Rūgštinis koncentratas ACID PEEL ELIXIR/AHA Exfoliant Concentrate Weyergans

47,00 €

Jei oda riebi, uždegiminė, netolygiai pigmentuota ar šiurkšti, šis rūgštinis pilingas eliksyras yra švelnus, bet veiksmingas sprendimas. Dėl intensyviai veikiančios mandelinės rūgšties, turinčios eksfoliacinį veikimo mechanizmą, oda išlaisvinama nuo nuospaudų, o veido spalva pastebimai suvienodėja. Intensyviai naudojamas koncentratas veikia kaip odos atnaujinimo procedūra. Sudėtyje esanti AHA vaisių rūgštis (alfa hidroksi rūgštis) taip pat pasižymi antibakteriniu ir natūraliai antibiotišku poveikiu, kuris ypač naudingas riebiai ir į dėmeles linkusiai odai. Uždegiminius procesus galima taip švelniai sušvelninti, kad koncentratas tinka net į kuperozę ir rožinę linkusiai odai.

Weyergans

RŪGŠTINIS KONCENTRATAS- AHA šveičiamasis koncentratas

Intensyvus šveičiamasis koncentratas su migdolų rūgštimi tobulai veido odai. Acid Peel Elixir dėl sudėtyje esančios migdolų rūgšties palaiko natūralų odos atsinaujinimą ir gali akivaizdžiai ir pastebimai pagerinti veido spalvą. AHA vaisių rūgščių (alfa- hidroksirūgščių) šveičiamais poveikis yra gerai žinomas dėl savo gebėjimo švelniai pašalinti pleiskanojimą, pastebimai pagerinti poras ir sumažinti nešvarumus. Be to švelniai malšina uždegiminius kad šveičiamasis intensyvus koncentratas tinka net odai, linkusiai į kuperozę ir rožinę. Migdolų rūgštis itin efektyviai valo ir šveičia odą, kad oda sveikai atsinaujintų kitame odos regeneracijos cikle. Serumas tinka visų tipų odai, nes pasižymi galingu, bet ypač švelniu poveikiu. Dėl intensyvaus paruošimo su šveičiamąja medžiaga ypač reikli oda optimaliai paruošiama vėlesnėms aktyviosioms medžiagoms. Stiprių ir labai stiprių nešvarumų, didelių porų ir randų paveikta oda atrodo skaistesnė, lygesnė ir labiau subalansuota.

Pagrindinė sudedamoji dalis: Mandelic acid(Migdolų rūgštis)

Migdolų rūgštis gaunama iš karčiųjų migdolų. Nors ji priklauso alfa-hidroksirūgščių (AHA) grupei, kaip ir glikolio rūgštis ir pieno rūgštis, ji yra švelnesnė odai. Migdolų rūgštis nuo kitų AHA rūgščių skiriasi savo molekulių dydžiu. Jos yra didesnės nei visų kitų odos priežiūrai naudojamų alfa-hidroksirūgščių - jos molekulės yra dvigubai didesnės nei glikolio rūgšties. Didesnės migdolų rūgšties molekulės į odą skverbiasi daug lėčiau nei mažesnės. Dėl šios priežasties migdolų rūgštis yra daug švelnesnė ir mažiau dirgina odą. Migdolų rūgštis gaunama hidrolizuojant karčiųjų migdolų ekstraktą. Ji taip pat vadinama fenoksiglikolio arba amigdalino rūgštimi.

Poveikis:

- suardomas tarpląstelinis matriksas

- skatinama kolageno sintezė

- odos atspalvis tampa tolygesnis

- natūralus antibiotinis poveikis prieš uždegimus

- labai švelnus ir gerai toleruojamas, net ir vartojant dideles dozes

- migdolų rūgštis pašalina bakterijas, kurios dauginasi odos riebalų pertekliuje .

Odos tipas: Pažeista oda, hiperkeratozė, streso paveikta oda

pH vertė: 4.5

 

Naudojimas : Kasdien vakare po valymo ir tonizavimo ant odos užtepkite 1-2 pipetes "Acid Peel Elixir" ir švelniai patepkite pirštų galiukais. Jei turite pigmentacijos problemų, visada naudokite apsauginį kremą nuo saulės, pavyzdžiui, mūsų UV+ Care SPF 50.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 30 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės 

Kilmės šalis:  Vokietija

Gamintojas: Weyergans High Care AG

INGREDIENTS : INGREDIENTS: AQUA (WATER), GLYCERIN, MANDELIC ACID, POLYGLYCERIN-6, PHENOXYETHANOL, AZELAIC ACID, XANTHAN GUM, BENZOIC ACID, GLYCINE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Komentarai (0)

Rekomenduojame