Ylang-Ylang valomoji emulsija Ylang-Ylang cleansing emulsion ALQVIMIA

31,50 €

Atraskite Ylang-Ylang valomąją emulsiją - švelnią makiažo šalinimo emulsiją, tinkančią visų tipų odai. Ši skysta, lengva formulė švelniai pašalina makiažą, oda tampa švelni, elastinga ir patogi. Patirkite veiksmingą valymą ir natūralų drėkinimą su citrusinių vaisių prisilietimu ir gėlių bei medžių natomis. Puikus pasirinkimas sąmoningam valymo ritualui.

ALQVIMIA

Atraskite Ylang-Ylang valomąją emulsiją - švelnią makiažo šalinimo emulsiją, tinkančią visų tipų odai. Ši skysta, lengva formulė švelniai pašalina makiažą, oda tampa švelni, elastinga ir patogi. Patirkite veiksmingą valymą ir natūralų drėkinimą su citrusinių vaisių prisilietimu ir gėlių bei medžių natomis. Puikus pasirinkimas sąmoningam valymo ritualui.

Ylang-Ylang valomoji emulsija - tai veido priežiūros priemonė, sukurta siekiant švelniai, bet veiksmingai valyti visų tipų odą. Ši skysta emulsija yra plono smėlio spalvos kremo pavidalo, kurį lengva paskirstyti ir tepti ant veido. Lengva tekstūra leidžia efektyviai pašalinti makiažo pėdsakus, o oda tampa tobulai švari ir sudrėkinta.

Ši makiažo valomoji emulsija atskleidžia unikalų kvapą, kuris prasideda nuo citrusinių vaisių, kai citrina ir apelsinas suteikia gaivumo. Paskui atsiskleidžia gėlių ir medžių natos: ylang-ylang, palmarosa ir palisandras suteikia egzotiškumo ir subtiliai kvepia.

Šios emulsijos sudedamosios dalys yra 100 % natūralios, itin švelnios ir švarios. Jos sudedamosios dalys - ylang-ylang žiedų eterinis aliejus ir saponarijų ekstraktas, garsėjantis valomosiomis ir minkštinamosiomis savybėmis. Šios emulsijos pagrindą sudaro:

migdolų augalinis aliejus: Šis aliejus, kuriame gausu oleino ir linolo rūgšties, mažina transepiderminį vandens netekimą, natūraliai drėkina odą ir palengvina valymą.

Medus ir propolio ekstraktas: šie ingredientai didina emulsijos dermoprotekcinę, regeneracinę ir maitinamąją galią.

Eterinių aliejų sinergija: Citrinų, apelsinų, ylang-ylang, rožmedžio ir palmarozos eterinių aliejų derinys, kurio subtilus aromatas pažadina pojūčius ir suteikia odai regeneruojamąjį, raminamąjį, drėkinamąjį ir pusiausvyrą atstatantį poveikį.

Be to, saponarijų ekstraktas veikia kaip natūrali valomoji priemonė, skatinanti itin veiksmingą epidermio detoksikaciją ir padedanti išlaikyti jauną ir sveiką odą. Ylang-Ylang valomoji emulsija leidžia odai visiškai atsipalaiduoti, suteikia audiniams lankstumo ir natūralaus švelnumo.

Ši emulsija yra hipoalerginė ir suteikia daugybę privalumų:

Efektyviai valo ir valo odą.

Tinka visų tipų odai.

Puikiai tinka naudoti kaip makiažo valiklį.

Drėkina ir maitina odą ją valant.

100 % natūralus produktas, be cheminių konservantų.

Išbandykite veido valymo ritualą, kuris neapsiriboja odos paviršiumi, ir atraskite ALQVIMIA Ylang-Ylang valomosios emulsijos teikiamą švarą ir švelnumą.

Įspėjimai: Laikykite vėsioje, sausoje, apsaugotoje nuo tiesioginės šviesos vietoje.

Naudojimas: Užtepkite nedidelį kiekį ant delno ryte ir vakare. Sukamaisiais judesiais paskirstykite ant veido, kaklo ir iškirptės. Nuvalykite drėgnu vatos diskeliu arba dideliu kiekiu šilto vandens. Tada tonizuokite odą vienu iš mūsų gėlių vandenų, o galiausiai apsaugokite odą kremu, pritaikytu jūsų poreikiams.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 100 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : WATER (AQUA), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SUCROSE, DISTEARATE, SUCROSE, STEARATE, GLYCERIN, XANTHAN GUM, HONEY, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL, GLYCERYL CAPRYLATE, GLUCOSE, LEVULINIC ACID, SODIUM LEVULINATE, FRUCTOSA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PROPOLIS EXTRACT, TOCOPHEROL, LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL, OLEATE, CITRIC ACID, SORBIC ACID, LIMONENE*, CITRAL*, LINALOOL*, GERANIOL*, FARNESOL* CITRONELLOL*. *Sudedamosios natūralios esencialinių aceitų dalys.

Komentarai (0)

Rekomenduojame