Apelsinų žiedų vandens veido tonikas ALQVIMIA

35,90 €

ALQVIMIA Agua de Azahar veido tonikas yra natūralus produktas, specialiai sukurtas jaunai, jautriai ir riebiai odai. Šis tonikas tonizuoja, drėkina, regeneruoja ir reguliuoja odos būklę, gali būti naudingas esant kuperozės simptomams.

Apelsinų žiedai - tyrumo simbolis, pasižymintis atpalaiduojančiomis savybėmis, pasižymi tonizuojančiomis, maitinančiomis, drėkinančiomis ir regeneruojančiomis savybėmis. Produktas yra draugiškas odai, pateikiamas perdirbamoje pakuotėje, jį lengva naudoti namuose ir kelionėse.

Tai idealus veido priežiūros priedas jautriai ir riebiai odai, suteikiantis odai gaivumo ir tonuso.

Tai ALQVIMIA "Essentially Beautiful" linijos dalis, kurioje naudojamas iš Šiaurės Afrikos kilęs apelsinų žiedų vanduo, atgaivinantis ir paruošiantis odą.

ALQVIMIA

ALQVIMIA Agua de Azahar veido tonikas yra specialiai sukurtas jaunai, jautriai ir riebiai odai. Šis tonikas pasižymi keliomis pagrindinėmis naudingomis savybėmis, gerinančiomis odos būklę ir išvaizdą.

ALQVIMIA "Essentially Beautiful" asortimente šis veido tonikas išsiskiria gebėjimu tonizuoti, drėkinti, regeneruoti ir reguliuoti odos būklę, todėl ypač tinka jautrios ir riebios odos savininkams. Be to, šis tonikas gali būti naudingas kuperozės atvejais.

Viena iš pagrindinių šio produkto sudedamųjų dalių - apelsinų žiedų žiedų vanduo, gaunamas iš Šiaurės Afrikos. Šis natūralus hidrolatas ne tik įkvepiančiai kvepia, bet ir atgaivina bei tonizuoja odą, paruošdamas ją kitam grožio procedūros etapui.

Apelsinų žiedai simbolizuoja moteriškos energijos tyrumą ir, kaip teigiama, turi nervų sistemą atpalaiduojančių savybių. Europoje džiovintų apelsinmedžių žiedų užpilas naudojamas kaip virškinimo ir raminamoji priemonė. Pagrindinės apelsinų žiedų vandens kosmetinės savybės yra tonizuojančios, maitinančios, drėkinančios ir skatinančios odos regeneraciją epidermio lygmeniu.

Apelsinų žiedų vandens savybės - tonizuojantis, gaivinantis, drėkinantis, maitinantis ir regeneruojantis poveikis. Jis taip pat pasižymi švelniu ir gaiviu kvapu, kuris suteikia malonių pojūčių.

Produktas pasižymi keliomis naudingomis savybėmis, tokiomis kaip natūralios kilmės konservantas, užtikrinantis stabilumą, puikus dermatologiškai patikrintas suderinamumas su oda, perdirbamo stiklo indelis su fiksuotu purkštuvu, kad būtų patogu naudoti ir transportuoti, ir patogi dozė, kurią galima naudoti tiek namuose, tiek keliaujant.

Naudojimas: Tepkite ryte ir vakare po odos valymo. Užpurkškite priemonės ant veido, kaklo ir iškirptės odos ir paskatinkite jos įsiskverbimą lengvai braukdami pirštų galiukais. Galiausiai apsaugokite odą jūsų poreikius atitinkančiu kremu arba serumu.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 100 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER, GLYCERIN, ETHYL LAUROYL ARGINATE HCL, LINALOOL*, GERANIOL*

Komentarai (0)

Rekomenduojame