Plaukų aliejus Biomimetic Hairscience Molecular Repair Hair Oil K18

75,00 €
(5.0)

Šis biotechnologijų sukurtas nesunkus aliejus veikia visų tipų plaukus, kad juos sustiprintų, atkurtų pažeidimus, sumažintų garbanojimąsi dviejuose plaukų pluošto lygmenyse ir padidintų blizgesį.

Šis biotechnologijų sukurtas nesunkus aliejus veikia visų tipų plaukus, kad juos sustiprintų, atkurtų pažeidimus, sumažintų garbanojimąsi dviejuose plaukų pluošto lygmenyse ir padidintų blizgesį.

Šis aliejus be silikono skirtingai kovoja su plaukų garbanojimusi, šalindamas ilgalaikį plaukų garbanojimąsi sukeliančius pažeidimus ir iš karto išlygindamas garbanas ir slenkančius plaukus.

Pašalina garbanas sukeliančią žalą: Veikia molekuliniu lygmeniu, kad atkurtų pažeistus plaukus, kurie yra labiau linkę garbanotis.

Sumažina plaukų garbanojimąsi ir slenkėjimą: Natūralūs aliejai veikia plauko paviršiuje, kad išlygintų plauko kutikulę ir suminkštintų plaukus, jų neapsunkindami.

Padidina blizgesį ir spalvos gyvybingumą: Pamaitinti, sudrėkinti plaukai labiau blizga ir padidina spalvos ryškumą.

Apsauga nuo karščio: apsaugo nuo tolesnio plaukų garbanojimąsi sukeliančio poveikio iki 232 °C (450 °F).

Naudojimas: Tepkite ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų prieš šukuoseną arba ant sausų plaukų kaip baigiamąją priemonę. Labai koncentruota formulė. Pradėkite nuo 1-3 lašų ir pagal poreikį papildykite.

Naudokite ant drėgnų plaukų, kad sustiprintumėte plaukus ir sumažintumėte jų garbanojimąsi džiovinant oru arba formuojant šukuoseną.

Naudokite ant sausų plaukų, norėdami sušvelninti garbanas ir slenkančius plaukus, kaip baigiamąją priemonę blizgesiui suteikti.

Tepkite ant drėgnų plaukų nuo vidurio ilgio iki galiukų. Kad K18PEPTIDE™ sustiprintų plaukus, palaukite 4 minutes prieš formuodami.

Tepkite ant sausų plaukų kaip baigiamąją priemonę.

Profesionalų patarimas - turite K18 molekulinę atkuriamąją kaukę? Pirmiausia naudokite kaukę ant švarių, drėgnų plaukų, tada palaukite 4 minutes. Užtepkite molekulinį atkuriamąjį plaukų aliejų ir palaukite 4 minutes, kad pasiektumėte maksimalų stiprinimo rezultatą.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Tūris: 30ml

Galiojimo laikas: 12 mėn. nuo atidarymo.

Kilmės šalis:  Canada.

Gamintojas:Guy Tang Mydentity owner is Guy Tang USA.

INGREDIENTS :Caprylyl Caprylate/Caprate, Squalane, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, C13-15 Alkane, Undecane, Benzyl Alcohol, Tridecane, Castor Isostearate Succinate, Propanediol, sh-Oligopeptide-78, Fragrance (Parfum), Tocopherol, Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Komentarai (1)
Įvertinimas

Rekomenduojame