Ekologiškas vaistažolių raugas AVIZO

12,00 €

Produkto specifikacija:

Didelė gyvų bakterijų įvairovė

Ekologiškos vaistažolės

Natūraliai raugintas

Be pridėtinio cukraus, be konservantų

Be glitimo, be laktozės

Nepasterizuotas, nealkoholinis

Tinkamas vegetarams.

Ekologijos sertifikato nr. LT-EKO-001.440-0000754.2023.002

Bakterijų rūšys ir jų porūšiai: Pieno rūgšties ir Bifidobakterijos (įskaitant Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus). Kiekis produkte – ne mažiau 108 KSV/ml.

Maistingumo deklaracija 100ml: Energinė vertė 74 kJ/17 kcal; Riebalai 0 g; Angliavandeniai 4,32 g, iš kurių cukrų 4,32 g, Baltymai 0 g, Skaidulos 0 g; Druska 0 g.

Naudojimas: AVIZO nėra vaistas, ar maisto papildas, todėl vartojimo gairės pateikiamos tik rekomendacinio pobūdžio! 

Sąlyginai mažai valgome raugintų produktų, todėl rūgšties maisto racione tikrai nepakanka. Dėl šios priežasties AVIZO vartokite kasdien, geriausia kiekvieną kartą valgant po 1-2 valgomuosius šaukštus. Galite išgerti šiek tiek AVIZO prieš valgį, o likutį – baigus valgyti. Jei patogu, įpilkite AVIZO tiesiog į maistą (sultis, košes, salotas, mišraines). Savo naudingųjų rūgščių ir gyvų bakterijų pagalba, AVIZO raugas padės suvirškinti maistą, sureguliuos skrandžio rūgštingumą, pagerins maisto įsisavinimą. Jei planuojate naudoti AVIZO specialiems poreikiams, pasitarkite su dietologu, ar mitybos specialistu. Skanaus!

 

Laikymo sąlygos: +2°C…+18°C. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.  Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 45 dienas.

Talpa: 750ml

Geriausias iki: 6 mėnesių nuo gamybos datos (žiūrėti ant pakuotės). Prieš naudojimą suplakti.

Kilmės šalis: Lietuva

Gamintojas: Kseda UAB

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, ekologiškas medus, ekologiškos vaistažolės (vaistinės medetkos žiedai, vaistinis čiobrelis, mėtos lapai), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio hidrokarbonatas, pieno rūgšties bakterijų ir bifidobakterijų kultūros.

Komentarai (0)

Rekomenduojame