Šveitiklis Exfoliating Enzyme nimue

75,61 €

Mūsų eksfoliatorių asortimentas sukurtas taip, kad švelniai pašalintų negyvas odos ląsteles, o po jomis atsiskleistų šviesesnė ir lygesnė veido oda. Kiekvieno gaminio sudėtyje yra aukštos kokybės ingredientų, kurie valo, gaivina ir atgaivina odą, skatindami ją atrodyti sveikiau ir švytinčiau. Nesvarbu, ar norite išlyginti šiurkščią tekstūrą, pašviesinti papilkėjusią odą, ar tiesiog palaikyti sveiką spindesį, mūsų eksfoliatoriai yra puikus sprendimas. Ar esate pasirengę pakeisti savo odos priežiūros rutiną ir atskleisti natūralų odos švytėjimą? Mūsų eksfoliatorių asortimente atsispindi "Nimue" švaros pažadas. 

Tai fermentinis šveitiklis, kuris nedirgina ir neerzina, švelniai pašalina negyvas odos ląsteles ir skatina ląstelių atsinaujinimą.

nimue
6009693494398

Mūsų eksfoliatorių asortimentas sukurtas taip, kad švelniai pašalintų negyvas odos ląsteles, o po jomis atsiskleistų šviesesnė ir lygesnė veido oda. Kiekvieno gaminio sudėtyje yra aukštos kokybės ingredientų, kurie valo, gaivina ir atgaivina odą, skatindami ją atrodyti sveikiau ir švytinčiau. Nesvarbu, ar norite išlyginti šiurkščią tekstūrą, pašviesinti papilkėjusią odą, ar tiesiog palaikyti sveiką spindesį, mūsų eksfoliatoriai yra puikus sprendimas. Ar esate pasirengę pakeisti savo odos priežiūros rutiną ir atskleisti natūralų odos švytėjimą? Mūsų eksfoliatorių asortimente atsispindi "Nimue" švaros pažadas. Ištirkite mūsų asortimentą šiandien ir atraskite veiksmingo, švelnaus šveitimo galią.

Tai fermentinis šveitiklis, kuris nedirgina ir neerzina, švelniai pašalina negyvas odos ląsteles ir skatina ląstelių atsinaujinimą.

Naudojimas: Naudokite prieš arba po "Nimue" valiklio ir kondicionieriaus. Tepkite ant švarios, sausos odos ir palikite 2 minutes. Suaktyvinkite produktą masažuodami odą drėgnais pirštų galiukais 3-5 minutes. Palikite ant odos dar 2 minutes. Gerai nuplaukite. Po to naudokite "Nimue" drėkinamąjį kremą. Naudokite 2-3 kartus per savaitę.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Pietų Afrika/Belgija

Gamintojas: Ascendis Skin & Body (Pty)Ltd./OBELIS S.A

INGREDIENTS : Water [Eau/Aqua], PEG-6, Butylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethyl Isosorbide, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaw) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Limonene.

Komentarai (0)

Rekomenduojame