Nuolaida

Rankų ir nagų apsauginis aliejus Protective oil for hands and nails ALQVIMIA

33,18 €
47,40 €

ALQVIMIA apsauginis rankų ir nagų aliejus yra itin drėkinantis, apsauginis ir atkuriamasis kokteilis, sudarytas iš natūralios kilmės augalinių ir eterinių aliejų. Šis aliejus skirtas rankų ir nagų odai maitinti ir apsaugoti. Idealiai tinka tiek profesionaliam manikiūrui, tiek kasdieniam naudojimui, todėl oda tampa švelni, sudrėkinta ir graži. Jo regeneruojamosios savybės padeda pagerinti odos, pažeistos išorinių veiksnių, pavyzdžiui, oro sąlygų, tabako ir ploviklių poveikio, kokybę. Be to, jis veikia kaip veiksmingas antioksidantas ir dermoprotektorius, apsaugantis nuo dėmių. Unikalios formulės sudėtyje yra išskirtinis eterinių aliejų mišinys, paliekantis malonų aromatą.

ALQVIMIA rankų ir nagų apsauginis aliejus - tikras natūralios kilmės lobis, skirtas rankoms ir nagams drėkinti, apsaugoti ir atkurti. Šiame itin drėkinančiame kokteilyje derinami kruopščiai atrinkti augaliniai ir eteriniai aliejai, todėl sukuriamas universalus produktas, idealiai tinkantis profesionaliam manikiūrui ir kasdieniam naudojimui. Jis gražiai drėkina ir glotnina odą, taip pat pasižymi regeneruojančiomis savybėmis, gerinančiomis išorinių veiksnių, pavyzdžiui, atmosferos poveikio, rūkymo ir ploviklių, pažeistos odos kokybę.

PAGRINDINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS IR PRIVALUMAI:

Saldžiųjų migdolų aliejus: šis Viduržemio jūros regiono aliejus suteikia odai elastingumo ir švelnumo, pasižymi drėkinamosiomis, maitinamosiomis ir regeneruojamosiomis savybėmis.

Jonažolių aliejus: ramina ir atstato odą, ypač tinka jautriai odai.

Sezamų aliejus: pasižymi minkštinamuoju ir tepamuoju poveikiu, yra maitinamasis ir antioksidacinis, idealiai tinka masažams.

ECO Virgin rožių erškėtuogių aliejus: pasižymi atkuriamosiomis ir gydomosiomis savybėmis, pagerina jautriausios odos išvaizdą.

ECO simondsijų aliejus: greitai įsigeria, drėkina sausą odą ir subalansuoja mišrios ar riebios odos būklę.

Vynuogių sėklų aliejus: jame gausu linolo rūgšties ir antioksidantų, jis maitina ir atkuria odos struktūrą.

Avokadų aliejus: labai maitinantis, intensyviai drėkina sausą ir raukšlėtą odą.

Eterinių aliejų mišinys "Smooth Hands & Nails Essential Oil Blend": dermoprotekcinių ir raminamųjų savybių suteikianti eterinių aliejų sinergija, idealiai tinkanti kasdienei rankų priežiūrai.

PAPILDOMA INFORMACIJA:

Yin/Yang balansas: formulėje derinamas hiperikmedžio aliejus, ECO simondsijų aliejus, migdolų aliejus ir ECO pirmojo spaudimo erškėtuogių aliejus optimaliai drėkina, maitina ir regeneruoja.

Topazo stiklo indelis: pateikiamas perdirbamame topazo stiklo indelyje, kad produktas būtų apsaugotas nuo saulės spindulių.

Drėkina ir maitina: intensyviai maitina ir drėkina odą, nagus ir odeles, oda tampa švelni ir maloniai kvepia.

Visapusiška priežiūra: idealiai tinka naudoti manikiūro ritualo metu arba kaip kasdienės priežiūros priemonės, skatinančios rankų grožį ir švelnumą.

Geros savijautos pojūtis: Dėl sudėtyje esančių eterinių aliejų šis aliejus ramina ir nuramina, suteikdamas reikiamą lengvumo pojūtį dienos pabaigoje.

Pasinerkite į rankų ir nagų priežiūros prabangą su ALQVIMIA rankų ir nagų priežiūros aliejumi. Pasirūpinkite, kad jūsų rankos atrodytų ir jaustųsi nuostabiai.

Naudojimas : ALQVIMIA rankų ir nagų apsauginį aliejų lengva naudoti ir jis suteikia daug naudos. Jį galite naudoti manikiūro ritualo metu arba kaip kasdienės priežiūros dalį. Užtepkite nedidelį kiekį ir švelniai įmasažuokite į rankas bei nagus, kad juos pamaitintumėte ir sudrėkintumėte. Dėl išskirtinių eterinių aliejų mišinio šis aliejus suteikia odai švelnumo, drėkina ją ir maloniai kvepia. Be to, jis ramina jautrias ir sudirgusias odos vietas ir suteikia reikiamą lengvumo jausmą dienos pabaigoje.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Talpa: 60ml

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGRDIENTS : VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, ROSA MOSCHATA SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, LIMONENE*, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/NUT/STEM OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, LINALOOL*, CITRAL*, GERANIOL*. * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales /Natural Components of Essential Oils

Komentarai (0)

Rekomenduojame