Rinkinys lūpoms - emulsija + šveitiklis SYNERGY LIFT LIP PACK Maystar Skincare

49,90 €

Rinkinys lūpoms - emulsija + šveitiklis SYNERGY LIFT LIP PACK:

Lūpų emulsija 15ml

Lūpų šveitiklis 15ml.

Emulsija

Lengva emulsija lūpų sričiai su stipriu drėkinamuoju ir lyginamuoju poveikiu. Formulė su stangrinamaisiais peptidais, drėkinamuoju cukraus kompleksu ir hidrolizuotais kviečių gemalų baltymais – tiesioginiam drėkinimui, stangrinimui, raukšlių mažinimui ir užpildymui. Visų tipų odai.

Naudojimas: nedidelį kieki emulsijos įmasažuoti į lūpų sritį. Naudoti po Synergy Lift Lūpų šveitiklio, prieš Lūpų balzamą.

 

Šveitiklis

Švelnus drėkinamasis šveitiklis su lėtai ištirpstančiomis cukraus granulėmis, lygioms ir švelnioms lūpoms. Su sviestmedžio sviestu, babassu ir cukrumi – apsaugai, maitinimui, drėkinimui, negyvųjų ląstelių pašalinimui ir lūpų regeneracijai. Kombinuojant su Synergy Lift Lūpų Emulsija, padeda užpildyti lūpų netolygumus bei suteikia maitinimo. Visų tipų odai.

Naudojimas: aplikatoriaus pagalba tepti tiesiogiai ant lūpų arba įmasažuoti sukamaisiais judesiais. Optimaliai eksfoliacijai, patrinti produktą tarp lūpų, kad ištirpinti cukraus granules. Naudoti 2-3 kartus per savaitę. Likučius nuplauti vandeniu. Nepraryti! Naudoti prieš Synergy Lift Lūpų Emulsija.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: MAYSTAR S.L  

Komentarai (0)

Rekomenduojame