Rejuvenate Wellaging Travel Size kelioninėje pakuotėje ALQVIMIA

62,00 €

"Rejuvenate Wellaging Travel Size" pakuotė - tai odos priežiūros priemonių rinkinys, suteikiantis visapusišką odos atjauninimo ir apsaugos patirtį bet kada ir bet kur. Į rinkinį įeina 15 ml "Essentially Beautiful Rejuvenate" dienos kremas ir 5 ml "Essentially Beautiful Rejuvenate" serumas, taip pat elegantiškas ALQVIMIA 100 % medvilnės tualetinis maišelis kaip papildoma dovana.

"Rejuvenate Wellaging" pakuotė yra būtinas odos priežiūros kelyje palydovas, suteikiantis spindinčią ir atjaunintą odą bet kur ir bet kada. Patirkite "Essentially Beautiful" prabangą ir džiaukitės sveikesne, gyvybingesne oda.

ALQVIMIA

"Rejuvenate Wellaging" pakuotė - tai odos priežiūros rinkinys, kurį sudaro du prabangūs "Essentially Beautiful" produktai ir elegantiškas ALQVIMIA kelioninis krepšys. Šis rinkinys suteikia visapusišką odos atjauninimo patirtį tiek namuose, tiek kelionėse.

Essentially Beautiful Rejuvenate dienos kremas (15 ml): Šis miniatiūrinio dydžio dieninis kremas yra gamtos lobis. Jo sudėtyje yra išskirtinių natūralių ingredientų, pavyzdžiui, žvaigždinių dumblių tensoriaus, dėl kurio oda iš karto tampa stangresnė ir lygesnė. Holistinis šventojo baziliko ekstraktas apsaugo odą nuo kasdienio streso, o natūralus Sibiro ženšenis ir kedro riešutų peptidai skatina odos regeneraciją. Be to, sudėtyje yra švelnus mineralinis saulės filtras, apsaugantis odą nuo saulės daromos žalos. Išskirtinės formulės sudėtyje yra eterinių aliejų mišinio, kuris ant odos palieka malonų kvapą.

Essentially Beautiful Rejuvenate Serum (5 ml): Šis kišeninis serumas puikiai tinka odai atgaivinti bet kada ir bet kur. Į jo jauninamosios formulės sudėtį įeina iš natūralių ekstraktų gautas bioretinolis, kuris veikia kaip "panašus į retinolį" ir apsaugo nuo fotosenėjimo. Baltojo lubino ekstraktas skatina kolageno gamybą, o pirmojo spaudimo erškėtuogių, agurklės ir kviečių gemalų aliejai maitina ir regeneruoja odą. Dėl lengvos ir greitai įsigeriančios tekstūros oda tampa šilkinė ir atgaivinta.

ALQVIMIA tualeto reikmenų krepšys: Dovanų pakuotėje yra elegantiškas baltas kelioninis krepšys, pagamintas iš 100 % medvilnės. Tai puikus aksesuaras, skirtas saugiai ir stilingai nešiotis odos priežiūros priemones keliaujant ar keliaujant.

Rejuvenate Wellaging pakuotė siūlo visapusišką odos priežiūrą su aukštos kokybės produktais patogiu formatu, kad galėtumėte pasiimti su savimi, kad ir kur keliautumėte. Pasirūpinkite, kad jūsų oda švytėtų ir atjaunėtų bet kur su šiuo rinkiniu iš "Essentially Beautiful", ir mėgaukitės grožiu bei gera savijauta, kurios nusipelnėte.

Rinkinyje esančių produktų detalesnius aprašymus, naudojimą, sudėtį ir savybes galite rasti mūsų e-shop.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

Rinkinyje esančių produktų detalesnius aprašymus, naudojimą, sudėtį ir savybes galite rasti mūsų e-shop.

Komentarai (0)

Rekomenduojame