Nuolaida

Kūno eliksyras Egipto karalienė Queen of Egypt Body Elixir ALQVIMIA

10,59 €
15,13 €

Egipto karalienės kūno eliksyras - tai išskirtinė kūno emulsija, įkvėpta legendinės karalienės Kleopatros, kuri apgaubia jus žavesio ir žavesio aura.

Šis eliksyras, praturtintas smilkalais - absoliutaus tyrumo simboliu - ir mira - amžinos jaunystės esencija, atjaunina ir suteikia odai aksominio švelnumo, gilų pasitikėjimo savimi ir vidinės stiprybės pojūtį. Jo skysta ir šilkinė tekstūra greitai įsigeria, todėl oda tampa švelni ir jausminga. Kovoja su odos senėjimu ir giliai maitina. Atraskite Egipto karalienių grožio paslaptį su puikiu Egipto karalienės kūno aliejaus papildymu.

Egipto karalienės kūno eliksyras yra išskirtinė kūno emulsija, įkvėpta senovės Egipto karalienių patepimo. Dėl egzotiško kvapo ir nuostabios tekstūros jis puikiai papildo gydymą Egipto karalienės kūno aliejumi.

Ši drėkinamoji, regeneruojamoji ir dermoprotekcinė kūno emulsija pagaminta iš gryniausių natūralios kilmės žaliavų. Jos sudėtyje yra ypatingos kokybės migdolų aliejaus, kuriame gausu oleino ir linolo rūgšties, būtinų epidermio regeneracijai ir natūralaus odos barjero apsaugai. Petitgrainų, smilkalų ir miros eteriniai aliejai ir aliejinės dervos atjaunina odą ir suteikia malonų bendros gerovės ir harmonijos pojūtį.

Kūno eliksyras "Body Elixir Queen of Egypt" emulsija yra idealus priedas kovai su odos senėjimu ir giliam odos maitinimui. Dėl savo skystos ir šilkinės tekstūros ji lengvai tepama ir greitai įsigeria, todėl oda tampa aksominė, švelni ir jausminga. Ši emulsija atskleidžia YANG pusiausvyros galią ir siūlo unikalų ir išskirtinį aromaterapijos naudojimo būdą.

Dėl miros ir smilkalų eterinių aliejų sinergijos šis eliksyras puikiai regeneruoja ir atjaunina kūno odą. Be maitinamųjų ir drėkinamųjų savybių, jis suteikia pasitikėjimo savimi ir savigarbos. Dėl egzotiško miros, smilkalų ir petitgrainų sinergijos aromato šis produktas yra unikalus ir savitas. Tai gundantis eliksyras, kuris skatina moterų pasitikėjimą savimi, harmoniją ir savigarbą, atjaunina kūno odą dėl visų aliejų mišinio, kuriame yra 100 % veikliųjų medžiagų.

Naudojimas: Egipto karalienės kūno eliksyras naudojamas ryte arba vakare, po dušo ar vonios, kartu su Egipto karalienės vonios ir dušo žele. Taip pat galite užtepti šiek tiek "Queen of Egypt" tualetinio vandens, kad jo aromatas išliktų visą dieną. Su šiais produktais jausitės kaip karalienė.

Įspėjimai: Laikykite vėsioje, sausoje, apsaugotoje nuo tiesioginės šviesos vietoje. * Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : WATER (AQUA), ALCOHOL DENAT., PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SUCROSE DISTEARATE, SUCROSE STEARATE, GLYCERIN, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, BOSWELLIA CARTERII OIL,COMMIPHORA MYRRA OIL, XANTHAN GUM, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, LINALOOL*, BENZYL BENZOATE*, LIMONENE*, GERANIOL*, COUMARIN*, ALPHA-ISOMETHYL IONONE*, METHYL 2-OCTYNOATE*, CITRAL*, BENZYL ALCOHOL*, AMYL CINNAMAL*, CITRONELLOL*, HEXYL CINNAMAL*, CINNAMYL ALCOHOL*. * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame