Atkuriamasis kremas su Cu-Zn BARIEDERM CICA Uriage

11,00 €

Uriage Bariederm atkuriamasis su variu ir cinku skirtas sudirgintai (taip pat ir išorės faktorių), linkusiai į atopiją kūno ir veido odai.

Šis kremas su Cu (variu) ir Zn (cinku) skirtas atstatyti normalią būklę odos, kuri buvo pažeista dėl įvairių faktorių (sausi pleistrai, nudeginimas, sauskelnių bėrimas, dermatologinės procedūros...). 

U65173175

Šis kremas su Cu (variu) ir Zn (cinku) skirtas atstatyti normalią būklę odos, kuri buvo pažeista dėl įvairių faktorių (sausi pleistrai, nudeginimas, sauskelnių bėrimas, dermatologinės procedūros...). Patentuoti Poly-2P ir GF repair kompleksai, sinerginis Uriage terminio vandens  bei Cu gliukonato+Zn oksido veikimas drėkina odą, gali apsaugoti ją nuo sudirgimo, skatina odos regeneraciją ir apsauginio odos barjero atsistatymą.

Bekvapis, kreminės tekstūros, neriebus, nelipnus, greitai įsigeria į odą. 

Kūdikiams, vaikams, suaugusiesiems.

Naudojimas : Tepkite 2 kartus per dieną ant pažeistos, švariai nuplautos ar nuvalytos odos.

Talpa : 40ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Prancūzija

Gamintojas: Laboratoires Dermatologiques d‘Uriage

INGREDIENTS : Aqua (water, eau), paraffinum liquidum (mineral oil), sodium chloride, zinc oxide, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, propylheptyl caprylate, butylene glycol, hydrogenated polydecene, panthenol, glycerin, dimethicone, disteardimonium hectorite, polyglyceryl-3 diisostearate, magnesium sulfate, methylpropanediol, tocopheryl acetate, triacontanyl pvp, copper gluconate, propanediol, propylene carbonate, citric acid, glutamylamidoethyl indole, polyquaternium-61, hyaluronic acid, silanetriol, borage seed oil aminopropanediol amides.

Komentarai (0)

Rekomenduojame