Atstatomasis balzamas akių ir lūpų kontūrams Eternal Youth Eye and Lip Contour ALQVIMIA

135,00 €

"Absolute Pro Aging Eternal Youth Eye and Lip Contour" yra atkuriamasis balzamas, kuris skaistina ir puoselėja švelnią odą aplink akis ir lūpas. Jo pro-aging formulėje yra biotechnologinės kilmės hialurono rūgšties ir kitų natūralių veikliųjų medžiagų, kurios ramina, regeneruoja ir gerina odos elastingumą. Lengvas ir veiksmingas naudojimas, kad oda būtų švytinti.

ALQVIMIA

"Absolute Pro Aging Eternal Youth Eye and Lip Contour" yra atkuriamasis balzamas, kuris skaistina ir puoselėja švelnią odą aplink akis ir lūpas. Jo pro-aging formulėje yra biotechnologinės kilmės hialurono rūgšties ir kitų natūralių veikliųjų medžiagų, kurios ramina, regeneruoja ir gerina odos elastingumą. Lengvas ir veiksmingas naudojimas, kad oda būtų švytinti.

"Absolute Pro Aging Eternal Youth Eye and Lip Contour" yra išskirtinis produktas, skirtas atkurti ir atjauninti švelnią odą aplink akis ir lūpas. Sukurta skaistinti žvilgsnį ir gražinti raukšleles, ši pro-aging formulė yra tikras odos priežiūros lobis.

Praturtintas biotechnologinės kilmės hialurono rūgštimi ir kruopščiai atrinktomis natūraliomis veikliosiomis medžiagomis, šis balzamas yra galingas sąjungininkas kovoje su senėjimo požymiais. Jo itin raminantis ir regeneruojantis poveikis skatina kolageno sintezę, o tai savo ruožtu suteikia odai daugiau elastingumo ir stangrumo. Naudojimas paprastas: rekomenduojama naudoti kiekvieną rytą ir vakarą ant švarios ir tonizuotos odos, švelniai lengvai spaudžiant akių ir lūpų kontūrą.

"Eternal Youth" linija - tai holistinis požiūris į grožį. Ši kosmetikos linija buvo specialiai sukurta siekiant pasiūlyti visapusišką senėjimą skatinančią procedūrą, apimančią veidą, kūną, protą ir sielą. Jos išskirtinumas - tai natūralių veikliųjų medžiagų ir vertingų eterinių aliejų derinys, pasižymintis aukščiausia kokybe ir veiksmingumu, kurie yra mūsų prekės ženklo filosofijos pagrindas.

"Amžinoji jaunystė" - tai ne tik produktų asortimentas, bet ir išskirtinė, holistinė patirtis, kviečianti pažadinti natūralią odos energiją ir pasijusti amžinai gražiai. Tai pojūčių kelionė, kurios metu odos priežiūra virsta sveikatingumo ritualu, o kiekvienas gaminys skirtas kūnui ir dvasiai puoselėti. Šiuo asortimentu siekiame suteikti ilgalaikį grožio pojūtį, kuris neapsiriboja vien išvaizda, bet puoselėja odos gyvybingumą ir vidinę pusiausvyrą.

Naudojimas:  Tepkite kiekvieną rytą ir vakare ant nuvalytos ir tonizuotos odos, švelniais potėpiais tepkite aplink akių ir lūpų kontūrus, kol visiškai įsigers. Odai valyti ir tonizuoti rekomenduojame Ylang-Ylang valomąją emulsiją ir rožinio vandens veido toniką arba apelsinų žiedų veido toniką. Užpildykite procedūrą likusiais "ETERNAL YOUTH" linijos produktais.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.  Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių kremų komponentų. Šie pokyčiai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Talpa : 15 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : WATER (AQUA), GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL**, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL**, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT, ROSA MOSCHATA SEED OIL**, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) EXTRACT**, BISABOLOL, ROBINIA PSEUDACACIA FLOWER EXTRACT, VIOLA ODORATA OIL, TITANIUM DIOXIDE, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, CYMBOPOGON MARTINI OIL, CITRUSAURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL EXTRACT, SOLIDAGO VIRGAUREA (GOLDENROD) EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, POGOSTEMON CABLIN OIL, STYRAX TONKINENSIS RESIN EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, BOSWELLIA CARTERII OIL, COMMIPHORA MYRRHA OIL, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT**, BETA-GLUCAN, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER EXTRACT, XANTHAN GUM, LEVULINIC ACID, DIACETIN, P-ANISIC ACID, SODIUM LEVULINATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, LIMONENE*, GERANIOL*,LINALOOL*, CITRAL*, CITRONELLOL*.* Natūralūs eterinių aliejų komponentai / Natural Components of Essential Oils. ** Su ekologiškos kilmės sudedamosiomis dalimis / Con Ingredientes Procedentes de la Agricultura Ecológica / With Organic Origin Ingredients.

Komentarai (0)

Rekomenduojame