Nuolaida
Naujiena

Knygos formato advento kalendorius Sothys

99,00 €
320,23 €

Šis Advento kalendorius yra puiki Kalėdų dovana. Tai prabangi edukacinė knyga, kurioje su meile atrinkti ir sudėti visi geriausi Sothys odos

priežiūros produktai.

Kiekvieno langelio vidinėje pusėje pateiktas įkvepiantis gaminio aprašymas, subtiliai atskleidžiantis Sothys filosofiją, pagrįstą veiksmingumu, saugumu, natūralumu ir malonumu naudoti.

Advento kalendorius yra patogi galimybė išbandyti platų Sothys odos priežiūros priemonių asortimentą ir atrasti savo mėgstamiausius produktus.

Ši prekė bus išsiųsta Jums tik po asmeninės konsultacijos: gyvai, online ar telefonu +370 670 59995. Jei konsultacijai neužsiregistravote, su Jumis susisieksime.

Šis Advento kalendorius yra puiki Kalėdų dovana. Tai prabangi edukacinė knyga, kurioje su meile atrinkti ir sudėti visi geriausi Sothys odos

priežiūros produktai.

Kiekvieno langelio vidinėje pusėje pateiktas įkvepiantis gaminio aprašymas, subtiliai atskleidžiantis Sothys filosofiją, pagrįstą veiksmingumu, saugumu, natūralumu ir malonumu naudoti.

Advento kalendorius yra patogi galimybė išbandyti platų Sothys odos priežiūros priemonių asortimentą ir atrasti savo mėgstamiausius produktus.

Rinkinyje esančių produktų detalesnius aprašymus, naudojimą, sudėtį ir savybes galite rasti mūsų e-shop.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Prancūzija

Gamintojas: SOCIETE FRANCAISE DE COSMETIQUES SDN. BHD. (SOTHYS)

Rinkinyje esančių produktų detalesnius aprašymus, naudojimą, sudėtį ir savybes galite rasti mūsų e-shop.

Komentarai (0)

Rekomenduojame