Biano akmuo Gua Sha - Bian Stone ALQVIMIA

45,00 €

Šis akmuo, pagamintas iš 100 % biano, švelniai apglėbia veido, smakro  ir kaklo išlinkimus, todėl netrukus jūsų oda atrodys lygesnė, tonizuotesnė ir švytinti jaunyste. Jis  yra skirtas kraujotakai gerinti, limfodrenažui didinti, odai skaistinti ir lyginti bei įvairiems akupresūros taškams stimuliuoti.

Gua-sha akmuo iš karto suteikia veido ovalui pakėlimo efektą, paryškina skruostikaulius, maitina odos audinius, suaktyvindamas kraujotaką ir naikindamas mimikos raukšles, detoksikuoja odą, mažina paburkimą ir tamsius ratilus.

Gua-sha akmuo iš karto pakelia veido ovalą, išryškina skruostikaulius, maitina odos audinius, suaktyvindamas kraujotaką ir naikindamas mimikos raukšles, detoksikuoja odą, mažina paburkimą ir tamsius ratilus.

ALQVIMIA

Tradicinėje kinų medicinoje Bian arba Bianshi akmuo laikomas gydomuoju akmeniu įvairiems skausmams gydyti. Teigiama, kad gydymas Bian akmeniu davė pradžią akupunktūrai. Šie brangieji Bianshi arba Bian akmens karoliukai yra gražaus atlasinio atspalvio, kuris suteikia jiems ypatingą išvaizdą. Bian akmenys, laikomi geriausiomis Gua Sha priemonėmis, susiformavo maždaug prieš 65 milijonus metų, kai Šandonge, Kinijoje, meteoritas susidūrė su Žeme. Bian akmenyse yra iki 40 mikroelementų, kurie gamina neigiamus jonus, pasižymi šilumos laidumu ir geba kaupti šilumą. Trinant akmenį į odą, jis skleidžia ultragarsinius impulsus, kurie padeda padidinti mikrocirkuliaciją. Bian akmenys sukuria maždaug tris kartus daugiau impulsų nei nefritas ir rožinis kvarcas, kurie dažnai naudojami kaip gua sha įrankiai. Masažas naudojant gua sha techniką mažina raumenų įtampą. Atliekant jį vakare, prieš einant miegoti, jis ne tik padeda atjaunėti, bet ir atpalaiduoja raumenis.

Naudojimas  Veido procedūrą atlikite su švaria ir tonizuota oda, masažą atliekant naudojant augalinį aliejų (geriau papildytą eteriniu aliejumi, kad sustiprėtų jo savybės) arba vieną iš mūsų serumų.

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

Komentarai (0)

Rekomenduojame