Drėkinamasis kremas su atspalviu HYDRATING TINTED CARE Sothys Organics

44,00 €

SOTHYS ORGANICS® LINIJA. Prancūzijos Corrèze regiono širdyje, Pažangiųjų tyrimų laboratorijoje Sothys sukūrė Sothys Organics™ liniją, tobulą ekologiškos odos priežiūros ir pažangaus veiksmingumo derinį: EKOLOGIŠKĄ SERTIFIKUOTĄ ir VEGANIŠKĄ liniją su kosmeceutiniu prisilietimu. Šis drėkinamasis kremas su atspalviu pagerina natūralią odos išvaizdą, suteikdamas spindinčią išvaizdą visą dieną. Gaivi, kreminė tekstūra sukuria sveiko švytėjimo efektą be blizgesio ir išlygina veido spalvą.

Ši prekė bus išsiųsta Jums tik po asmeninės konsultacijos: gyvai, online ar telefonu +370 670 59995. Jei konsultacijai neužsiregistravote, su Jumis susisieksime.

Sothys

SOTHYS ORGANICS® LINIJA. Prancūzijos Corrèze regiono širdyje, Pažangiųjų tyrimų laboratorijoje Sothys sukūrė Sothys Organics™ liniją, tobulą ekologiškos odos priežiūros ir pažangaus veiksmingumo derinį: EKOLOGIŠKĄ SERTIFIKUOTĄ ir VEGANIŠKĄ liniją su kosmeceutiniu prisilietimu. Šis drėkinamasis kremas su atspalviu pagerina natūralią odos išvaizdą, suteikdamas spindinčią išvaizdą visą dieną. Gaivi, kreminė tekstūra sukuria sveiko švytėjimo efektą be blizgesio ir išlygina veido spalvą. Ekologiškų veikliųjų medžiagų iš beržų sulos derinys, pasižymintis drėkinančiomis ir senėjimą stabdančiomis savybėmis, suteikia odai drėg

mės, komforto, elastingumo. 8 val. nuolatinis drėkinimas***. 4 atspalviai tinka ir šaltiems, ir šiltiems odos atspalviams. 98% NATŪRALIOS KILMĖS. 20% INGREDIENTŲ IŠ EKOLOGINĖS ŽEMDIRBYSTĖS.

Naudojimas: Kremai su atspalviu pakeičia kasdienį dieninį kremą (tepkite ant serumo) arba gali būti naudojami kaip makiažas - baigiamasis grožio rutinos žingsnis. 

Gali būti tepamas:

-pirštais,

-Sothys kempinėle,

-kreminės pudros šepetėliu.

Produkto sudėtyje yra natūralios kilmės ingredientų, kurie bėgant laikui ar esant specifinei temperatūrai gali keisti išvaizdą

Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių, po naudojimo sandariai uždaryti.

Talpa : 30ml

Galiojimo laikas: informacija ant pakuotės

Kilmės šalis: Prancūzija

Gamintojas: SOCIETE FRANCAISE DE COSMETIQUES SDN. BHD. (SOTHYS)

INGREDIENTS :

Komentarai (0)

Rekomenduojame