Micelinis valomasis pienelis Micellar Cleansing Milk VINESIME
Pagrindinė "Pinot Noir" linijos sudedamoji dalis yra A20C kompleksas (antioksidantas ir ląstelių deguonies oksidatorius). Šis kompleksas suteikia odai Marc de Pinot Noir ir Burgundijos juodųjų serbentų pumpurų molekulių, turinčių net 43 skirtingus polifenolius, galią, blokuojančią oksidacinį laisvųjų radikalų, kurie gali pažeisti odos audinius ir prisidėti prie odos senėjimo, poveikį. Skatina odos aprūpinimą deguonimi, optimizuoja ląstelių atsinaujinimą ir apsaugo ląsteles nuo agresijos ir ankstyvo senėjimo.
Originalus vynuogių vanduo ir oligosacharidai: Drėkina ir subalansuoja odą.
Hialurono rūgštis: Drėkina ir stiprina odą, skatina mikrobiotos pusiausvyrą.
Kviečių sėlenų ekstraktas: suteikia veido odai švytėjimo.
Micelinis valomasis pienelis - "2 in 1" produktas, kuriame vandens gaivumas dera su pieno švelnumu.
Jis pašalina makiažą, valo ir tonizuoja veidą, akis ir lūpas, sulaikydamas makiažo pėdsakus ir nešvarumus.
Veido oda, prisotinta deguonies, tampa gaivi, lygi ir švytinti.
Naudojimas: Užlašinkite kelis lašus vatos diskeliu ant viso veido ir aplink akis, tada įmasažuokite, kad ištirptų makiažas. Taip pat galima naudoti kaip losjoną, nuplaunant arba nenuplaunant.
Talpa: 200ml
Laikymo sąlygos: Laikyti kambario temperatūroje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.
Atsargumo priemonės: žr. pakuotės viduje esančiame informaciniame lankstinuke.
Kilmės šalis: Prancūzija
Gamintojas: Vinésime Chemin de Saule Brochon
INGREDIENTS : Aqua (Water), Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water, Propanediol, Isopropyl Myristate, Poloxamer 184, Polysorbate 20, Pentylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Ribes Nigrum (Black Currant) Bud Extract, Sodium Hyaluronate, Cellulose Gum, Microcrystalline Cellulose, Glyceryl Caprylate, Sodium Hydroxide, Glycerin, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Yeast Extract, Hydrolyzed Wheat Flour, Potassium Sorbate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Polyglucuronic Acid.