Skaistinantis veido serumas White Light Sérum Facial Iluminador ALQVIMIA

87,00 €

Atraskite "White Light" naktinį serumą nuo tamsiųjų dėmių - natūralią ir veiksmingą formulę, skirtą pakeisti jūsų odą miegant. Šis  serumas yra jūsų sąjungininkas kovoje su tamsiomis veido dėmėmis, reguliuoja melanino gamybą ir užkerta kelią priešlaikiniam senėjimui. Sudėtyje esantys kilnūs ingredientai, tokie kaip citrina ir saldymedis, "White Light" atkuria jūsų odos spindesį ir pusiausvyrą. Šis produktas tinka visų tipų odai, nes yra būtinas norint turėti skaisčią ir sveiką veido odą.

ALQVIMIA

Atraskite "White Light" naktinį serumą nuo tamsiųjų dėmių - natūralią ir veiksmingą formulę, skirtą pakeisti jūsų odą miegant. Šis serumas yra jūsų sąjungininkas kovoje su tamsiomis veido dėmėmis, reguliuoja melanino gamybą ir užkerta kelią priešlaikiniam senėjimui. Sudėtyje esantys kilnūs ingredientai, tokie kaip citrina ir saldymedis, "White Light" atkuria jūsų odos spindesį ir pusiausvyrą. Šis produktas tinka visų tipų odai, nes yra būtinas norint turėti skaisčią ir sveiką veido odą.

"White Light" - naktinis veido serumas nuo dėmių, kuris suteikia raktą į skaisčią ir subalansuotą odą. Šioje unikalioje, 100 % natūralioje formulėje derinami kruopščiai atrinkti ingredientai, kovojantys su dėmėmis, reguliuojantys melanino gamybą ir užkertantys kelią priešlaikiniam senėjimui.

IŠRYŠKINTA NAUDA:

Veiksminga depigmentacija: "White Light" yra galinga depigmentuojanti priemonė, mažinanti veido dėmeles, ypač atsiradusias dėl saulės poveikio.

Antioksidantas: Dėl sudėtyje esančių natūralių antioksidantų šis serumas apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos, išlaikydamas ją jauną ir sveiką.

Maitina ir drėkina: Augaliniai kviečių gemalų, migdolų ir erškėtuogių aliejai giliai maitina ir ilgai drėkina odą, todėl ji tampa švelni ir elastinga.

Baltoji šviesa reguliuoja melanino gamybą, o tai padeda išlyginti odos spalvą ir sumažinti uždegimo pojūtį.

Užkirsti kelią priešlaikiniam senėjimui: serume esantys natūralūs antioksidantai saugo odą nuo priešlaikinio senėjimo, todėl ji išlieka gaivi ir jaunatviška.

Eterinių aliejų, įskaitant citrinų, apelsinų, palisandrų, smilkalų, miros ir pačiulių, derinys skatina ląstelių regeneraciją ir apsaugo odos barjerą.

Tinka visų tipų odai: "White Light" tinka visų tipų odai, įskaitant veido, kaklo ir krūtinės odą.

SUBALANSUOTAS JIN IR JANG POLIARIŠKUMAS:

Šis serumas atitinka Yin ir Yang pusiausvyros principą. Jis padeda atkurti ir palaikyti gyvybiškai svarbią "Qi" energiją, skatinančią gilų grožį ir gerą savijautą bei optimalią sveikatą.

Atraskite baltosios šviesos galią ir pajuskite savo odos transformaciją į spindintį švytėjimą ir subalansuotą tonusą. Natūraliai ir veiksmingai rūpinkitės savo oda su šiuo unikaliu gamtos gėrybių kupinu serumu nuo dėmių.

Naudojimas: Lašintuvu įlašinkite reikiamą produkto kiekį į delną, sušvelninkite jį trindami abiem rankomis, kad geriau įsiskverbtų, ir kiekvieną vakarą tepkite ant gydomų vietų, nuvalę ir tonizavę odą, švelniai masažuodami veidą, kaklą ir iškirptę. Ryte procedūrą užbaigkite naudodami WHITE LIGHT veido skaistinamąjį ir depigmentuojamąjį dieninį kremą.

Laikykite vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje. Išorinis naudojimas.

* Galimi spalvos ir kvapo pokyčiai yra normalus reiškinys, atsirandantis dėl natūralių kremo sudedamųjų dalių, ir neturi įtakos produkto kokybei.

Talpa : 30 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIl, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, LIMONENE*, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*.  **Componentes naturales de los aceites esenciales/ Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame