Rožių vandens veido tonikas ALQVIMIA

35,90 €

ALQVIMIA Rožių vandens veido tonikas yra natūralus produktas, skirtas brandžiai ir dehidratuotai odai. Jame naudojamas bulgariškas rožių vanduo tonizuoja, drėkina, regeneruoja ir gaivina odą, suteikia svaiginantį aromatą.

Šis tonikas priklauso ALQVIMIA Essentially Beautiful asortimentui ir pasižymi maitinamosiomis ir jauninamosiomis savybėmis. Tonikas yra supakuotas į perdirbamo stiklo purškiamąjį buteliuką, jį lengva naudoti namuose arba keliaujant, be to, jis puikiai suderinamas su dermatologiškai patikrinta oda. 

Tai ideali veido priežiūros priemonė, dėl kurios oda atrodo atjaunėjusi ir sveika.

ALQVIMIA

ALQVIMIA veido tonikas su rožių vandeniu yra specialiai brandžiai, dehidratuotai ir maitinimo stokojančiai odai skirtas produktas. Šis veido tonikas pasižymi keliomis pagrindinėmis savybėmis, gerinančiomis odos išvaizdą ir sveikatą.

Tonikas yra ALQVIMIA "Essentially Beautiful" linijos, kurioje daugiausia dėmesio skiriama gamtos teikiamų privalumų panaudojimui odos priežiūrai, dalis. Šis produktas išsiskiria savo gebėjimu tonizuoti, drėkinti, valyti ir regeneruoti odą, taip prisidedant prie atjaunėjusios odos išvaizdos.

Vienas iš pagrindinių šio toniko ingredientų yra rožių gėlių vanduo, gaunamas iš Bulgarijos. Šis natūralus hidrolatas ne tik pasižymi įkvepiančiu ir svaiginančiu kvapu, bet ir atgaivina bei tonizuoja odą, paruošdamas ją kitam veido priežiūros procedūros žingsniui.

Pagrindinė šio produkto sudedamoji dalis - rožė, turinti turtingą jaunystės, tyrumo, meilės ir grožio simboliką. Bulgarijos rožės Rosa damascena ypač garsėja savo aukšta kokybe dėl specifinių regiono klimato ir dirvožemio sąlygų, kurios padeda išgauti puikios kokybės eterinius aliejus ir hidrolatus.

Rožių vanduo pasižymi šiomis savybėmis: tonizuoja, gaivina, drėkina, maitina, regeneruoja ir jaunina odą. Be to, tonikas pasižymi intensyviu ir gaiviu kvapu, kuris suteikia odos priežiūrai juslinį malonumą.

Rožių vanduo pasižymi šiomis savybėmis: tonizuoja, gaivina, drėkina, maitina, regeneruoja ir jaunina odą. Be to, tonikas pasižymi intensyviu ir gaiviu aromatu, kuris suteikia odos priežiūrai juslinį malonumą.

Produktas taip pat pasižymi daugeliu naudingų savybių, pavyzdžiui, natūraliai išgaunamas konservantas, užtikrinantis produkto stabilumą, puikus dermatologiškai patikrintas suderinamumas su oda, perdirbamo stiklo indelis su fiksuotu purkštuvu, kad būtų patogu naudoti ir transportuoti, patogus dozavimas tiek namuose, tiek keliaujant.

ALQVIMIA veido tonikas su rožių vandeniu yra 100 % natūralus produktas, skirtas brandžiai ir dehidratuotai odai. Drėkinamosios, regeneruojamosios ir maitinamosios savybės, gaivus aromatas ir suderinamumas su oda lemia, kad šis tonikas puikiai tinka veido priežiūrai, ypač kai norima atjauninti išvaizdą.

Tai ideali veido priežiūros priemonė, dėl kurios oda atrodo atjaunėjusi ir sveika.

Naudojimas:  Tepkite ryte ir vakare po odos valymo, kaip miglą. Drėkina, gaivina ir tonizuoja veido odą. Užpurkškite priemonės ant veido, kaklo ir dekoltė srities ir skatinkite jos įsiskverbimą lengvai pamasažuodami pirštų galiukais. Galiausiai apsaugokite odą jūsų poreikius atitinkančiu kremu arba serumu.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 100 ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: EL TALLER DE ALQUIMIA SL

INGREDIENTS : ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, GLYCERIN, ETHYL LAUROYL ARGINATE HCL, CITRONELLOL*, LINALOOL*, GERANIOL*.  * Natūralūs eterinių aliejų komponentai.

Komentarai (0)

Rekomenduojame