Sun C Environmental Shield SPF 50 nimue

75,09 €

Mūsų "Sun-C" asortimente yra unikalus apsaugos nuo saulės ir vitamino C mišinys, skirtas apsaugoti jūsų odą nuo žalingų UV spindulių ir kartu skaistinti bei atgaivinti veido odą. Kiekvienas šios serijos produktas sukurtas iš aukštos kokybės ingredientų, kurie saugo, maitina ir stiprina jūsų odą, skatindami ją atrodyti sveikiau ir švytinčiau. Nesvarbu, ar ieškote kasdienės apsaugos nuo saulės, ar tikslinės priemonės veido spalvai skaistinti, mūsų "Sun-C" asortimentas yra puikus sprendimas. 

"Sun-C Environemntal Shield" pasižymi išmaniu, puikiu senėjimą stabdančiu poveikiu ir apsauga nuo UVA, UVB, infraraudonųjų ir mėlynosios šviesos (HEV) spindulių. Šis lengvas, neriebus ir matinis kremas taip pat apsaugo nuo matomų senėjimo požymių, kuriuos sukelia tarša ir kiti aplinkos veiksniai.

nimue
6009693494145

Mūsų "Sun-C" asortimente yra unikalus apsaugos nuo saulės ir vitamino C mišinys, skirtas apsaugoti jūsų odą nuo žalingų UV spindulių ir kartu skaistinti bei atgaivinti veido odą. Kiekvienas šios serijos produktas sukurtas iš aukštos kokybės ingredientų, kurie saugo, maitina ir stiprina jūsų odą, skatindami ją atrodyti sveikiau ir švytinčiau. Nesvarbu, ar ieškote kasdienės apsaugos nuo saulės, ar tikslinės priemonės veido spalvai skaistinti, mūsų "Sun-C" asortimentas yra puikus sprendimas.  Pasimėgaukite prabanga, pasimėgaukite "Nimue" su "Sun-C" asortimentu.

"Sun-C Environemntal Shield" pasižymi išmaniu, puikiu senėjimą stabdančiu poveikiu ir apsauga nuo UVA, UVB, infraraudonųjų ir mėlynosios šviesos (HEV) spindulių. Šis lengvas, neriebus ir matinis kremas taip pat apsaugo nuo matomų senėjimo požymių, kuriuos sukelia tarša ir kiti aplinkos veiksniai.

Naudojimas: naudokite  kiekvieną dieną. Pusvalandį prieš saulės spindulius tolygiu sluoksniu tepkite veidą, kaklą ir iškirptę ant "Nimue" drėkinamojo kremo. Pakartokite tepimą kas 2-3 valandas arba po fizinio krūvio, prakaitavimo ar veiklos vandenyje. Venkite pernelyg didelio saulės spindulių kiekio.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Pietų Afrika/Belgija

Gamintojas: Ascendis Skin & Body (Pty)Ltd./OBELIS S.A

INGREDIENTS : Water [Eau/Aqua], Dibutyl Adipate, Coco-Caprylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (NANO), Undecane, Zinc Oxide, Ceteareth-20, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Silica, Tridecane, Coco-Caprylate/Caprate, Tris-Biphenyl Triazine (NANO), Tocopheryl Acetate, Decyl Glucoside, Propanediol, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Diisopropyl Adipate, Dicaprylyl Carbonate, Lecithin, Bis(Cyano Butylacetate) Anthracenediylidene, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Acrylic Acid/Acrylamidomethyl Propane Sulfonic Acid Copolymer, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Isostearic Acid, Polyglyceryl-3 Caprate, Dimethylmethoxy Chromanol, Glyceryl Caprylate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Disodium Phosphate, Ethylhexylglycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

Komentarai (0)

Rekomenduojame