Maitinamasis kremas veidui Nourish Nourishing Facial Cream ALQVIMIA

94,00 €

Maitinamasis dieninis kremas sausai odai NOURISH, kurio pagrindinės veikliosios sudedamosios dalys giliai maitina odą, skatina drėkinimą ir padeda išlaikyti odą jauną ir elastingą. Jis apsaugo ir sumažina pakitimus, kuriuos priešingu atveju gali patirti sausa ar netipinė oda.

ALQVIMIA

Maitinamasis dieninis kremas sausai odai NOURISH, kurio pagrindinės veikliosios sudedamosios dalys giliai maitina odą, skatina drėkinimą ir padeda išlaikyti odą jauną ir elastingą. Jis apsaugo ir sumažina pakitimus, kuriuos priešingu atveju gali patirti sausa ar netipinė oda.

Sausai odai būdingas drėgmės trūkumas, todėl ji dažnai parausta, pleiskanoja, skilinėja ir dirgsta. Unikalioje "Nourish" dienos kremo formulėje esantys migdolų, avokadų, erškėtuogių ir abrikosų augaliniai aliejai padeda išvengti vandens netekimo per odą ir turi regeneruojamąjį bei maitinamąjį poveikį. Šių augalinių aliejų poveikį sustiprina eteriniai aliejai: citrinų, apelsinų, ramunėlių, rožmedžių, yzopų, smilkalų ir sandalmedžių. Šių aliejų sinergija padeda drėkinti, maitinti, regeneruoti, atpalaiduoti ir nuraminti veido odą.

Be to, "Nourish" veido dieniniame kreme yra fermentuoto sojų ekstrakto, kuris sustiprina antioksidacinį poveikį, kad pagerintų odos kaip barjero funkciją ir suteiktų daugiau maitinimo, taip pat sumažintų vandens praradimą. Sudėtyje taip pat yra propolio ekstrakto, kuris kartu su medumi ir bičių vašku papildo šio kremo regeneruojamąsias ir maitinamąsias savybes dėl antioksidacinių, priešuždegiminių ir priešdirginančių savybių.

Tai puikus produktas sausai odai, nes suteikia tikrą švelnumo ir elastingumo pojūtį, kartu skatindamas jaunatvišką ir sveiką odos išvaizdą. Šis kremas idealiai tinka sausai odai gydyti.

Kaip ir visuose mūsų "Essentially Beautiful" linijos dieniniuose kremuose, sausai odai skirtame NOURISH dieniniame kreme yra mineralinis saulės filtras, kurio pagrindą sudaro TiO2 ir ZnO.

Avokadų aliejus

Puikus sąjungininkas pirmosioms veido raukšlėms ir išraiškos ženklams, skatina elastingumą ir stangrumą.

Bičių vaškas

Sudaro apsauginę plėvelę ant odos, apsaugo ją nuo drėgmės, neleidžia dehidratuoti, tačiau neįsiskverbia į ją, kad neužsikimštų poros.

Abrikosų kauliukų aliejus

Pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, puikiai tinka odai prižiūrėti ir gydyti. Labai naudingas sausai ir raukšlėtai odai, nes ją giliai maitina.

Naudojimas:  Naudokite kiekvieną rytą ant odos, prieš tai nuvalytos Ylang-Ylang emulsija ir tonizuotos vienu iš mūsų gėlių vandenų. Naudokite reikiamą produkto kiekį ir švelniai įmasažuokite į veido, kaklo ir iškirptės sritis pagal poreikį. Vakarinę procedūrą užbaigkite maitinamuoju naktiniu serumu sausai odai NOURISH. *Dėl natūralių kremųo sudedamųjų dalių galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys. Šie pokyčiai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.  Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys dėl natūralių kremų komponentų. Šie pokyčiai neturi jokios įtakos jo kokybei.

Talpa : 50 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIEENTS : WATER (AQUA), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PROPANEDIOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, ZINC OXIDE, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER DISTILLATE**, ROSA DAMASCENA FLOWER DISTILLATE, ROSA MOSCHATA SEED OIL**, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, TITANIUM DIOXIDE [nano], POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, HONEY (OR) MEL, SANTOLINA CHAMAECYPARISSUS OIL, BEESWAX (OR) CERA ALBA, SACCHARMOYCES/VISCUM ALBUM (MISTLETOE) FERMENT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LACTOBACILLUS/SOYBEAN FERMENT EXTRACT, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL, ROBINIA PSEUDOACACIA FLOWER EXTRACT, VIOLA ODORATA OIL, PICEA EXCELSA BUD EXTRACT, SACCHAROMYCES/IMPERATA CYLINDRICA ROOT FERMENT EXTRACT, BOSWELLIA CARTERII OIL, SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) OIL, HYSSOPUS OFFICINALIS LEAF OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT**, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, PROPOLIS EXTRACT, STYRAX BENZOIN RESIN EXTRACT, GLUCOSE, FRUCTOSE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINA, STEARIC ACID, SORBIC ACID, DEHYDROXANTHAN GUM, SILICA, DIACETIN, PHYTIC ACID, SQUALENE, BETA-SITOSTEROL, PENTASODIUM PENTETATE, TOCOPHEROL, TITANIUM DIOXIDE, SILVER OXIDE, LIMONENE*, LINALOOL*, CITRAL*, BENZYL BENZOATE*, GERANIOL*.*Natural components of essential oils / Natūralūs eterinių aliejų komponentai. **Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės / Ekologiški ingredientai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame