Nuolaida

Dušo želė Body Sculptor Shower Gel ALQVIMIA

20,30 €
29,00 €

"Alqvimia's Body Sculptor" vonios ir dušo želė "Body Sculptor" keičia savo įvaizdį ir formulę, išlaikydama alcheminę natūralių eterinių aliejų šerdį. Tai švelnių ingredientų vonios gelis, skirtas gerai savijautai ir odos priežiūrai duše ar vonioje.

"Alqvimia's Body Sculptor" vonios ir dušo želė "Body Sculptor" keičia savo įvaizdį ir formulę, išlaikydama alcheminę natūralių eterinių aliejų šerdį. Tai švelnių ingredientų vonios gelis, skirtas gerai savijautai ir odos priežiūrai duše ar vonioje.

Kartu su odai draugiškomis natūralios kilmės paviršinio aktyvumo medžiagomis ir augaliniais gebenės ir pakalnutės ekstraktais padeda nusausinti, išvalyti ir tonizuoti odą maudantis ar prausiantis duše. Be to, jo sudėtyje yra simondsijų esterių - daugiafunkcinio natūralaus minkštiklio, padedančio sumažinti sutraukiančių porų dydį ir skaičių. Jis taip pat padeda padidinti odos drėkinimą ir veikia sinergiškai su glicerinu, esančiu glikolio gebenės ir pakalnutės ekstraktuose, kad palaikytų odos drėgmę. Galiausiai formulę papildo greipfrutų, pelargonijų, levandų, citrinų, citrinžolių ir ekologiškų pankolių, kiparisų, kadagių, pipirų ir kalendrų eterinių aliejų mišinys, po kurio oda pakvips citrusiniu, gaiviu ir gaiviu kvapu, kviečiančiu į gerą savijautą ir ryšį su vidine ramybe, kad optimistiškai pradėtume dieną arba pasiruoštume nakties poilsiui.

Greipfrutų eterinis aliejus : Sutraukiantis eterinis aliejus, todėl idealiai tinka riebiai ir užterštai odai. Jis turi antioksidacinių, drėkinamųjų ir valomųjų savybių.

Pelargonijų eterinis aliejus : Puikus sąjungininkas kovojant su suglebusia oda, strijomis ir celiulitu.

Citrinų eterinis aliejus : Citrinų eterinis aliejus šalina smulkias dėmeles ir odos netobulumus, pasižymi dermoprotekciniu, regeneruojamuoju ir mažinamuoju poveikiu, dėl diuretinio poveikio labai naudingas detoksikacijos procedūrose.

Naudojimas: Naudokite gelį vonioje arba duše, švelniai masažuodami visą kūną į viršų, tada nuplaukite vandeniu. Kad priežiūra būtų visapusiška, rekomenduojame po to naudoti "Body Sculptor" kūno aliejų arba "Body Sculptor" kūno emulsiją. Atsargumo priemonės Laikykite vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje. Patekus į akis, kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 250 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : AQUA, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYLBETAINE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, BETAINE, LACTOBACILLUS FERMENT, GLYCERIN, SODIUM METHYL ISETHIONATE, LAURIC ACID, LACTOBACILLUS, SODIUM LEVULINATE, SODIUM LAURATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, CITRUS PARADISI PEEL OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL**, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, HEDERA HELIX LEAF EXTRACT, FOENICULUM VULGARE FRUIT OIL**, PIPER NIGRUM FRUIT OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/NUT/STEM OIL, CORIANDRUM SATIVUM SEED OIL, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE*, LINALOOL*, CITRAL*. * Natūralūs eterinių aliejų komponentai / Natūralūs eterinių aliejų komponentai. **Ingredients from organic farming / Ekologiški ingredientai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame