Nuolaida

Kūno aliejus Body Nectar Sensuality ALQVIMIA

167,86 €
239,80 €

"Sensuality" - tai moteriškumą ir jausmingumą suteikiantis kūno aliejus. Nuolatinis jo naudojimas užtikrins moteriškos energijos pusiausvyrą, kuri padės moteriai jaustis saugiau, pažadins jos jausmus, pakeis emocijas ir padidins savivertę. Ji sugrąžins jam ryšį su savimi. Mūsų parfumerijos meistrų sukurta priemonė yra viena iš labiausiai subtilių kada nors sukurtų kosmetikos priemonių moterims.

"Sensuality" - tai moteriškumą ir jausmingumą suteikiantis kūno aliejus. Nuolatinis jo naudojimas užtikrins moteriškos energijos pusiausvyrą, kuri padės moteriai jaustis saugiau, pažadins jos jausmus, pakeis emocijas ir padidins savivertę. Ji sugrąžins jam ryšį su savimi. Mūsų parfumerijos meistrų sukurta priemonė yra viena iš labiausiai subtilių kada nors sukurtų kosmetikos priemonių moterims.

Suviliokite, sužavėkite, mėgaukitės. Sensuality Body Nectar Woman - tai 100 % natūralių sublimuotų aliejų preparatas, veikiantis odą kosmetiniu lygmeniu, kuris, savo ruožtu, sustiprina moteriškąją esybę, sujungdamas moteris su savimi. Sudėtyje yra geriausi eteriniai aliejai, padedantys veikti moteriškumą, tokie kaip bulgariškos rožės, indiški jazminai, egiptietiškos pelargonijos, marokietiški neroliai, indonezietiški ylang-ylang, jausmingiausių gėlių siela. išmintingai sujungti, kad transformuotų jūsų moteriškąją esybę; spinduliuotų iš vidaus kylantį grožį ir taip pagerintų jūsų jausmingumą bei gundymo galią.

Kosmetikos priemonė su eteriniais aliejais, kurių natūrali sudėtis padeda harmonizuoti moterų ciklus.

Eterinių aliejų nauda moterų ciklams

kalendrų eterinis aliejus: Aromaterapinėje literatūroje teigiama, kad seksualiniu lygmeniu tai yra stiprus afrodiziakas, kuris tuo pat metu veikia harmoningai su moters hormonų sistema.

Pelargonijų eterinis aliejus: dėl savo sudėties jis yra idealus moterų hormoninės sistemos sąjungininkas.

Jazminų eterinis aliejus: jo svaiginantis aromatas stiprina libido ir yra stipri raminamoji priemonė.

Nerolių eterinis aliejus: Drėkinantis ir atpalaiduojantis, padeda sumažinti nerimą ir skatina naktinį poilsį.

Bulgariškų rožių eterinis aliejus: Jis skatina kolageno gamybą, skaistina ir gydo; tai puiki grožio puoselėtoja.

Ylang Ylang eterinis aliejus: Ylang Ylang Ylang: odos balansavimo priemonė, afrodiziakas, skatina pasitikėjimą savimi.

Naudojimas: Rekomenduojame tepti ryte ir vakare po dušo ar vonios, ant švarios, šiek tiek drėgnos odos. Produkto kvapas gali išlikti ant odos didelę dienos dalį, tarsi tai būtų išskirtiniai ir natūralūs kvepalai.

Pasinaudokite jo neurokosmetinėmis savybėmis

Tepkite riešus, už ausų ir (arba) iškirptę.

Tepant ant šių taškų aromatas pasiekia mus ir galime mėgautis aromaterapijos teikiamais privalumais.

Pasinaudokite jo fizinėmis savybėmis

Tepkite jį po bamba ir (arba) ant nugaros, inkstų lygyje.

Tepkite šias vietas, kad pamaitintumėte save visais "Sensuality Body Nectar" teikiamais privalumais.

Galima retkarčiais užtepti ant veido kaip grožio blyksnį.

Atsargumo priemonės

Produktas skirtas tik išoriniam naudojimui. Venkite sąlyčio su akimis ir kitomis jautriomis vietomis. Produktą laikykite uždarytą, vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotą nuo tiesioginės šviesos. Dėl kai kurių aliejų jautrumo šviesai nesideginkite saulėje iš karto po tepimo. Venkite naudoti nėštumo ir žindymo laikotarpiu. Nustokite naudoti produktą esant padidėjusiam jautrumui. Dėl natūralios kilmės produkto spalvos ir kvapo intensyvumo skirtingos partijos gali skirtis.

Laikykite vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje. Prieš naudodami suplakite. *Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių ir neturi jokios įtakos jo kokybei.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Talpa: 50ml

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SESAMUM INDICUM SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, ROSA MOSCHATA SEED OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT, CANANGA ODORATA FLOWER EXTRACT, CITRUS LIMON PEEL OIL, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL,CYMBOPOGON MARTINI OIL, CITRUS NOBILIS OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, ANIBA ROSAEODORA WOOD EXTRACT, CORIANDRUM SATIVUM SEED OIL,SANTALUM AUSTROCALEDONICUM WOOD OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, GLYCINE SOJA OIL, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, BENZYL BENZOATE*, BENZYLSALICYLATE*, BENZYL ALCOHOL*, LIMONENE*, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, FARNSEOL*, EUGENOL*, ISOEUGENOL*, GAMMA-TERPINENE*, FUROCOUMARINS*. *Componentes naturales de los aceites esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai.Duo Esprit de Parfum - esencijų šokis, kuris sujungia įsimylėjėlius į alcheminę porą ir nukelia juos į amžinybės kelionę.

Komentarai (0)

Rekomenduojame