PRX – T33 neinvazinė biorevitalizacija

50,00 €

Tai unikali jauninanti procedūra, su neinvaziniu biorevitalizacijos produktu, dermos stimuliatoriumi, kurio sudėtyje yra modifikuota, naujos kartos PRX – T33 molekulė, praturtinta aktyviųjų medžiagų koncentracija – trichloracto rūgštimi (33%), vandeniliu (H202) ir kojinės rūgštimi (5%).PRX – T33 produkto molekulė sudaryta taip, kad maksimaliai būtų išsaugotas aktyviųjų medžiagų unikalumas ir efektingumas, tai nanotechnologijų profesionali kosmetika. Neinvazinė biorevitalizacija PRX – T33 jaunina odą, suteikia odai spindėjimo ir WOW efektą, jau po pirmos procedūros! Tai odos regeneracija be invazijos. 

Pasiteirauti apie paslaugą
998 Prekės

Neinvazinė biorevitalizacija „PRX-T33″ – tai kompleksinė profesionalių procedūrų ir odos priežiūros priemonių namuose programa, kuri skatina aktyvų savaiminį odos atsigavimą bei jaunėjimą.

Procedūra yra atliekama su „PRX-T33″ preparatu, kuris stimuliuoja giluminius odos sluoksnius, nepažeisdamas jos apsauginio barjero. Šį produktą sukūrė inovatyvi Italijos kompanija „WiQo med-“, naudojanti pažangias estetinės medicinos technologijas.

Patentuotos 33 % trichloroacto (TCA) rūgšties, itin žemos koncentracijos vandenilio peroksido ir kojinės rūgšties formulės preparatas veikia kaip labai stiprus odos stimuliatorius. Dėl unikalios produkto formulės išlaikomas skirtingų komponentų efektyvumas ir unikalumas.

„PRX-T33″ terapija gali idealiai papildyti ir dar labiau sustiprinti kitų estetinių procedūrų, tokių kaip mezoterapija, biorevitalizacija, injekcijų užpildais ar PRP, rezultatus.

Jeigu specialistas nenumato kitaip, „PRX-T33″terapiją įprastai sudaro 4–6 procedūros, atsižvelgiant į Jūsų odos būklę ir siekiamą rezultatą.

Komentarai (0)

Rekomenduojame