Jauninantis rinkinys veidui Rejuvenate Wellaging Pack ALQVIMIA

188,00 €

Dėl nuovargio, skubėjimo, rūpesčių, amžinų darbų sąrašo kartais mūsų oda praranda blizgesį ir atrodo nuolat pavargusi. Mūsų "Rejuvenate" kovos su nuovargiu ir atjauninantis veido paketas sukurtas tam, kad sugrąžintų jai anksčiau turėtą švytėjimą, natūralią tekstūrą ir gyvybingumą. Jis taip pat išlygina raukšles ir užkerta kelią jų atsiradimui. Su šiuo paketu turėsite puikų dienos ir nakties ritualą, taip pat už ypatingą kainą.

Pagaminta iš gryniausių natūralios ir augalinės kilmės žaliavų, tokių kaip medus ir propolio ekstraktas, migdolų, lazdyno riešutų, kviečių gemalų, erškėtuogių ir gysločio augaliniai aliejai bei smilkalų, miros , citrinų, apelsinų, pačiulių ir palisandro eterinių aliejų sinergija.

ALQVIMIA

"Rejuvenate Anti-fatigue and Rejuvenating Facial Pack" sudaro:

Rejuvenate Anti-aging Rejuvenating Facial Cream 50 ml: 100% natūrali aukščiausios kokybės kosmetika, pasižyminti švelnia tekstūra ir visišku įsigėrimu, sukurta specialiai giliam ląstelių atsinaujinimui. Pastebimai lygina esamas raukšles ir užkerta kelią jų atsiradimui, suteikia drėkinamąjį, maitinamąjį ir regeneruojamąjį poveikį. Sukurta taip, kad stimuliuotų epidermio mikrocirkuliaciją ir taip pasiektų optimalų maitinimo lygį. Atlieka apsauginę funkciją nuo laisvųjų radikalų ir oksidacijos procesų, sukeliančių priešlaikinį senėjimą.

"Rejuvenate" jauninamasis serumas nuo senėjimo 30 ml: Padeda atkurti odos skaistumą, tekstūrą ir gyvybingumą, suteikia jai jaunatvišką ir sveiką išvaizdą. Lėtai ir nenumaldomai bėgančio laiko poveikis perkeičiamas paslaptingo alchemijos mokslo galių dėka. Tai, kartu su galingomis senėjimą stabdančiomis miros, vienos iš labiausiai žinomų medžiagų nuo senų laikų, savybėmis ir 100 % aktyviaisiais erškėtuogių, lazdyno riešutų, hiperikumo ir kviečių gemalų ingredientais paverčia šį serumą lobiu prieš laikrodžio rodykles.

Naudojimas :

"Rejuvenate" jauninantis veido kremas

Produktą naudokite kiekvieną rytą po veido valymo Ylang Ylang valomąja emulsija ir tonizavimo veido toniku rožių vandeniu arba veido toniku apelsinų žiedų vandeniu. Švelniai įmasažuokite, kad visiškai įsigertų. Procedūrą užbaigkite vakare naudodami senėjimą stabdantį naktinį serumą "Rejuvenate".

Senėjimą stabdantis naktinis serumas "Rejuvenate

Įlašinkite reikiamą produkto kiekį lašintuvo pagalba į delną, sušvelninkite jį trindami abiem rankomis, kad jis geriau įsiskverbtų, ir kiekvieną vakarą tepkite ant gydomų vietų, nuvalę ir tonizavę odą, švelniai masažuodami veidą, kaklą ir iškirptę. Ryte procedūrą užbaigkite naudodami "Rejuvenate Anti-Aging Facial Cream" veido kremą.

Abiejų produktų atsargumo priemonės: Laikykite vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje. Naudojimas išorėje * Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių kremo sudedamųjų dalių ir neturi įtakos produkto kokybei.

Rinkinyje esančių produktų detalesnius aprašymus, naudojimą, sudėtį ir savybes galite rasti mūsų e-shop.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

Rinkinyje esančių produktų detalesnius aprašymus, naudojimą, sudėtį ir savybes galite rasti mūsų e-shop.

Komentarai (0)

Rekomenduojame