjusi.

Intensyviai drėkinantis ir maitinantis: praturtintas augaliniais aliejais, tokiais kaip ECO virgin rosehip, kviečių gemalų, ECO virgin borage ir hypericum, šis serumas giliai drėkina, padeda atkurti odą ir pagerina bendrą jos išvaizdą.

Antioksidacinė apsauga: Dėl sudėtyje esančių natūralių antioksidantų, tokių kaip tokoferolis, šis serumas apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos ir uždegimų, todėl ji išlieka sveika ir švytinti.

Brangiųjų eterinių aliejų mišinys: smilkalų, miros, citrinų, apelsinų, pačiulių ir palisandrų eterinių aliejų sinergija padeda atkurti odos spindesį ir pagerinti jos tekstūrą, suteikia gyvybingumo pavargusiai odai su ankstyvo senėjimo požymiais.

HOLISTINĖ PATIRTIS

"Essentially Beautiful Rejuvenate" serumas pasižymi ne tik atjauninančiomis savybėmis, bet ir Yin/Yang poliariškumo pusiausvyra, todėl idealiai tinka holistinei veido priežiūrai.

EKOLOGIŠKAS PATEIKIMAS

Serumas supakuotas nepermatomoje stiklinėje taroje, kuri apsaugo produktą nuo saulės spindulių ir yra lengvai perdirbama.

REKOMENDUOJAMA BRANDŽIAI ODAI

Šis serumas ypač rekomenduojamas brandžiai odai, kuri nori atrodyti skaisti ir atjaunėjusi, mėgautis kasdieniu sveikatingumo ritualu.

RŪPINKITĖS SAVO ODA NAUDODAMI NATŪRALIUS INGREDIENTUS

Šis serumas - tai išskirtinis jauninančių veikliųjų medžiagų ir 100 % natūralių, pirmojo spaudimo ir ekologiškų augalinių aliejų derinys, todėl tai natūralios kilmės produktas, siūlantis veiksmingą sprendimą, užtikrinantį neatidėliotiną jauninamąjį poveikį.

Atraskite gamtos teikiamą grožį su "Essentially Beautiful Rejuvenate" serumu. Jūsų oda nusipelno geriausio, o šis serumas yra tas lobis, kurio jai reikia, kad ji atrodytų jauna, stangri ir švytinti. Įtraukite jį į kasdienę odos priežiūros rutiną ir pajuskite, kokį skirtumą jis gali padaryti jūsų odai.

Naudojimas: Lašintuvu įlašinkite reikiamą produkto kiekį į delną, įtrinkite abiem rankomis, kad kremas geriau įsiskverbtų, ir kiekvieną vakarą tepkite ant gydomų vietų, nuvalytą ir tonizuotą odą švelniai masažuodami veidą, kaklą ir iškirptę. Ryte procedūrą užbaigkite naudodami "Rejuvenate Anti-Ageing Facial Day Cream".

Laikykite vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje. Išorinis naudojimas.

* Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys, atsirandantis dėl natūralių kremo sudedamųjų dalių, ir neturi įtakos produkto kokybei.

Talpa : 30 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : ROSA CANINA VAISIŲ ALIEJUS**, BORAGO OFFICINALIS SĖKLŲ ALIEJUS**, OLEA EUROPAEA VAISIŲ ALIEJUS, TRITICUM VULGARE GEMALŲ ALIEJUS, LIMNANTHES ALBA SĖKLŲ ALIEJUS, HELIANTHUS ANNUUS SĖKLŲ ALIEJUS, ELAEIS GUINEENSIS ALIEJUS, GOSSYPIUM HERBACEUM SĖKLŲ ALIEJUS, HYPERICUM PERFORATUM ŽIEDŲ/LAPŲ/STIEBŲ EKSTRAKTAS, BIDENS PILOSA EKSTRAKTAS, CITRUS LIMON PEEL ALIEJUS, CITRUS AURANTIUM DULCIS ŽIEVELĖS ALIEJUS, LINUM USITATISSIMUM SĖKLŲ ALIEJUS, TOKOFEROLIS, ANIBA ROSAEODORA MEDŽIŲ ALIEJUS, BOSWELLIA CARTERII DERVOS EKSTRAKTAS, COMMIPHORA MYRRHA ALIEJUS, LUPINUS ALBUS SĖKLŲ EKSTRAKTAS, GLYCINE SOJA ALIEJUS, POGOSTEMON CABLIN LAPŲ EKSTRAKTAS, LECTIHIN, ASKORBYLPALMITATAS, GLICERILO STEARATAS, GLICERILO OLEATAS, BENZILO BENZOATAS*, CITRALIS*, GERANIOLIS*, LINALOOLIS*, LIMONENAS*. * Natūralūs eterinių aliejų komponentai ** Ekologiškai auginami ingredientai / Ekologiškos kilmės ingredientai

Komentarai (0)

Rekomenduojame