Rinkinys odos stangrinimui REGENERATING RITUAL CAVIAR THERAPY Maystar Skincare

119,00 €

Rinkinys  REGENERATING RITUAL CAVIAR THERAPY :

Ikrų terapijos serumas 30ml

Ikrų terapijos kremas 50ml

Dovana STARVITAL – Priešraukšlinės ampulės veidui 5vnt.

Maystar Skincare

Ikrų terapijos serumas

 

Naujos formulės, švelnios tekstūros ir naujo veikliųjų medžiagų derinio serumas. Ikrų ekstrakto veido serumas skirtas odos sritims, kur yra stangrumo ir tonuso trūkumas bei reikia regeneracijos. Serumas ypač gerai susigeria ir giliai drėkina odą.

Veikliosios medžiagos: Ikrų ekstraktas tai pilnas natūralių ir grynų jūros ekstraktų kompleksas, kurio pagrindas didelė amino rūgščių, struktūrinių peptidų, proteinų, svarbių riebiųjų rūgščių, mikroelementų ir jodo koncentracija. Tai ypač efektyvus odą regeneruojantis, taip pat stangrinantis poveikis. Skualanas, Vitaminas E, Hialurono rūgštis.

Šios linijos produktai skirti prabangiai ir intensyviai priežiūrai, kuri yra ypatinga dėl ypač malonios tekstūros ir naudingųjų veikliųjų medžiagų.

Naudojimas: Tepti ryte ir vakare ant nuvalytos ir tonizuotos odos, švelniai įmasažuoti. Tuomet užtepti ikrų terapijos kremą.

 

Ikrų terapijos kremas

Ikrai – tai pilnas natūralių ir grynų jūros ekstraktų kompleksas, kurio pagrindas didelė amino rūgščių, struktūrinių peptidų, proteinų, svarbių riebiųjų rūgščių, mikroelementų ir jodo koncentracija. Tai ypač efektyvus odą regeneruojantis, taip pat stangrinantis poveikis. Šios linijos produktai skirti prabangiai ir intensyviai priežiūrai, kuri yra ypatinga dėl ypač malonios tekstūros ir naudingųjų veikliųjų medžiagų. Naujos formulės ir ypač malonios tekstūros. Stipraus regeneruojamojo poveikio kremas puikiai stangrina ir drėkina odą, atstato jos tonusą – oda pastebimai atjaunėja.

Ypač intensyviai procedūrai naudoti šį ikrų terapijos kremą kartu su ikrų ekstrakto kapsulėmis kiekvieną dieną.

Veikliosios medžiagos: Ikrų ekstraktas, Skualanas, Vitaminas E, Alaninas, Saulėgrąžų sėklų aliejus, Hialurono rūgštis, Alantoinas.

 

Dovana STARVITAL – Priešraukšlinės ampulės veidui.

Priešraukšlinis, drėkinantis, antioksidacinis stiprinamasis koncentratas. Naujausios kartos veikliosios medžiagos regeneruoja odą, užpildo raukšles ir sustiprina skaistumą. Rekomenduojama išsausėjusiai, papilkėjusiai, gyvybingumą praradusiai ir senėjimo požymių paveiktai odai. Su vitaminu C, hialurono rūgštimi, alantoinu, peptidais.

Naudojimas: prieš naudojimą sukratykite ampulę. Nulaužkite ampulės galvutę ir pritvirtinkite aplikatorių. Užlašinkite koncentratą į delną ir pirštais įmasažuokite ant veido, kaklo ir iškirptės sričių. Dalį koncentrato galite sumaišyti su įprastu kremu, poveikio sustiprinimui. Tinka naudoti kasdiena, ryte arba vakare. Po atidarymo sunaudoti per dvi dienas.

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Ispanija

Gamintojas: MAYSTAR S.L  

Ikrų terapijos serumas

INGREDIENTS : Bioplasma, Chondrus Crispus, Caviar Abstract, Plankton Extract, Ribose.

Ikrų terapijos kremas

INGREDIENTS : Hyaluronic Acid, Alantoin, Ultrahydrating Sugars, Bacillus Ferment, Beewax, Caviar Extract, HGROPLEX HHG, Lecithin, Retinol (Vitamin A), Sunflower Oil, Tocopherol (Vitamin E), Urea.

Komentarai (0)

Rekomenduojame