Brazilijoje Geltonasis Bourbon’as vadinamas Amarelo. Be neįprastos geltonos vaisių spalvos, Bourbon’as turi ir skonio privalumų: uogų žievelė labai plona, dėl to jų minkštimas yra saldesnis nei kitų rūšių kavos. Minkštimo skonis turi įtakos ir besiformuojančiam kavos pupelių skoniui, todėl „Yellow Bourbon“ kava yra labai vertinama už saldžias medaus natas.
Skrudintos aukščiausios rūšies 100% arabica „Yellow Bourbon“ kavos pupelės, užaugintos Brazilijoje,1100-1500 m virš jūros lygio Fazenda Rainha ūkyje kuris 2011 metais buvo apdovanotas ,,Cup of Excellence“. Kavamedžio rūšys: Yellow Bourbon. Pupelės apdorotos natūraliai (be fermentacijos).
Laikyti sandariai uždarytą, sausoje ir vėsioje vietoje.
Komentarai (0)