Nuolaida

Kūno aliejus Body Stretch Stopper Body Oil ALQVIMIA

44,10 €
63,00 €

Aliejus nuo strijų veikia labiausiai išsausėjusias ir dehidratuotas vietas, dėl kurių atsiranda strijų, todėl oda tampa lygi, švelni ir pamaitinta. Padeda atgauti odos stangrumą, skatina ląstelių regeneraciją ir atkurti lygią bei sveiką išvaizdą. Dėl geriausios 100 % natūralios maitinamųjų, drėkinamųjų ir regeneruojamųjų aliejų nuo strijų sinergijos, pavyzdžiui, gryno augalinio migdolų, lazdynų riešutų, erškėtuogių ir kviečių gemalų aliejaus, kurio regeneracinės ir maitinamosios, antioksidacinės ir priešraukšlinės savybės atitinkamai skatina odos funkcijų atsistatymą ir palaikymą.

Kūno aliejus nuo strijų - lengvas kūno aliejus, kuris lengvai pasiskirsto ir įsiskverbia į odą, o panaudojus jį, oda tampa švelni ir aksominė. Jo sudėtyje nėra kvepalų, nes jis turi tik būdingą gaminį sudarančių augalinių aliejų kvapą. Tai aliejus, apsaugantis nuo strijų atsiradimo, ypač tokiais laikotarpiais kaip nėštumas, paauglystė, staigūs svorio pokyčiai ir apskritai elastingumo praradimas. Palaiko odos drėgnumą ir lygumą, nuolat atnaujina ląsteles. 100 % natūralus ir BE KAFEINO.

Prevencinis kūno aliejus nuo strijų yra pagamintas iš gryniausių natūralios kilmės žaliavų. Migdolų aliejus suteikia odai elastingumo, lazdynų riešutų aliejus sutvirtina ir drėkina audinius, o formulę papildo erškėtuogių ir kviečių gemalų aliejai, kurių regeneracinės ir maitinamosios, antioksidacinės ir priešraukšlinės savybės atitinkamai skatina odos funkcijų atsistatymą ir palaikymą.

Prevencinį kūno aliejų nuo strijų galima naudoti visą nėštumo laikotarpį, kad būtų užtikrintas drėkinimas, kurio netenkama dėl tais mėnesiais vykstančių hormoninių pokyčių, ir išvengta strijų atsiradimo. Prevencinį kūno aliejų nuo strijų taip pat rekomenduojame naudoti sausai ir suskilinėjusiai odai drėkinti.

Lazdynų riešutų augalinis aliejus : Giliai maitina, atkuria hidrolipidinį sluoksnį, apsaugo nuo strijų ir jas sušvelnina.

Eglės šilauogių aliejus : Puikus dermos regeneratorius, taip pat pasižymi drėkinamosiomis, maitinamosiomis ir stangrinamosiomis savybėmis.

Kviečių gemalai : Veikia labai stangrinančiai ir regeneruojančiai.

Naudojimas : Švelniais masažuojamaisiais judesiais į viršų ištepkite visą kūną kūno aliejumi "Body Stretch Stopper Body Oil" ir sukamaisiais judesiais masažuokite pažeistas vietas. Tepkite ant švarios, šiek tiek drėgnos odos po vonios ar dušo.

Rekomenduojame prieš tepant aliejų odą patepti karalienės Vengrijos vandeniu, kad sustiprintumėte jo poveikį nuo strijų.

*Atsargiai: Nėštumo metu nenaudokite "Queen of Hungary" vandens.

Laikykite vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės šviesos. *Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai nekeičia jo kokybės.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Talpa: 150ml

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, ROSA MOSCHATA SEED OIL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL*. * Componentes naturales de los aceites esenciales / Natural components of essential oils.

Komentarai (0)

Rekomenduojame