Nuolaida

Kūno aliejus vaikams ir kūdikiams Children and babies body oil ALQVIMIA

9,10 €
13,00 €

Kūno aliejus vaikams ir kūdikiams yra tinkamiausias produktas jautriausiai mūsų mažylių odai apsaugoti ir prižiūrėti. Natūraliai ir veiksmingai drėkina, maitina ir apsaugo odą.

Rūpinasi ir saugo švelnią ir jautrią kūdikių odą, užtikrina natūralią mitybą. Kūno aliejaus vaikams ir kūdikiams pagrindą sudaro migdolų aliejus ir citrinų, apelsinų, petitgrainų, greipfrutų ir levandų eterinių aliejų sinergija.

Švelniai vaikų ir kūdikių odai reikia ypatingos priežiūros naudojant jiems skirtą kosmetiką. "Alqvimia" siūlo puikų sprendimą - kūno aliejų vaikams ir kūdikiams, tinkamiausią produktą mažylių epidermio apsaugai ir sveikatai palaikyti. 100 % natūrali formulė, užtikrinanti odos drėkinimą, maitinimą, regeneraciją ir aukštą odos apsaugą.

Švariausių augalinės kilmės žaliavų pagrindu sukurto kūno aliejaus vaikams ir kūdikiams pagrindą sudaro migdolų aliejus, kuriame gausu oleino rūgšties, būtinos ląstelių membranos formavimuisi ir epidermio regeneracijai, taip pat skatinančios epidermio gynybinius mechanizmus. Migdolų aliejuje taip pat yra linolo rūgšties, kuri veiksmingai saugo natūralų odos barjerą, nes sumažina transepiderminį vandens netekimą, taip užkirsdama kelią galimoms odos reakcijoms į išorinius veiksnius. Formulę papildo citrusinių vaisių ir levandų eterinių aliejų sinergija, užtikrinanti natūralią odos apsaugą ir subtilų bei mažųjų pojūčius stimuliuojantį kvapą.

Rūpinasi ir saugo švelnią ir jautrią kūdikių odą, užtikrina natūralią mitybą. Kūno aliejaus vaikams ir kūdikiams pagrindą sudaro migdolų aliejus ir citrinų, apelsinų, petitgrainų, greipfrutų ir levandų eterinių aliejų sinergija.

Naudojimas: Užtepkite nedidelį kiekį ant rankos ir paskirstykite po visą kūną. Nusiprausę po dušu ir šiek tiek sudrėkinę odą, švelniai masažuodami į viršų, užtepkite kūno aliejų ant viso kūno, prieš tai užtepę vonios ir dušo želė vaikams ir kūdikiams.

Mėgaukitės malonumu rūpindamiesi savo mažyliais ir išbandykite visą ALQVIMIA produktų vaikams ir kūdikiams asortimentą. Jie jums už tai padėkos.

*Dėl natūralių produkto sudedamųjų dalių gali pakisti spalva ar aromatas, tačiau tai nekeičia produkto kokybės.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, CITRAL*, GERANIOL*. * Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai

Komentarai (0)

Rekomenduojame