Jauninamasis dieninis kremas veidui (kelioninėjė pakuotėje) Rejuvenate Wellaging ALQVIMIA

37,00 €

"Essentially Beautiful Rejuvenate" kremas yra puikus pagalbininkas, kad galėtumėte rūpintis savo oda bet kur. Šiame mažame odos sveikatingumo lobyje yra galingas natūralių ingredientų - nuo žvaigždinių dumblių iki šventojo baziliko ekstraktų - mišinys, skirtas odai atjauninti, drėkinti ir apsaugoti. Šis kremas, pasižymintis stangrinamuoju poveikiu ir lengva, šilkine tekstūra, padės jums išlaikyti švytinčią ir švelnią odą, kovoti su senėjimo požymiais ir apsaugoti jus nuo taršos. Pasiimkite jį su savimi į kelionę arba į tualeto reikmenų krepšį, kad galėtumėte rūpintis oda keliaudami.

Patogioje 15 ml talpoje esantis kremas yra puikus kelionių ir veido priežiūros priemonių krepšio palydovas. Mėgaukitės jos išskirtine formule bet kur ir atgaivinkite odą, kur tik norite.

ALQVIMIA

IŠ ESMĖS GRAŽUS ATJAUNINANTIS SVEIKATINANTIS KREMAS 15ML, TIKRAS GAMTOS LOBIS.

Keliaudami link atjaunintos ir sveikos odos, pristatome "Essentially Beautiful Rejuvenate" sveikatinamąjį kremą 5 ml - puikų sprendimą, kaip išlaikyti skaisčią odą keliaujant ar būnant toli nuo namų. Šis miniatiūrinio dydžio kremas yra tikras odos priežiūros perlas, kuriame maksimaliai išnaudojamos išskirtinių natūralių ingredientų savybės.

Viena iš pagrindinių šio kremo sudedamųjų dalių - žvaigždžių dumblių tensorius, gaunamas iš Chondrus crispus ir Gigartina stellata dumblių. Šie dumbliai iš karto suteikia stangrinamąjį poveikį, todėl oda tampa stangresnė ir lygesnė. Be to, jo sudėtyje esantys jūriniai galaktanai veikia kaip apsauginis skydas nuo taršos, todėl oda išlieka švari ir švytinti.

Essentially Beautiful Rejuvenate Cream sudėtyje taip pat yra holistinio šventojo baziliko ekstrakto iš Tailando, šimtmečius naudojamo ajurvedinėje medicinoje dėl savo geros savijautos savybių. Ši veiklioji medžiaga saugo odą nuo kasdienio streso, mažina raukšles ir kovoja su oksidaciniu stresu, suteikdama pusiausvyros ir gyvybingumo pojūtį.

Natūralūs Sibiro ženšenio ir kedro riešutų peptidai praturtina formulę, skatina odos regeneraciją ir gerina jos elastingumą, ypač brandžios odos. Šis jauninantis duetas padeda išlaikyti gaivią ir jaunatvišką odos išvaizdą.

Biologinio auksinių dumblių filtro sudėtyje esanti medžiaga papildomai apsaugo nuo žalingų UV spindulių ir ankstyvo senėjimo. Ši veiklioji medžiaga taip pat ramina odą, palaiko hidrolipidų pusiausvyrą ir skatina kolageno gamybą, užtikrindama ilgalaikį drėkinimą.

Jojobos esteriai suteikia malonų ir sutraukiančio kremo pojūtį, mažina porų dydį ir sukuria apsauginę plėvelę, kuri išlaiko odos drėgmę.

Kviečių gemalų ir Abisinijos aliejus veikia restruktūrizuojančiai, drėkina ir saugo odos barjerinę funkciją, neleidžia formuotis raukšlėms ir varnos pėdoms.

Iriso ekstraktas, kilęs iš Italijos ir pietų Prancūzijos, prisideda prie odos senėjimo proceso ir suteikia kremui valomųjų savybių.

Papildomai apsaugai kremo sudėtyje yra švelnaus mineralinio apsauginio kremo nuo saulės spindulių, kuris saugo odą nuo saulės padarytos žalos.

Eterinių aliejų, įskaitant smilkalų, miros, citrinų, apelsinų, pačiulų ir palisandrų, mišinys papildo šią veido sveikatingumo formulę, maloniai kvepindamas odą ir atgaivindamas pojūčius.

Naudojimas: Naudokite kiekvieną rytą ant odos, prieš tai nuvalytos Ylang-Ylang emulsija ir tonizuotos mūsų veido toniku. Naudokite reikiamą produkto kiekį ir švelniai masažuokite veido, kaklo ir dekoltė zonas pagal poreikį. Naktinę procedūrą papildykite jauninamuoju naktiniu serumu.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.  Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių kremų komponentų. Šie pokyčiai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Talpa : 15 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC/MYRISTIC/STEARIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LACTOBACILLUS FERMENT, ZINC OXIDE, SQUALANE, GLYCERIN, CETEARYL WHEAT STRAW GLYCOSIDES, GLYCINE SOJA OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, LACTOBACILLUS, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GIGARTINA STELLATA EXTRACT**, HYDROLYZED PINUS SIBIRICA SEEDCAKE EXTRACT, OCIMUM SANCTUM LEAF EXTRACT, COMMIPHORA MYRRHA OIL, ACANTHOPANAX SENTICOSUS ROOT EXTRACT, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, BOSWELLIA CARTERII RESIN EXTRACT, ANIBA ROSAEODORA WOOD OIL, LECITHIN, LACTIC ACID, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, BETA-SITOSTEROL, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, SQUALENE, SILICA, PENTYLENE GLYCOL, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, POGOSTEMON CABLIN LEAF EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BENZYL BENZOATE*, CITRAL*, LIMONENE*, GERANIOL*, LINALOOL*. *Componentes naturales de los aceites esenciales / Natūralūs eterinių aliejų komponentai **Ingredientes procedentes de la agricultura ecológica / Ekologiški ingredientai

Komentarai (0)

Rekomenduojame